alfa331.5 je napisal/-a:A ima kdo ve kje na netu bi se dalo najti une člene o prekrških, ki ti jih policaj napiše k te ustav?
Men se zdi da se temu reče členi o prometnih prekrških, sam jst jih na netu njikjer ne najdem. Rabu bi pa vse člene, policaj je mel kr eno knižco zravn sebe.
LP Joseph
borut007 je napisal/-a:Sem enkrat za to knjižico zaprosil celo prometnega analitika policijske postaje Ptuj, pa mi je dal nek www naslov, ki sploh ni obstajal. Očitno policijska skrivnost
kdk je napisal/-a:Zakon še vedno velja , tako da ni star samo spremembe je treba upoštevat in se znat orientirat v tej kolobociji http://zakonodaja.gov.si/rpsi/r09/predpis_ZAKO519.html
Mustang_Girl je napisal/-a:Vito, če bi pogledal dva posta višje bi videl, da sem mu predlagala enak zakon...Jao, jao...Ah, sej sm že rekla, zakoni se menjajo kt spodnje gate, lohk bi že enkrat nehal pa enkrat za vselej te stare verzije skenslal dol. Res nikjer več ne najdeš, kar iščeš.
nightrider31 je napisal/-a:pa se potem policaji drzijo vsega tega kar pise notri ali samo na pol ostalo pa priredijo tako da jim odgovarja??
prosim gospode v modrem za cimprejsni odgovor in hvala
Andy je napisal/-a:nightrider31 je napisal/-a:pa se potem policaji drzijo vsega tega kar pise notri ali samo na pol ostalo pa priredijo tako da jim odgovarja??
prosim gospode v modrem za cimprejsni odgovor in hvala
Seveda se morajo,a ti je že slučajno kdaj napisal kazen brez razloga?Če hoče ga vedno najde!Vsakmu,če je kaj do službe se bo ravnal po ZVCPju kr drgač....hm.... bay bay
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov