Pred kratkim sem kupil rablenega puntota.In ugotovil da je posebna serija elegance.Kar pomeni da je mel ze kot nov usnjene sedeze in lite felne.Drugace vem da je puntejov ko dreka
možno da je spet kaka kao limited edition verzija, tko k je blo z bravoti (takega mam tudi sam) in alfami 145 pri nas, ko so naredili po 25 avtov z usnjem (25 alf in 25 fiatov)
Serđo je napisal/-a:možno da je spet kaka kao limited edition verzija, tko k je blo z bravoti (takega mam tudi sam) in alfami 145 pri nas, ko so naredili po 25 avtov z usnjem (25 alf in 25 fiatov)
Serđo je napisal/-a:možno da je spet kaka kao limited edition verzija, tko k je blo z bravoti (takega mam tudi sam) in alfami 145 pri nas, ko so naredili po 25 avtov z usnjem (25 alf in 25 fiatov)
Feltne niso original fiat so od firme TEKNO sem jih mel na svojem avtu.Dobre feltne usnje pa je pomojem tud naknadno not dano pa samo da bi se lažje prodal kao "limited edition"
Drgač pa lep avto z lepo opremo !
Čim več varnih kilometrov
no ne vem baje je bil ze novi tak ko ga je prejsni lastnik kupil?Kr se mi zdi brez veze da bi denar bek metal da bi usnje dal not delat samo za to da ga bi lazje prodal.Zanj sem dal 1.100.000sit Kar pa je normalna cena za ta letnik.