Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 07, 2004 10:30 pm

Matr kok si močn darkdog...sam tepl bi se v živo...:roll:
sej ga ni treba tok resn jemat no...ok...nek je meja, ampak mal manj si pa lhk strog do njega...sej ma dobre fore...mene boli če ni taprav trobec, pa če včas kako kruto vn spusti, ma pa kdaj hude fore ob ravno pravem cajtu, da popestri včasih kak nezanimiv post...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr jul 07, 2004 10:39 pm

Slide sem ravno nasprotno nerad se pretepam,oziroma sploh nevem kdaj sem se nazadnje skom stepel,mogoče v osnovni šoli.
Če se želi šalit in stresat teme ki ne spadajo v avtomobilizem naj gre v zabavni kotiček in naj se tam dela,ampak nemore in še enkrat nebo se delu norca iz vskaega posta,delil neslane komentarje,žalil uporabnike itd....
Meli smo primere ko so si začeli že javno preko foruma grozit da se bojo prebutali,pa da bo on enjega počaku al pa naj če ma j***a pride v LJ pa bo vidu.....Vsi vemo kdo je to bil in to tako negre fantje.
Nek red mora bit in on in njemu podobni ga bodo kakor sem rekel v mojih temah spoznali.
Trobca se že prenaša mesece in mesece in nobeden na temu ne naredi ničesar.Zdej je pa tega dosti.
Js sm mu že reku da ga opazujem vsakič ko vstopi na forum.
O izgonu z foruma pa bomo kmalu debatirali in glasovali moderatorji med seboj.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr jul 07, 2004 10:40 pm

darkdog24 je napisal/-a:Kramer ve on kaj je grožnja in kaj ne samo se norca dela.V tem stavku ki ga ti navajaš ni videt nobene grožnje niti napeljevanja k grožnji.Na računalniku je glasen,ko pa je kako srečanje pa ni ne duha ne sluha o njemu.

sej mogoče pa je na kakem srečanju in se iz uzadja vsem smeji :lol: ,

glede njegovih postov pa si mislim tole:

res je ena popestrirev na forumu, vsi uporabniki ga poznajo in vejo kak je,zato se pomojem ne obremenjujejo z njegovimi izjavami,se kvečjemu nasmejijo :lol: ,

glede na nickname ne moreš drugega pričakovati od njega,sam ni dobr da se je toliko vživel v osebo Trobca,včasih pomislim kaj pa če je to res on( smeh :lol: )

tko da darkdog24, ne se obremenjevat tolk z njim,pametnejši popusti :wink:

pa kokr je nekdo rekel: odpusti mu oče sej ne ve kaj dela :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če jul 08, 2004 12:46 am

darkdog24 je napisal/-a:O izgonu z foruma pa bomo kmalu debatirali in glasovali moderatorji med seboj.

daj, stari... ne se zezat... saj vidiš, da administratorji imajo 24/7/365 dopust

zadnje upanje tega foruma smo mi in to je to - ende, schluss, aus

če se bo hotelo kakega uporabnika spravit iz foruma, ga bomo dobesedno morali začet "j.e.b.a.t. v glavo", da bo sam od sebe odšel, ban lista nima noter niti enega ipja, niti uporabniškega imena... jaz sem se s tem sprijaznil

lahko se v moderatorskem kotičku naredi recimo jebalista, al kak pač, pa da jih preganjamo dokler sami ne poberejo culepake - bana ne bo od nikoder za nikogar

sorry, da imam tako mnenje o adminih, ampak samo resnico govorim, ki se je kazala že vsaj trikrat, trenutno se več ne spomnim

trobec včasih res ima izvirne, počasi se navaja na pravila, ampak mislim, da če bo ta lista ustanovljena, da ga damo na jeba(g)listo vsaj za kaki mesec, pa se bo že umiril, če že ne bo šel :D
Slika

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Če jul 08, 2004 7:39 am

Regy = banminator :mrgreen:

ampak je žalostno, da je to tako slabo urejeno. Se pa načeloma strinjam, da je treba uvest več reda, Regy ga že, Darkdog bo očitno sledil njegovim stopinjam. tako da podpiram darkdoga, ker so komentarji bili že res skrajno neokusni.

Vsi ki pa pravite, da ste se že navadili na izpade Trobca, ok sem se jaz tudi, vendar to ni prav. Če hočemo imeti kolikor toliko resen forum, njegovi občasni izpadi ne spadajo v ta forum, pa naj bo to v splošni debati ali v zabavnem kotičku ali kjerkoli že.
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jul 08, 2004 1:16 pm

Ja ne, ice-a bo treba enkrat v real dobit pa se zmenit kaj glede tega

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če jul 08, 2004 1:35 pm

monster_d je napisal/-a:Ja ne, ice-a bo treba enkrat v real dobit pa se zmenit kaj glede tega

Jah, pa kaj bo blo. Itak ga ne bo na forum, pa reklama za simpatije se bo še vedno odpirala. :roll:

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a *bojci* Če jul 08, 2004 8:44 pm

Glede moderatorja in člana darkdoga:

Ko sem videl na tem forumu, da je postal moderator pri skoraj pol temah, sem ga vprašal, zakaj se spušča v to, glede na to, da se ta forum velikokrat spremeni v norišnico...jaz verjetno ne bi....ker z glavo norih se ne moreš spravljat.

Darkdog je tudi v našem klubu v vodstvu in z njegovim prihodom se je pri nas marsikaj uredilo, organiziral je srečanje, kakšnega še nismo imeli, se trudi za naš klub glede registracije.

Glede na to, da forum obiskuje vedno več ljudi, lahko pričakujete, da se bodo oslarije, željivke, prepiri in še kaj dogajalo vedno bolj pogosto! Brez urejanja moderatorjev ne gre! On v svoji sekciji (oziroma več jih je) skrbi za red v sekciji, katero tudi obvlada....zato je tja izbran.

Če kakšna stvar ne sodi k sekciji, pač tja ne sodi in pika!!!!
Zato pa so sekcije, ki nimajo veze z avtomobilizmom in tam pišite kaj hočete...

Jaz osebno že skoraj eno leto ne obiskujem redno foruma, ker je postal čisto nekaj drugega, kot pa je bil mišljen....sam sem dosti pomagal ostalim, a proti zadnjemu mi je dosti "ta pametnih" uporabnikov foruma izjavilo, da nimam pojma, kaj govorim...in tako me ne briga več dosti. (Opažam, da technoboya več ni)

Dokler je darkdog moderator bo potekalo na forumu vse ok....dokler človek dela za pravice vseh, potem za vse veljajo enaka pravila.
Administrator Ice pa je že vedel, koga izbrati!

Upam, da nisem koga užalil, ampak jaz sem samo javno povedal svoje mnenje...če komu kaj ne paše, naj vsaj drugih ne gnjavi.

LP Bojci
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Če jul 08, 2004 8:53 pm

*bojci* je napisal/-a:...če komu kaj ne paše, naj vsaj drugih ne gnjavi.

LP Bojci

tole izjavo pa "posvojim" ;)

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Če jul 08, 2004 8:56 pm

ha ha

ne se kregat raje spušmo eno ali spimo pa bo

mirno kri za mano

živite v raju
8) 8)

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če jul 08, 2004 9:37 pm

Bojči hvala za komentar ,obenem pa te tudi lepo pozdravljam.
Res je kar si napisal da se je forum spremenil.Zahaja v neke čudne vode,zaradi nekaterih posameznikov.In js temu pravim da se je treba upret in absolutno ustavit takšne izpade posameznikov!
Na tem forumu sem zvedel marsikaj,dobil tudi pomoč ko sem jo iskal in zato cenim ta forum in bi rad da se obdrži v takem smislu kot je bil narejen.
Če na forumu nebi imeli pravil,bi se medseboj poklali.V življenju je vedno tako,pravila ns držijo pri živem.
Js si nemorem zamislit kaj bi bilo,če nebi bilo zakonov in tistih ki skrbijo da se zakoni izvajajo.To bi bil pravi kaos.
In tako je tudi tukaj na forumu.Moderatorji skrbimo da se drugi uporabniki ne"pokoljejo" medeseboj,in da vlada nek razum na forumu.
Velika večina je normalnih uporabnikov na forumu ampak se pa pojavijo tudi takšni kot je Trobec in je treba shajati tudi z njimi.
Ampak kot je Regy reku mamo mi zdravilo tudi za take.
Trobec sezona lova na tebe se je začela s strani moderatorjev.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če jul 08, 2004 9:40 pm

Jo, TemniKužek je res fajn pob. :P

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če jul 08, 2004 9:40 pm

Najprej bi povdaru neki, kar je enkrat nekje že napisal Pugi in se mi zdi, da je povedal ravno tisto pravo: "... Jokanje na forumu ni dovoljeno. ... Vse teme s to vsebino bodo zbrisane ..."
Tale post @MetodTrobca se mi zdi, da sodi lih v to kategorijo.

No, pa še moj pogled na to njegovo "jokanje":
Tukaj se postavim na darkdogovo stran, zato, ker so posti @MetodTrobca res totalno bedni, bolni, žaljivi, izvenkontekstni in neduhoviti. Kot sem že večkrat rekel, se mi zdi, da bi imel forum lahko vsaj minimalno raven. Že samo dejstvo, da je na forumu uporabnik z nickom povzetim po krutem serijskem morilcu, je ogabno. Predstavljajte si, da prvič pridete na forum in vidite njegov post. Dobite občutek, kot da se tu zdiramo taki.
Torej, tu moram podpreti darkdoga in ga pohvaliti, če je tega uporabnika res dal na listo za ban. Podpiram tidi regyja, ki predlaga, da se ustanovi jebalisto in se @MetodTrobca da na to listo.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 08, 2004 9:51 pm

Moderatorji smo enotni in se ne bomo pustili drkat. Tema je zaključena!
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost