Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Re: posti in oglasi, ter nicki in uporabniki

Napisal/-a JohnyR Sr maj 05, 2004 9:53 am

RegY je napisal/-a:resnično predlagam, kot je že bilo povedano na začetku, ko so se ponovno odprli mali oglasi, da se uvede cenzura pred določenim številom objav, kot to imajo na avtoakustiki

predlagam 100 postov!

to pa predlagam zato, ker nekateri pridejo se prijavit na forum samo za to, da bi oddali objavo, napišejo mail ali telefon, pa izginejo in ne pišejo nikoli več po forumu - medtem pa imamo zelo veliko število prijavljenih in neuporabljenih nickov, katere bi morda radi uporabili stalni/redni uporabniki, ampak jih ne morejo, ker sta s tem nickom napisana 2 ali 3je posti!

s tem se mi poraja še ena misel

bi se dalo na tem forumu vklopiti funkcijo, da se avtomatsko brišejo nicki, ki niso v uporabi več kot recimo en določen čas... recimo 1 leto?

Kot moderator v malih oglasih, se tudi strinjam z idejo!
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr maj 05, 2004 10:02 am

Zaenkrat te potrebe v oglasih ni... Bolje je to, da se ti ni treba prijaviti za oddajo oglasa... Tako ne bo zaradi tega zasedenih nikov.
Ker bistvo malih oglasov je čimvečja izbira oziroma ponudba...
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr maj 05, 2004 10:02 am

mazda-mx3 je napisal/-a:Jaz se strinjam z regyjem!

Za male oglase bi moral imeti prodajalec 100 postov ali se celo vec.
Nabijalce bi dobili ce bi postavili mejo prenizko...ker se ne bo noben sel trudit nardit 100 ali pa 150 postov sam zato, da da na forum oglas...mu je lazje it na bolho.

Tudi to, da se nicki neaktivnih po 6 mesecih ali 1 letu zbrisejo se mi zdi uredu zamisel.

Se podpišem pod to. Zbrisat nicke po enem letu (6 mescou je mogoče clo mal premal)

Dodal pa bi to, da se male oglase omeji na take, ki imajo veze z avtomobilizmom ne pa da mi fotoaparate prodajajo. Da ne bo ratala nova bolha na avtomobilizmu.

LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jun 09, 2004 9:34 pm

se strinjam z brisanjem nickov mojga starega lahk ze zdj zbrisete KrEn17 propadu mi je mail in pozabu sm pass:) v glavnm najbol vsec mi je pa ideja z mailom kao v tem smislu da bi moru potrdit svojo nadaljevanje v forumu npr vsake 3 mesce. Na jetra mi pa grejo nabijaci k majo nevem kolk postov pa so cist zajebani f*** that!! Pa dost folka npr k vid cifro pr men misljo kr en lamer NE !! ni tko vec vem kt tle pou teh !

P.s to ni bla reklama zame:)

lp PiLLLe
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost