maky je napisal/-a:brez zamere mustangica ampak to se ti dogaja ker si mlada ženska... po možnosti še atraktivne postave...
vrjemi da bi 99% moških fasalo kazen ko jo ti nebi...
@alfa: lepo napiši pritožbo...![]()
![]()
nightrider31 je napisal/-a:maky je napisal/-a:brez zamere mustangica ampak to se ti dogaja ker si mlada ženska... po možnosti še atraktivne postave...
![]()
kar se zensk tice ti dam prav glede pritozbe pa dvomim,da se jo splaca pisati ker ne bo nobene razlike vsaj po mojem
maky je napisal/-a:brez zamere mustangica ampak to se ti dogaja ker si mlada ženska... po možnosti še atraktivne postave...
![]()
alfa331.5 je napisal/-a:... Pol mi je zamoru da imam narobe parkiran avto, ker ni bil parkiran čist v unih belih črta ( sej on ga je parkiru pa še bol postran, ampak sej to je vse on je policaj z dovoljenjem za vse)...
alexpag je napisal/-a:alfa331.5 je napisal/-a:... Pol mi je zamoru da imam narobe parkiran avto, ker ni bil parkiran čist v unih belih črta ( sej on ga je parkiru pa še bol postran, ampak sej to je vse on je policaj z dovoljenjem za vse)...
To je nim napačno parkiranje???? K..c vas gleda, če to berete, danes v logatcu pa benega kepsa nikjer, folk pa sred ceste parkiral, dobesedno so se šli smučat pa na cesti avto pustil in to ne en al pa dva ampak cela vrsta od krožnega kjer se zavije proti avtocesti pa do drugega krožnega!!!!!
nightrider31 je napisal/-a:alexpag je napisal/-a:alfa331.5 je napisal/-a:... Pol mi je zamoru da imam narobe parkiran avto, ker ni bil parkiran čist v unih belih črta ( sej on ga je parkiru pa še bol postran, ampak sej to je vse on je policaj z dovoljenjem za vse)...
To je nim napačno parkiranje???? K..c vas gleda, če to berete, danes v logatcu pa benega kepsa nikjer, folk pa sred ceste parkiral, dobesedno so se šli smučat pa na cesti avto pustil in to ne en al pa dva ampak cela vrsta od krožnega kjer se zavije proti avtocesti pa do drugega krožnega!!!!!
ti kaj pa ce so to bili policaji,ki so sli smucat???
alfa331.5 je napisal/-a:kje je sploh kakšen takšen plac, da bi se dal to delat. Misl obračat z ročno pa mal burn-outat.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov