Men se tale predlog zakona zdi cist v redu, sam se mi pa tud zdi, da zna bit to bolj v skodo kot korist bodocemu vozniku.
Jest tud, ko sem sel delat izpit, in sem ze prej obvladal zadevo na pol (vozil s fotrom kje na samem oz. bil vsak dan v avtu kot sopotnik in se tako ucil tehnike in predpisov), pa sem potem v avto soli mislu da to gre tko pa tko, ko sem pa vedel kako to fotr dela (pa je res dober voznik) - no na koncu ti pa inštruktor pove da se mors tega lotit mal drugac, pa pazit na to, pa da to kot jaz delam ni cist prav,.... Dejstvo je, da te zadeve, ki jih v avtosoli do potankosti znas, z leti prakse malo "poenostavis" in ne voziš več cisto tako kot bi moral. Enkrat sem slisal po radiu, da je bil en poskus, ko so 50 izkušenih voznikov (10 let izpit in več) posedli za volan avtošole in so morali delati izpit - praktični del. Skratka, številka tistih, ki so naredili je bila nekje okoli 5 -se ne spomnim več točno...

Ja, in potem se bo moral 18-letnik v avto šoli nekaterih zadev, ki jih že "zna", učiti na novo
lp