xxl je napisal/-a:Glej,če oba skupaj imata 2000 eura,enega otroka in nobenega kredita,potem se da brez večjih odrekanj kaj novega kupit do 10-20 000,malo našparaš,malo krede ali lizanja...No,eni se seveda zapufajo do konca,njihova odločitev in odgovornost.
meganer je napisal/-a:
V tujini je kao pravilo kupi si avto tolike vrednosti, kolikor zaslužiš v enem letu.
Ne more večina dobit 500-700, če jih pa pol dobi več kot 850€DePalmo je napisal/-a:A ni socialna pomoč že posojilo in ne da šele bo?
Povprečna plača pa... je že nekdo pred mano povedal. Majhna manjšina dobi take zajetne kupčke da se dvigne celotno povprečje, večina pa dobi med 500-700e. Odkar je "recesija" mislim da celo manj. Tak da ne mi da je povprečna plača v sloveniji 1000e ali več!!
Energetik81 je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:A ni socialna pomoč že posojilo in ne da šele bo?
Sicer pa sem jaz nabavil 4 leta rabljenega za 4 mesečne plače, imel ga bom vsaj do 10. leta. Tko da sama amortizacija je pri meni precej majhna v primerjavi s stroški goriva in zavarovanja.
čare je napisal/-a:Saj kok ma lastnik nekega dražjega avta resnično denarja se vidi na bencinski črpalki.Vse ti je jasno ko tanka za MAX 20€,drugače pa ja tudi jaz se čudim kaj neki narod dela in kakšne plače majo ko vozijo avte za 30000+ €
čare je napisal/-a:Saj kok ma lastnik nekega dražjega avta resnično denarja se vidi na bencinski črpalki.Vse ti je jasno ko tanka za MAX 20€,drugače pa ja tudi jaz se čudim kaj neki narod dela in kakšne plače majo ko vozijo avte za 30000+ €
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov