Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

hmmm...

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 6:56 pm

tkole.portal je kar luškano pregleden to vsekakor.zdi pa se mi,da nekaj manjka.in to je tisto po čemer je največ vprašanj.začetniki prihajajo gor vsak dan.vprašanja so vedno ista;izpušni sistemi,filterji,kje so prodajalci,platišča in pnevmatike,mehaniki,čip tuning,mogoče bi bilo fino imet kak cenik (vsaj približen) saj se lonci ne dražijo vsako leto,filterji ravno tako ne,za pnevmatike se ve koliko se cola za eno colo več :D ,itd...)
samo predlog.veliko je moderatorjev pa (skoraj) nihče več ne odgovarja novo prišlim glede enostavnih vprašanj (recimo na teme kot sem jih zgoraj naštel).

no da vidmo,če bo kaki odgovor

lp

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: hmmm...

Napisal/-a Sale To okt 14, 2003 12:57 am

menjekul je napisal/-a:tkole.portal je kar luškano pregleden to vsekakor.zdi pa se mi,da nekaj manjka.in to je tisto po čemer je največ vprašanj.začetniki prihajajo gor vsak dan.vprašanja so vedno ista;izpušni sistemi,filterji,kje so prodajalci,platišča in pnevmatike,mehaniki,čip tuning,mogoče bi bilo fino imet kak cenik (vsaj približen) saj se lonci ne dražijo vsako leto,filterji ravno tako ne,za pnevmatike se ve koliko se cola za eno colo več :D ,itd...)
samo predlog.veliko je moderatorjev pa (skoraj) nihče več ne odgovarja novo prišlim glede enostavnih vprašanj (recimo na teme kot sem jih zgoraj naštel).

no da vidmo,če bo kaki odgovor

lp

Pozen odgovor, pa vseeno :wink: . Jah kaj naj rečem, ta vprašanja so bila na forumu že velikokrat obdelana, kot si že sam omenil zato je pač najbolje (tudi za začetnike) uporabiti funkcijo ISKANJE in prebrati nekaj takšnih debat. Jaz osebno se včasih še potrudim in pomagam pri takšnih vprašanjih, vendar pa moram priznat, da imam čedalje manj časa in energije odgovarjati na ponavljajoča se vprašanja.

Bo pač treba enkrat pljunit v roke in naredit en tak beginer´s guide glede tuninga. Samo kdaj bo to in kdo bo to storil je pa vprašanje :? . Ideja je vsekakor fina :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po dec 08, 2003 9:06 pm

Ja ideja je dobra.

PS: to bi mogli tako nardit, da ko bi začetnik prišel gor, da bi mu avtomatsko "zabliskalo" v oči ta vodnik. (Isklopit, ga bi mogu začetnik sam)

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Po dec 08, 2003 9:36 pm

zlo ql bi blo ce bi bli ceniki :lol:
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov