seveda, sm za to, ker ljudem je treba pomagat.
A vseeno pa zgodbia in to more bit, al pa osebn kontakt, nardimo kakšen zbor za vse tiste, ki so pripravljeni dat dnar,...
pa v bistvu bi lahko vsak prispeval po svojih zmožnostih seveda ce je vse tako kot naj bi bilo.
Mislim,da bi vsak nekaj prispeval kaj ne uporabniki foruma???
Članov je točno 3250 in če bi dal vsak aktiven član 1000 sit je to sigurno 2.500.000 sit, ker 2500 je najbrž aktivnih članov - al se motim. Če pa nekateri dajo še več, bi bilo pa hitro 3.000.000, samo ob pogojih, ki so navedeni: Da res predloži papirje in da organizira en zbor, kjer se bomo vsi donatorji zbrali - lahko samo plac in čas pove, kje bo in da se vsi mi in on zberemo tam.
saj pravim vsaj 1000 sit pa se hitro nabere. seveda ob pogoju ki smoga že velikokrat povedali da predloži dokaze da je res takšno stanje in da gre denar res v ta namen- z našimi donaciji se vplača ara za vozilo ipd.
BiMMER je napisal/-a:Tako, sem dal pod Sticky, da se bolj vidi! Drugače sem pa tudi jst za to, da se mu pomaga!
hvala da si na anketi popravil znesek.
če bi vsi aktivni člani dali 1000 sit bi se lep znesek nabral. sem kar malo razočaran koliko se jih je javilo da pomaga. upam da se jih bo več prijavilo!
evo še neki malga (po študentskih zmožnostih), za dobri namen.
Najbolje bi bilo, da se organizira eno dobrodelno srečanje. Pa vsak da nekaj malega. Če sklepamo po pobožičnem dragu (bi ena oseba pripeljala več ljudi) bi se zbral zajeten kupček denarja. Samo, bi blo dobro to osebo tut videti in slišati.