Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Moram pograjati ta forum!!! ZELO! Beri naprej!

Napisal/-a NoSpeedNoFun Ne jun 06, 2004 5:54 pm

Kot sem napisal... Clan sem le nekaj dni in moram reči, da sem zaradi tega foruma ob nekaj sto tisočakov. Tu sem prebral stvari, za katere se mi prej ni niti sanjalo, da obstajajo in seveda iskal naprej. Svoj avto bom dal v body kit itd .....
Poleg tega sem se odločil, da se spravim na kaksen drag, kar je pa se dodaten strosek! Hotel sem prodati svoj avto, zdaj ga bom pa celo rihtal naprej.!
Si sploh znate predstavljati, kako na to gleda moja zena!
Nadalje... jaz mam dial up za pristop in sem na temu forumu kot da bi bil na kakem chatu. Imam ze glavobole, kot vcasih ko sem visel na ircu in seveda visok racun za telefon!!!
AMPAK, da ne bom samo grajal bom pa se eno pohvalo! ... Pocutim se pa noro!! Edin nekaj pravih majstrov manjka, da razkrijejo stvari o tuningu ali pa je to res taka skrivnost!
Upam, da ne bo zamire s strani moderatorjev in majstrov!!!
:rofl :rofl :rofl :rofl

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne jun 06, 2004 6:21 pm

Uh big deal, kot da si edini ki se mu to dogaja tle gor... :tipk

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Ne jun 06, 2004 6:31 pm

Sem pa edini, ki upam pograjat a ne?? :?: :?:
:vc
Drugac me pa veseli, da nisem edini! :)
Pa saj bo!

Uporabniški avatar
stuc
Nov uporabnik

Kraj: Lome

Napisal/-a stuc Ne jun 06, 2004 6:52 pm

Mene pa ne prepričajo. Bom vseen raj kupu drug avto. Pol pa se bom vdau. :P
[img]http://www.poraba.com/povprecna/1271_1.png[/img]

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: Moram pograjati ta forum!!! ZELO! Beri naprej!

Napisal/-a Pugi Ne jun 06, 2004 10:29 pm

NoSpeedNoFun je napisal/-a:Kot sem napisal... Clan sem le nekaj dni in moram reči, da sem zaradi tega foruma ob nekaj sto tisočakov. Tu sem prebral stvari, za katere se mi prej ni niti sanjalo, da obstajajo in seveda iskal naprej. Svoj avto bom dal v body kit itd .....
Poleg tega sem se odločil, da se spravim na kaksen drag, kar je pa se dodaten strosek! Hotel sem prodati svoj avto, zdaj ga bom pa celo rihtal naprej.!
Si sploh znate predstavljati, kako na to gleda moja zena!
Nadalje... jaz mam dial up za pristop in sem na temu forumu kot da bi bil na kakem chatu. Imam ze glavobole, kot vcasih ko sem visel na ircu in seveda visok racun za telefon!!!
AMPAK, da ne bom samo grajal bom pa se eno pohvalo! ... Pocutim se pa noro!! Edin nekaj pravih majstrov manjka, da razkrijejo stvari o tuningu ali pa je to res taka skrivnost!
Upam, da ne bo zamire s strani moderatorjev in majstrov!!!
:rofl :rofl :rofl :rofl

Stari zajebov si si življenje, drgač kar se pa mojstrov tiče, so pa tud. Ti sam vprašej! Ni da ni :wink:
Slika

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Ne jun 06, 2004 10:32 pm

vsekakor se strinja s tabo pugi!

kaj ne ves uprasas, in ze imas vse informacije na pladnju!

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jun 23, 2004 10:37 am

ja no pugi se podpišem pod tvojo izjavo !

pugzla poslušte on je BRIHTN pobč!oz mulo :lol: :lol: :lol: :-P :P :wink: (joke)

lp venom

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jun 23, 2004 10:46 am

He he stari nis edini dost ns je takih sam zdj smo si ubodl adsl pa smo zajebani :P :P

V glavnm jebat ga tko pac je sj v zivlenu te skos neki zajebe/nategne tko da ni nc novga to kars povedu. :)

Lp PiLLLe

p.s: vidm da mas velik postov. kok od tega je blo pametnih stvari povedan :)

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish Sr jun 23, 2004 11:20 am

Geee, sick bastard, he is hooked on avtomobilizem.com. Go to a doctor. :P

Ne, res je prava stvar, kjer najdeš prave stvari. Kar koli te zanima zveš. Od pametnih stvari do totalnih buč. Tuki sem marsikaj zvedu in marsikatero informacijo dobil. Pa še nasmeješ se lahko marsikateri bući.
---------------------------------------------------------------------
CLIO BACCARA 1.8 i ORIGINAL

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jun 23, 2004 11:41 am

JA FUL SO BUCE, PA ENI K NEZNAJO CAPSLOCKA UPORABLAT.-... pA ,mas take kne zna jop isatp ravi ljnes ovenscine. Pol mas take, ki vejo vse o N2OS-u, pa bate obvladajo u nulo.
Pol se najdejo pravokatorji, kot je venom, mamu ti kdo je mulo?!?! Ap' rd pes u Bambrle hodu?! A bi rd u bolnc vecerjal, pa zobno krtacko v prazno gonu?!?!

Pa mas take, kot je maky, ki je pridn, pa svetuje, pa se trudi ampak obenem ne ve, da vsem v rit leze in da je tako sladek, da kar med zobmi skrta.

Pol mas dirkace wannabeje, pa mas zoranwagna, ki se pizdi na take, monsterja, ki misli, da je zastava po krivici zapostavljena znamka in da je jugo se vedno eden najzmogljivejsih strojev...

Pol mas klele bad girls, v bistvu avtomobilski ekvivalent feministk, ki se borijo za prodor mentalitete, da tudi zenske znajo vozit, seveda z izjemo parkirisc in vzvratne voznje... Je res, da poznam celo nekaj deklico ki v bistvu zna vozit...

Pol mas take, ki so ful veseli, ko pridejo na forum in zacnejo kuj vprasanja o sportnih filtrih in kako nardit avto hitrejsi, mas take, ki so v glavnem na zabavnem koticku in pisejo smajlije in ql itd... mas photoshoparje, ki so se zaprli v svoj kot...

........ne da se mi vec :roll:
Slika

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr jun 23, 2004 11:49 am

pugi bejž se nazaj učit! :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr jun 23, 2004 11:50 am

Pugi je napisal/-a:JA FUL SO BUCE, PA ENI K NEZNAJO CAPSLOCKA UPORABLAT.-... pA ,mas take kne zna jop isatp ravi ljnes ovenscine. Pol mas take, ki vejo vse o N2OS-u, pa bate obvladajo u nulo.
Pol se najdejo pravokatorji, kot je venom, mamu ti kdo je mulo?!?! Ap' rd pes u Bambrle hodu?! A bi rd u bolnc vecerjal, pa zobno krtacko v prazno gonu?!?!

Pa mas take, kot je maky, ki je pridn, pa svetuje, pa se trudi ampak obenem ne ve, da vsem v rit leze in da je tako sladek, da kar med zobmi skrta.

Pol mas dirkace wannabeje, pa mas zoranwagna, ki se pizdi na take, monsterja, ki misli, da je zastava po krivici zapostavljena znamka in da je jugo se vedno eden najzmogljivejsih strojev...

Pol mas klele bad girls, v bistvu avtomobilski ekvivalent feministk, ki se borijo za prodor mentalitete, da tudi zenske znajo vozit, seveda z izjemo parkirisc in vzvratne voznje... Je res, da poznam celo nekaj deklico ki v bistvu zna vozit...

Pol mas take, ki so ful veseli, ko pridejo na forum in zacnejo kuj vprasanja o sportnih filtrih in kako nardit avto hitrejsi, mas take, ki so v glavnem na zabavnem koticku in pisejo smajlije in ql itd... mas photoshoparje, ki so se zaprli v svoj kot...

........ne da se mi vec :roll:

repect! :bow

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Sr jun 23, 2004 11:54 am

PUGI A TI SI PA CAR ?:lol: ,KRALJ NA BETAJNOVI :D
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Sr jun 30, 2004 11:55 pm

ekola še jst napišem par :D :D :D :)
uglavnm...jst sm se """učlanu"""" v ta "krog" veselih avomobilarjev..hec..že nekj časa nazaj, sam nism nč pisov. pol sm si pa reku...lej ko usi nabirajo poste pa itd. grem še jst mal pisat...grem razsvetlit ljudi...amm...ja no...to niti ne...uglavnm...povedat sm hotu da je čas da grem nekj za pod zob iskt in še celo noč brat tale forum :roll:

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr jun 30, 2004 11:59 pm

Dej jebemo, da si nau kdo kej spahnu kle gor no....

Tale forum ni za nkamor.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jul 01, 2004 12:10 am

maky je napisal/-a:pugi bejž se nazaj učit! :twisted:

Tako je :D
Samo stalo dela :twisted: :lol:
Vrni se na Obvestila in predlogi