Renault VG je napisal/-a:Najbolj zanimivo pa je to, da bi v finalu glede na število glasvo moral biti tudi Renault Captur ampak je bil izločen ker se uvoznik ni strinjal s pogoji sodelovanja v finalu. Mislim, da je to prvič da se je kaj takega zgodilo.
f.taunus je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Najbolj zanimivo pa je to, da bi v finalu glede na število glasvo moral biti tudi Renault Captur ampak je bil izločen ker se uvoznik ni strinjal s pogoji sodelovanja v finalu. Mislim, da je to prvič da se je kaj takega zgodilo.
Je mogoče kaj znano, kateri je bil ta "usoden" pogoj, s katerim se niso strinjali?
Zmaj78 je napisal/-a:Škoda, da ni zmagala 3-ka, ali pa vsaj P308, ker sta oba lepa avta, ki privlačita poglede mimoidočih. Oktavija? Očitno jim višje rangirani v VAG skupini ne pustijo nekih dinamičnih "oblin" in me odbija.
BBoss je napisal/-a:Zmaj78 je napisal/-a:Škoda, da ni zmagala 3-ka, ali pa vsaj P308, ker sta oba lepa avta, ki privlačita poglede mimoidočih. Oktavija? Očitno jim višje rangirani v VAG skupini ne pustijo nekih dinamičnih "oblin" in me odbija.
Pa sej ni še nihče zmagal - finale bo januarja, kjer bodo od vsakega uredništva še podeljevali glasove po lastni presoji. Tole zdele je le ena osmina potalanih točk, glavnina šele sledi.
moj-avto je napisal/-a:Peugeot me niti najmanj ne privlači, pa kvaliteta v primerjavi z Octavijo je vprašljiva.
srcnik je napisal/-a:Po tej anketi so si prvi trije kar blizu, bo še zanimivo
yashica je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Peugeot me niti najmanj ne privlači, pa kvaliteta v primerjavi z Octavijo je vprašljiva.
Ali ti je všeč ali ne je tvoja stvar, ampak filozofirat o kvalitetiEdina stvar, ki je vprašljiva je tvoja navedba
yashica je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:... kvaliteta ... z Octavijo je vprašljiva.
...Edina stvar, ki je vprašljiva je tvoja navedba
peroRS je napisal/-a:Tazadnjo opcijo "nobenega" bi jaz brisal. V izboru jih je 5 in za te naj se glasuje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov