Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Prek avtomobilizem.com spam mail

Napisal/-a s.Hio Če avg 05, 2004 8:03 am

Meni se zdi to rahlo smesno a sem si naredil cist nov mail, katerega imam samo zato da prejemam na njega sporocila z avtomobilizem.com (in cisto nic drugega). Naj poudarim se enkrat da se s tem mailom nisem popolnoma nikjer drugje prijavil.

In kaj se dogaja? Mail naslov sem imel ze ene tri mesece pa ni bil nikjer vpisan in seveda jasno ni bilo nic na njem. Takoj ko sem se prijavil s tem mailom na avtomobilizem.com pa sem zacel na ta mail dobivat nezazeljeno posto (tako imenovani SPAM).

Ce ima se kdo podobne tezave in zakaj nastajajo naj jih prosim napise in kako jih je resil.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Če avg 05, 2004 8:12 am

kje si si naredu mail na hotmailu ?? če si ga tm ti ga po nekem času zablokirajo ker ga ne uporablaš morš usaj enkrat na mesc ke ne un mail skočt tko sam pogledat na stran pa ti ga ne zablokirajo drgač ti ga pa
men se zdi da ti to dela če pa ne pol pa ne vem 8) :shock:
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Če avg 05, 2004 8:16 am

jest dobivam od avtomobilizma sam maile da sm dubo privat sporočila nobenega spama ne dobivam

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Če avg 05, 2004 8:16 am

zanimivo... maila ti po defaultu ne izpise, razen ce kliknem na tvoj profil...
drugace pa.. ice.. spet bo treba malenkost popravit...
"http://avtomobilizem.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=NNNN" prikazuje spodaj pod Avtomobil (bivsi AIM) "aim:goim?screenname=XXXXXXXXXX&message=Hello+Are+you+there?" hiperlink namesto samo XXXXXXXXX.. goan fix :)
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če avg 05, 2004 8:27 am

Misliš ti spam ali viruse? Ker jest sem tud že dubu maile z virusi od nekaj uporabnikov iz avtomobilizem.com, pa si nismo nikoli po mailu dopisovali. Ampak zame ni panike, prepoznam te maile na 2km, če ne mam pa strica Nortona ki opravi s preostankom. Tko da sm se že navadu. :D
Slika

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 Če avg 05, 2004 10:01 am

ne zanasaj se prevec na tega strica Nortona :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če avg 05, 2004 10:22 am

nightrider31 je napisal/-a:ne zanasaj se prevec na tega strica Nortona :twisted:

Sej največ se nase. Ne vem, men zaenkrat dela OK, če bo pa kej zaj**u, bom pa menjal. Itak mam dial-up, tko da nism ves čas na netu.
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Če avg 05, 2004 3:02 pm

Jaz imam mail na arnesu, pa dobivam spam, mogoce pa da so tudi kaki virusi medtem a vse sproti kenslam in brisem da ni tezav.

Na strica nortona se pa res ni za zanasat, se najboljsi je panda, a ce hoces 100% zascito bi itak moral imet racunalnik na baterije pa brez dostopa do neta in 3m pod zemljo.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če avg 05, 2004 3:06 pm

Sj na arnesu, si lahk v nastavitvah tako nastimas, da ti on avtomaticno blokira spam-e in seveda nekatere viruse. Mal poglej na www.arnes.si, ker so to prou objavili.
Drgac pa ksn ravantivirus, symantec al pa trendmicro pa to...online check das pa imas.
There is no time...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr avg 11, 2004 11:44 pm

Nod32 je zanimiv ker ti najde dobesedno vse. Istocasno ti pa pozre vsega 10 mega rama.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če sep 23, 2004 5:49 am

Pozor! Pod "Moji podatki" vedno imejte opcijo "Vedno prikaži moj E-mail naslov" na NE, kajti drugače vas spam roboti z lahkoto najdejo, ko zaidejo na forum. E-maile dajajte tudi uporabnikom izključno preko "Sporočilc" in ne foruma...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če sep 23, 2004 7:23 am

ice je napisal/-a:Pozor! Pod "Moji podatki" vedno imejte opcijo "Vedno prikaži moj E-mail naslov" na NE, kajti drugače vas spam roboti z lahkoto najdejo, ko zaidejo na forum. E-maile dajajte tudi uporabnikom izključno preko "Sporočilc" in ne foruma...

mater, se sliši kot v Matrixu :))
jaz pa nimam s tem problemov...pa imam na DA, vidijo moj mail...
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost