Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne jun 20, 2004 9:40 pm

Kr neki dej. Ste ratal ko v Parlamentu. Se več kregaste glede sebe kot pa govorite o avtih. :roll: :roll:
The MAN

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jun 20, 2004 10:37 pm

Tud men se zdi bedno tele teme - js mam pa rojstn dan. Pismo, nared žurko, pejd na prasice, whatever, sam kaj je pa point telih tem - da vsak napiše: Vse naj naj še iz moje strani. :roll: :roll:

Dej ne botte otročji - po pa še o trdem srcu, sj tole ni zmenkarije.com, da bi napisal - dans mam pa rojstn dan in bi ti odpisala kšna - "ooo dvojček, sm nek brala, da nama je usojeno..." WTF?

A dejt no, po pa klikneš poglej nove objave in vmes 4 une: "Vse najbolše zame"

Regy prav maš,m js te podpivoam.

P.S. En je kle vmes pisal o zaklepanju for... Dj to pa res, če ni res fuuul že stara fora, jo ne zaklent, ker je kšni še niso vidli...
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne jun 20, 2004 10:40 pm

salesky je napisal/-a:Kr neki dej. Ste ratal ko v Parlamentu. Se več kregaste glede sebe kot pa govorite o avtih. :roll: :roll:

Se pravi je tole komentar na komentarje o forumu... Bom js zdj napisal komentar na komentar na komentarje o forumu... Prosm da ne komentirate preveč teh komentarjev o forumu in komentarjev na komentarje o forumu ter seveda komentarjev na komentarje na komentarje na forumu... Ker če pridemo na nasledno stopnjo komentiranja komentarjev o komentiranju komentarjev o forumu, bo že problem s preglednostjo.

Upam, da sm dost nazorno in razumljivo napisal! :roll:
Slika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Ne jun 20, 2004 10:42 pm

lahko pa se spremeni naziv foruma iz avtomobilizem v nima veze z avtomobili :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne jun 20, 2004 11:06 pm

Sam res piz...a. Ko sem se prijavil na forum sploh ni blo tega zdaj pa non-stop sam take mam R.D sem polnoleten ,naredo solo, macka mi je crknila, noga me boli..... :?
Kriza!!! Sam zalepajte take teme pa briste!
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Ne jun 20, 2004 11:07 pm

Ma koji falus se sploh bunite?! Sej je lepo odprl novo temo, ki bo sluzila temu namenu (cestitanju rojstnih dnevov) in jo celo dal pod >>Sticky<< ter ostalih n tem zaprl, ker so dobesedno po istem kopitu (ta in ta ima rd, je polnoleten, bla bla...). Pac je zaklenil nekaj tem in postavil eno sticky temo za rojstne dneve, da bi bil ta del foruma preglednejsi. What's wrong with that?
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jun 21, 2004 7:28 am

Ja sam zadne cajte res popizdeva z zaklepanjem...tist za RD je prov...ampak drgje...a ma trzavico pa prst skus na zakleni k forume bere :EE
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Po jun 21, 2004 8:49 am

Slide je napisal/-a:Ja sam zadne cajte res popizdeva z zaklepanjem...tist za RD je prov...ampak drgje...a ma trzavico pa prst skus na zakleni k forume bere :EE

če so postanih 10 kretenskih tem na dan bo tud 10 kretenskih tem na dan zaklenjeno...

glede starih tem: nekatere so res zelo stare in tiste je prav da so odklenjene...
sovražim pa ko vidim eno temo z istim naslovom in vsebino kot tista na sredini strani... mater vsaj 2 strani nazaj pojdite pogledat preden se posta nove teme če ni slučajno že bilo.... :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po jun 21, 2004 9:03 am

soso je napisal/-a:Sam res piz...a. Ko sem se prijavil na forum sploh ni blo tega zdaj pa non-stop sam take mam R.D sem polnoleten ,naredo solo, macka mi je crknila, noga me boli..... :?
Kriza!!! Sam zalepajte take teme pa briste!

Pozabu si : mozolj sem si stisnu :lol: :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Po jun 21, 2004 9:06 am

Regy ti samo zaklepaj, ti še jaz pomagam če češ :P :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jun 21, 2004 12:30 pm

Smo pa ko v zaporu, ko se neki zaklepa, resetke cez monitor sa se falijo :twisted: :twisted:
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost