Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Če sep 23, 2004 7:49 pm

To da nekdo napiše nekaj konstruktivnega in da ga čez 10 minut zatre 50 ljudi nima smisla... če nimaš za napisat kaj konstruktivnega pač ne napiši NIČ! Vsak nekonstruktiven odgovor vodi v to, da boš naslednjič težje našel tisto, kar iščeš...

Moderatorje tudi pozivam, da brišejo poste, ki nimajo veze z začetnim postom v debati in menijo, da odgovor ne pomaga obiskovalcem pri iskanju "rešitve".

Sicer se nisem hotel vmešavati, pa vendar:

torej...jaz se strinjam z zgoraj napisanim....

Da dam en primer nekonstruktivnega pisanja: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=19885&postdays=0&postorder=asc&start=0

Pugi(moderator): se ti zdi da si dal konstruktiven odgovor?

Pugi:
Pa se to - vsak dan odgovarjam in pomagam v temah, kjer bi se lahko norca delal na vse pretege in zalil unega, ki jo je odprl. Pa ne, ampak dajem nasvete kokr le loh. Se pa najdejo primitivci, ki pisejo take poste, da je cudn, potem pa neki pametujejo kva zaklepamo. Dejte no ga srat!

Se ti ne zdi da se delaš norca iz avtorja zgornje teme?

Skratka..škoda besed ter časa.
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če sep 23, 2004 8:19 pm

Folk ce vm kj nepase vs noben nesil da ste tle. Se bomo saj resl neresnga folka :) :P :)

V glavnm coleman na tale tvoj link je pa tko. Ce se nis opazu je blo takih in podobnih tem malo morje. Sam kt sm ze tm reku je to zihr ksn z dialupom k se mu neda kj prevec drkat z searchom in podobnimi stvarmi, sam jst sm se drku tko da se bo se on!!! Za đabe nema ni u stare babe ->(slo prevod) Zastoj se pr stari mami nedobis (v smislu fuka al pa kj :P :)) tko da j*** ga :) jst podperam zajebavanje v takih temah :P :)

LP PiLLLe

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Če sep 23, 2004 8:45 pm

PiLLLe je napisal/-a:Folk ce vm kj nepase vs noben nesil da ste tle. Se bomo saj resl neresnga folka :) :P :)

jst podperam zajebavanje v takih temah :P :)

LP PiLLLe

Zal mi je, da se spuscam na tako raven, ampak ne gre drugace :wink:

A ti je sploh jasno, kaksne bedarije pises? :roll:

S Cojkotom se v tem, da bi bilo takole "sranje" treba pometat ven iz foruma, popolnoma strinjam :!: Ker jaz, ki sem tu zato, da si z novimi prijatelji izmenjam kaksen tehnicen nasvet, ali pa da komu morebiti pomagam s svojim skromnim znanjem, zaradi taksnih izgubim veliko dragocenega casa! To, kar ti pocnes, ni humor, ampak navadno mlatenje prazne slame! Razmisli malo o tem in taksne in podobne otrocje komentarje raje obdrzi zase :!:

In to napise ravno v TEJ temi... Saj ni res -pa ocitno je! :roll:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe sep 24, 2004 12:07 am

Coleman je napisal/-a:
To da nekdo napiše nekaj konstruktivnega in da ga čez 10 minut zatre 50 ljudi nima smisla... če nimaš za napisat kaj konstruktivnega pač ne napiši NIČ! Vsak nekonstruktiven odgovor vodi v to, da boš naslednjič težje našel tisto, kar iščeš...

Moderatorje tudi pozivam, da brišejo poste, ki nimajo veze z začetnim postom v debati in menijo, da odgovor ne pomaga obiskovalcem pri iskanju "rešitve".

Da dam en primer nekonstruktivnega pisanja: http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=19885&postdays=0&postorder=asc&start=0

Pugi:
Pa se to - vsak dan odgovarjam in pomagam v temah, kjer bi se lahko norca delal na vse pretege in zalil unega, ki jo je odprl. Pa ne, ampak dajem nasvete kokr le loh. Se pa najdejo primitivci, ki pisejo take poste, da je cudn, potem pa neki pametujejo kva zaklepamo. Dejte no ga srat!

Skoda tvojega casa, ki ga nisi prezivel tukaj, da bi videl kako zadeve stojijo. Dal sem povsem konstruktiven predlog, zraven pa se salo, ce slucajno nisi opazil smeska.

Kaj se tebi ne zdi kle odgovor kot tole?

copy paste:

Probej najprej nekje dobit ene lepe feltne, pa kako malenkost, take nalepke ala honda cez cela vrata, potem pa serijska civic 1.4 - to je brezveze. Tud pri golfu. Sej vsi vejo, da je golf... Sej pol slovenije ga ma doma!

Cist brez karkol slabga v mislih receno..

Drgac pa lahk kakrsnekoli nalepke dobis pri Zup Designu v Kranju - kontaktiraj uporabnika z nickom _PAJSAR_ na tem forumu...

A si ti slucajno kej bol konstruktivnega napisal!?

Da se tebi razlozim v 2 tockah:

1. Zraven sramote sem dal smejalnega smeska, kar pomeni, da se stosam.

2. Nisem dal cist nic drugega kot prijazen in konstruktiven nasvet, zato prosm, da se enkrat preberes vse moje odgovore...
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Pe sep 24, 2004 9:22 am

_Jerry_ prvo kt prvo posta sploh posteku nis.
Drugo kt drugo pa sam pssst!

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe sep 24, 2004 9:43 am

PiLLLe je napisal/-a:_Jerry_ prvo kt prvo posta sploh posteku nis.
Drugo kt drugo pa sam pssst!

Lp PiLLLe

:cry :cry ti ga že serješ :P
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Pe sep 24, 2004 1:55 pm

acid sj Slika je naravno jst nevem kako ste se vi tega resl :) sam jst se zmer delam to old fashion way skolka pa to :)

LP PiLLLe

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko Pe sep 24, 2004 2:06 pm

PiLLLe je napisal/-a:Folk ce vm kj nepase vs noben nesil da ste tle. Se bomo saj resl neresnga folka :) :P :)

majhen popravek: neresni se boste rešili resnega folka in pridobivali vedno več neresnih.

Naredite malo statistike med kvantiteto in kvaliteto postov, ter kvaliteto pstavljenih postavljenih vprašanj, pa vam bo vse jasno.

Kdor mi ne verjame, naj shrani tale post in ga prebere čez pol leta.

L
Citroen Xsara HDi

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Pe sep 24, 2004 2:43 pm

V glavnm coleman na tale tvoj link je pa tko. Ce se nis opazu je blo takih in podobnih tem malo morje. Sam kt sm ze tm reku je to zihr ksn z dialupom k se mu neda kj prevec drkat z searchom in podobnimi stvarmi, sam jst sm se drku tko da se bo se on!!! Za đabe nema ni u stare babe ->(slo prevod) Zastoj se pr stari mami nedobis (v smislu fuka al pa kj :P :)) tko da j*** ga :) jst podperam zajebavanje v takih temah :P :)

LP PiLLLe

(Nimam nič proti tebi pille)

V prvem stavku si napisu "se bomo saj resl neresnega folka :) "

V zadnjem pa : "jst podperam zajebavanje v takih temah :P :) "

To pomen da se hočiš rešit samega sebe?

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Pe sep 24, 2004 2:51 pm

Pugi je napisal/-a:
Coleman je napisal/-a:

Pugi:

Skoda tvojega casa, ki ga nisi prezivel tukaj, da bi videl kako zadeve stojijo. Dal sem povsem konstruktiven predlog, zraven pa se salo, ce slucajno nisi opazil smeska.

Kaj se tebi ne zdi kle odgovor kot tole?

copy paste:

Probej najprej nekje dobit ene lepe feltne, pa kako malenkost, take nalepke ala honda cez cela vrata, potem pa serijska civic 1.4 - to je brezveze. Tud pri golfu. Sej vsi vejo, da je golf... Sej pol slovenije ga ma doma!

Cist brez karkol slabga v mislih receno..

Drgac pa lahk kakrsnekoli nalepke dobis pri Zup Designu v Kranju - kontaktiraj uporabnika z nickom _PAJSAR_ na tem forumu...

A si ti slucajno kej bol konstruktivnega napisal!?

Da se tebi razlozim v 2 tockah:

1. Zraven sramote sem dal smejalnega smeska, kar pomeni, da se stosam.

2. Nisem dal cist nic drugega kot prijazen in konstruktiven nasvet, zato prosm, da se enkrat preberes vse moje odgovore...

Pugi: nimam nič proti tebi tud.

Ti si copy paste drugi odgovor.Kaj pa prvi?

Ne postani hondas... Golf ti pise ze zadej. Pa v prometni... A ni to dost sramote??? Twisted Evil

Je to konstruktivno pisanje?

Tukaj si se očitno norčeval iz osebka.

Sicer se drugače nebi obremenjeval s tem,ampak ker se zaklepa teme kot so Nadaljuj stavek, čisto brez potrebe, ker se ti zdi da je tisto IRC,a to kar si pa ti napisal ni IRC?

Prav zaradi tega obstaja kategorija Nima veze z avtomobilizmom, da se lahko sprostiš in pišeš kar ti pač ustreza.V ostalih kategorijah kot so styling itd. pa naj bi pisali čimbolj brez zajebancije.A zastopiš?

Dej premisli, pa mi povej kako si se odloču glede teme Nadaljuj stavek..Pa bom spoštoval kar boš reku.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Pe sep 24, 2004 2:59 pm

kot sm ze napisal
....Ce se nis opazu je blo takih in podobnih tem malo morje. Sam kt sm ze tm reku je to zihr ksn z dialupom k se mu neda kj prevec drkat z searchom in podobnimi stvarmi, sam jst sm se drku tko da se bo se on!!! ... tko da j*** ga jst podperam zajebavanje v takih temah

Pomeni da podperam zajebavanje v takih temah kot je bila tista z nalepo golf. Sam sj bi reku da ste neumni pa da neznate stekat sam nam bom raje utihnu v tej tem.

Evo se en verz :P :)
Vem kako je blo prej, vem kako je zdj, razlika octina je, ker prevec nadutega folka je. :)

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe sep 24, 2004 7:06 pm

Pille, zej pa do dile! :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Pe sep 24, 2004 7:36 pm

Pugi je napisal/-a:Pille, zej pa do dile! :twisted:

Sej na portalu ni take sile,
da b nadutmu se sline cedile,
Ti raje sprosti se
in (po domace) odj.ebi vse,
kar ti srce tezi
saj vemo vsi
Pille zakon si ti!

Si skor dozivu totalen popus
da ne bo skreganih dus,
So eni neumni, zastopjo prav nic
bi temo ze skoraj uzel si hudic
So se njegove rokce trudile
ko temo je resil care nas pille!

Peesda js bi su lohk za pesnika, bolsga od vilija resnika! 8)
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Sr sep 29, 2004 8:28 pm

Evo opet mene,
proslo je neko vreme,
i sad ce da pilko nesta napravi od ove teme,
od ove teme ce da napravi to,
da se ti na zacetku pokazalo bo,
da nekdo pisal v temo je to.

V odgovor svima,
vami idiotima,
koji novi ste i pojma nemate,
ova tema zatvara se.

Lp PiLLLe :P :)

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr sep 29, 2004 8:36 pm

pa ne mi rečt da se kregate :twisted: :lol:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr sep 29, 2004 10:06 pm

sam menimo se. :D

Nekdo je prej napisal da vec ni forum tak ko je bil.
To je resnica ja...
SAm zakaj a ste se uprasali?
Zaradi uporabnikov ki niso vec taksni kot ucas. Ko sem priso na forum so usi bli zato tukaj, da se neki naucijo da dobijo nasvete, informacije itd.
Danes so doloceni osebki tukaj ker jim je dolgcas in sam provicirajo se delajo norca, skratka preganjajo svoj dolgcas. Dobr primer tega je tudi bil metod ki je nasreco ze banan.
Dobri dve leti nazaj ko sem prisel je bilo tak da se je kreganje pojavilo max 1krat na mesec, pa se to ne. Kak pa je danes?
Vedno vec uporabnikov z nepravimi nameni pa smo tu, zal je tako in je pac ob dolocenih trenutkih treba ukrepat.
Se enkrat poudarim to je avtmobilizem forum in ne noben mobisux al pa poljub!

lp

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr sep 29, 2004 10:09 pm

oh... sem pa res smotan, jst sem pa mislu da se kregate... :D
monster_d
ti povem kaj je razlika med suxom in avto...?
v tem, da na suxu je trimač nakladanje, kar tukaj težko najdeš, drugač
je pa isti ku*c...

pa brez zamere...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr sep 29, 2004 10:15 pm

OK zdej pa dost! Nehte se kregat, ke drgač bom zaklenu :P

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če sep 30, 2004 1:05 pm

kaj pa drugega pričakuješ, če se je hugo vrnil?
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov