Kakorkol že, še vedno sovražm te glupe reklame za simpatije! Vidm da ns noben ne posluša

Omelo je napisal/-a:Se je že komu zgodilo da je pisal post, potem je pa prtisnu tipko Pošlji, pa premaknu miško, da se je ta kurčeva reklama odprla, pol pa sploh ni pisalo da je bil post oddan? In pol kliknem še enkrat Pošlju in mi napiše da moram za objavo počatak 15 sekund med postoma
Kakorkol že, še vedno sovražm te glupe reklame za simpatije! Vidm da ns noben ne posluša
JOYride je napisal/-a:Omelo je napisal/-a:Se je že komu zgodilo da je pisal post, potem je pa prtisnu tipko Pošlji, pa premaknu miško, da se je ta kurčeva reklama odprla, pol pa sploh ni pisalo da je bil post oddan? In pol kliknem še enkrat Pošlju in mi napiše da moram za objavo počatak 15 sekund med postoma
Ce kliknes kakrsno kol povezavo na strani (topici, oddajanje,...) in se z misko zapeljez cez simpatije ti avtomatsko skensla ukaz.
Zelo je nadlezno...
RegY je napisal/-a:kdo bo pa častil, da bomo pisali? čeprav sem moderator, ampak jaz članarine za to ne bom plačeval, da bom lahko obiskoval forum
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost