Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Trčeni policaj-i

Napisal/-a Josephe So jan 24, 2004 9:08 pm

A ste vi mogoče že kdaj na leteli na tolk prfuknjenga policaja.

Sm v BTC in gremo na un parkirišče s prjatli, k so organizirane big foot dirke. Parkirišče je bil popolnoma prazen. Zato sm tam parkrat obrnil avto z ročno, nakar reče prijatelj, da bo šel pogledat kolk gume smo znucal. Ko se je vsedel nazaj v avto, je bila že KIBLA zravn mojga avta. OK stopm iz avta in mi policaj zamori. OBVEZNA OPREMA. No pa sm se spravu prazn prtlažnik. Pa mi je dal kazen, da nimam obvezne opreme, ker je bilo v škatli za prvo pomoč namesto 10 sponk 9 sponk. Pol mi je zamoru da imam narobe parkiran avto, ker ni bil parkiran čist v unih belih črta ( sej on ga je parkiru pa še bol postran, ampak sej to je vse on je policaj z dovoljenjem za vse). Ker je avto na preizkušnji, mi je moril da avto nima primernih izpuhov, spet kazen. Pol pa je temu sledila se kazen zaradi prehrupnega speljevanja in zaviranja.

In tko se je nabral kazni za 60k sit, zarad enga pofukanga policaja, k se je spravu na enga, k ni ogrožu nikogar. Zgleda da bom drugič to počel kar na cest, saj pol teh kazni ne bom dubu.

PS: še sreča da se kazen deli

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Re: Trčeni policaj-i

Napisal/-a Mustang_Girl So jan 24, 2004 9:16 pm

Do mene so bli še vedno ful prijazni. Ena moja kolegica je bla enkrat brez vozniške in mu da prometno pa zdravstveno(!) in un jo tko mal gleda, ona neki prbija, da ne loči leve in desne in da je šla zato v križišču s tremi pasovi iz čisto desnega na čisto levi pas in potem še iz levega ne desni...Policaj mal pobulji v njo, ji pokaže da je prf******a in ji da nazaj prometno in zdravstveno in reče:"Srečno vožnjo še naprej."

Niso vsi policaji tečni. :wink:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So jan 24, 2004 9:34 pm

brez zamere mustangica ampak to se ti dogaja ker si mlada ženska... po možnosti še atraktivne postave...

vrjemi da bi 99% moških fasalo kazen ko jo ti nebi...

@alfa: lepo napiši pritožbo... :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 So jan 24, 2004 9:44 pm

maky je napisal/-a:brez zamere mustangica ampak to se ti dogaja ker si mlada ženska... po možnosti še atraktivne postave...

kar se zensk tice ti dam prav glede pritozbe pa dvomim,da se jo splaca pisati ker ne bo nobene razlike vsaj po mojem
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So jan 24, 2004 9:55 pm

nightrider31 je napisal/-a:
maky je napisal/-a:brez zamere mustangica ampak to se ti dogaja ker si mlada ženska... po možnosti še atraktivne postave...

kar se zensk tice ti dam prav glede pritozbe pa dvomim,da se jo splaca pisati ker ne bo nobene razlike vsaj po mojem

o ja!
kako lahko policaj strokovno ugotovi da izpušni plini niso v mejah normale???
za obvezno opremo se lahko zagovovarjaš na dobro vero oz. da si bil prepričan da je oprema popolna in kar napiši da je mankala 1 sponka!
za narobe parkiran avto sploh napiši! kako ti lahko policaj na javem parkirišču kjer po tvojih navedbah ni bilo nobenega napiše da je avto narobe parkiran?avto je lahko slabo parkiran ampak dokler ne ovira prometa je še vedno prav parkiran!

edino za speljevanje in zaviranje je malo težje.... ampak se tudi da...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen So jan 24, 2004 9:57 pm

Policaji pač kot policaji. Res pa je, da so tako kot ostal folk: eni prtegnjeni, drugi pa spet čist kul (iz izkušenj je teh bol mal :) ). Zanimiv bi pa bilo zvedet "resnične" razloge zakaj se je Janezek odločil postati policaj... :twisted:
Slika

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl So jan 24, 2004 10:00 pm

Hahaha. Ne sej to se ni men zgodl, ampak moji kolegici. Verjamem, da bi moški kazen fasal. Sam si pa morš mislt, da je tut policaj tok vredu...Do zdej mam same pozitivne izkušnje z njimi. Ja, ja maky, sej vem - zato ker sem ženska pa zaenkrat ni blo še nobenga zoprnga... :wink:

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo So jan 24, 2004 10:01 pm

alfa331.5 je napisal/-a:... Pol mi je zamoru da imam narobe parkiran avto, ker ni bil parkiran čist v unih belih črta ( sej on ga je parkiru pa še bol postran, ampak sej to je vse on je policaj z dovoljenjem za vse)...

To je nim napačno parkiranje???? K..c vas gleda, če to berete, danes v logatcu pa benega kepsa nikjer, folk pa sred ceste parkiral, dobesedno so se šli smučat pa na cesti avto pustil in to ne en al pa dva ampak cela vrsta od krožnega kjer se zavije proti avtocesti pa do drugega krožnega :evil: !!!!!

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 So jan 24, 2004 10:22 pm

alexpag je napisal/-a:
alfa331.5 je napisal/-a:... Pol mi je zamoru da imam narobe parkiran avto, ker ni bil parkiran čist v unih belih črta ( sej on ga je parkiru pa še bol postran, ampak sej to je vse on je policaj z dovoljenjem za vse)...

To je nim napačno parkiranje???? K..c vas gleda, če to berete, danes v logatcu pa benega kepsa nikjer, folk pa sred ceste parkiral, dobesedno so se šli smučat pa na cesti avto pustil in to ne en al pa dva ampak cela vrsta od krožnega kjer se zavije proti avtocesti pa do drugega krožnega :evil: !!!!!

ti kaj pa ce so to bili policaji,ki so sli smucat???
Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo So jan 24, 2004 10:51 pm

nightrider31 je napisal/-a:
alexpag je napisal/-a:

ti kaj pa ce so to bili policaji,ki so sli smucat???

Čist možno sam pol jih je blo ful!!!

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Napisal/-a nightrider31 So jan 24, 2004 10:59 pm

saj v Sloveniji imamo takrat ko ni treba itak prevec policajev ko pa potrebujes kaksnega pa cakas ko budala
Slika

baron
Novinec

Napisal/-a baron So jan 24, 2004 11:05 pm

Ja verjetno Alfa 33 1.5, verjetno te je v osnovi kaznoval zarad obračanja z ročno pol ti je pa še druge stvari nabil, ko te je že dobil v roke. Drugače se pa strinjam s tabo. Bolš, da se vragolije z ročno in podbno dogajajo na takih parkiriščih kot pa na cesti. :wink:

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Napisal/-a Josephe Ne jan 25, 2004 2:21 am

Sam je res predpogoj da si policaj, to da si zabit. :lol:

Glede prehrupnega speljevanja, pa tega me policaj sploh ni mogel videt. Je prišel ca.1 min po tem na parkirišče, ko sm že nehu. Vidu je črte, pa prec zatežu. Dal mi je še kazen za neosnaževanje okolja, zarad črt.

Kaj a bi se res prtožu? Glede česa in kako? Podpisu nism nič.

Aja pol mi je pa še neki moril, da sploh ni ta avto registriran, ker je na zavarovalni polici 9 črka napisana 1, sam če si bol zabite narave pri tem vidiš 0, kokr jo je vidu modri mož in prec rekel to ni ta avto.

Ja nč zdej fantje, bo treba od zdej naprej pa po cestah nor, k na parkirišču te dobijo

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Napisal/-a Josephe Ne jan 25, 2004 2:24 am

Aja pa glede naroba parkiranga avta. Moj zadn kolo je bil NA mejni črti ( vsi ostali so bili znotraj ).
Medtem ko je policija parkiral počez čez 3 parkirišča.

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan Ne jan 25, 2004 9:43 am

jah j*** ga pr nas v kopru se lani ko je bil sneg in vse zamrznjeno smo tisti malo bol normalni šli obračat avto na glavno avtobusno oz. želežniško postajo pa nas je blo ene deset pa pride pol. astra se ustavi mi takoj dol parkirat čike v gobc, pol pa vidš policaja gasa obrne z ročno in gre, mi smo samo glasno ploskal, potem pa spet na led.

Drugi primer sem pa pobledal nasproti vozečemu ker so mel policaji radar, un policaj vrže radar not čeprav bi sto posto unga ujel ker je šel precej prehitro in gre za mano težil mi je 30 min za obvezno opremo, potem mi je pa sikal: ˝a je sigurno vse v prvi pomoči˝ jest sm mu pa reku edino če so ga v tosami kej zajebal, ker je bil še originalono zaprt neka folija gor... pol sem pa dobu kazen za uporabljanje dolgih luči v naselju in še osvetljeno je blo, 10.000 sitov....po zakonu ma prav, ampak vseeno kot jest vem delajo sami veliko več prekrškov ampak nas je 100, nadzira nas 10 policajev njih pa 1 (ki je v pisarni)...
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne jan 25, 2004 10:13 am

fantje sm že reku da se ne obračat na ročno!!!!!!!!!!!!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Slater
Novinec

Napisal/-a Slater Ne jan 25, 2004 10:26 am

v BTCju so zelo občutljivi glede miru. Najprej uleti redar al pa ta kar takoj pokliče policaje. Smo imeli podoben problem;
Se zmberemo na mini mitingu na parkplacu. Ko smo tam, vidimo kako en BrihtnaBejbaTM na veliko z ročno obrača Felicio. Poln gas, da koplje v II. in spet gas, pol na koncu skoči z avtom in prileti na makadam spet nekaj z ročno in nazaj ... poln gas pa bremza do konca, da vse cvili in smrdi. V rikverc, poln gas in bremzat. Mislim :shock: :x :roll: :?:
OK, bejba se spakira z parkplaca in nato uleti redar k nam in začne, da bo policijo poklical in se čist razpizdi.
Tega, da je redar prjavu, da je na strehi kriminalist, ki vse to opazuje, ne bom omenjal :D
U glavnem; u izi po BTCju.
Slika

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Napisal/-a Josephe Ne jan 25, 2004 11:17 am

kje je sploh kakšen takšen plac, da bi se dal to delat. Misl obračat z ročno pa mal burn-outat.

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Sportivo Ne jan 25, 2004 11:21 am

alfa331.5 je napisal/-a:kje je sploh kakšen takšen plac, da bi se dal to delat. Misl obračat z ročno pa mal burn-outat.

Pri nas je blo, sam so zdej postavil rampo, drugač so cerkno taki govci da benih kepsov ni dozdaj sem jih sam enkrat on noč srečal, drugač pa podnevi, mamo pa tut mi nekaj ravnine.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne jan 25, 2004 11:27 am

alfa, pritozba, pisi pritozbo!!! policaj je bil nesramen, zbijal mi je moralo, dal mi je kazen za napacno parkiranje ceprav sem bil na parkiriscu, on pa totalno nekje v pi*di materni, pokazal sem mu prvo pomoc, not je blo 9 sponk namesto 10, ampak je bla cisto nova, se neodprta, nikjer v zakonu ne pise kako je treba speljevati in ustavljati, ce je izpuh atestiran ziher ni slo cez dovoljeno mero, sicer pa policaj ni kalibrirana merilna naprava, da bi vedel kdaj je prehrupno, sicer pa kolk js vem kao privatno (od BTCja) parkirisce ni prometna povrsina, in policaji nimajo tuki kej praskat... :wink: vsaj pri Intersparu v Cjelu vem da je tako, k je enga frenda hotu en smrkec neki prefu*at, pa je reku da to ni javna prometna povrsina ampak kao privatno dvorisce, in da nimajo smrkci tuki kaj kasirat, pa tud ce parkiramo k ace ventura... ...smrkec je vrnu dokumente, "pa srecno voznjo..." :D :D :D
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov