Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

zakaj ne dela link na "avto" uporabnika

Napisal/-a CarInvent To avg 24, 2004 7:46 am

ne vem a to samo meni ne dela, ampak link na "avto" iz profila uporabnika ali pa kar direktno iz nekega posta (link je ikona pod podpisom) enostavno ne dela.
avtoelektronika pika si

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To avg 24, 2004 7:55 am

maš narobe linkano. tm morš dati link do avta v avtogaleriji in ne napisat kateri avto imaš :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
CarInvent
Novinec

Napisal/-a CarInvent To avg 24, 2004 9:13 am

aha. to bo to.

opazil sem da veliko drugim uporabnikom to ne dela, zato sem to omenil. Izgleda da je malo dvoumno napisano in vecina potem narobe link naredi

no, jaz sem pri sebi ze popravil.

hvala za pojasnilo
avtoelektronika pika si

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To avg 24, 2004 9:20 am

More tam prbl tkole zgledat... http://www.avtomobilizem.com/modules/my ... ar_id=2742

Je pa res, da je en cajt mal fukal... :?
Slika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz To okt 05, 2004 3:05 pm

Bom kar tle napisou!
Lohka bi tud pri avtogalerijah uvedli iskanje, ker avto od enga dobit k ni glih na začetku al pa na koncu seznama, je že kar mala umetnost. Če pa še pri objavi nima linkano prav, je pa že čudež!!!! Moralo bi bit iskanje po uporabniku, avtomobilu, znamki...)
Pri forumu bi blo pa tud fajn, če bi "iskanje" delalo tudi/samo v podmapah. Npr. Če bi bil v debati "Srečanja", bi ti iskalni niz ""avtoshow"" iskalo samo po mapi Srečanja, če bi hotu širše iskanje bi enostavno šel en level višje in ponovil zadevo, al pa če bi imel možnost obkljukat kje naj išče!

lp
blaž
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost