Qwerty je napisal/-a:se strinjam s tem in se priblizujem stevilu postov six six sixpol pa... khm khm...
satan prokljet babji

joke :P
maky je napisal/-a:samo ima pa tale fora eno pomanjkljivost: ne veš točno kdaj je nekdo prejel pm... se pravi lahko ga kadarkoli ko ti ne gledaš v svoj outbox...primer: pošlješ pm ob 11. ob 5 vidiš da ga ni več... sedaj prejemnik ga je lahko prejl ob 11.01 al pa 5.00 al pa nekje vmes...![]()
![]()
maky je napisal/-a: vojagerji!!!!!!
get a life!![]()
![]()
![]()
Qwerty je napisal/-a:nc ne bo do pomladi. ze tko zdej sam cakam, da kaksen ornk sneg pade, al pa kake hude poledice da se zacnejo, pol pa sam do vulkanizerja po nove zimske....razen ce mi nove zimske gume castis, v primeru, da je pr avtih kontra kot pri notebookih...
MGsax je napisal/-a:punce se osvaja zasebno ali pa idite na irc, tukaj je debata skriti člani!
lahko maš avto kaki hoočeš, če je tip ali dekle v ku**u te avto ne reši-treb ase bo sprijaznit hugo :P
Qwerty je napisal/-a:nc ne bo do pomladi. ze tko zdej sam cakam, da kaksen ornk sneg pade, al pa kake hude poledice da se zacnejo, pol pa sam do vulkanizerja po nove zimske....razen ce mi nove zimske gume castis, v primeru, da je pr avtih kontra kot pri notebookih...
post No 666: wooferji? sem prepričana, da skor tok, kot če bi si dala na havbo gravirat 4 krogce....
pismo, še en se skriva trenutno poleg mene, pa to ni hugo... kdo je to? mogoce se bo pa javu hehe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov