Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Eno skromno mnenje?

Napisal/-a Nu-NRG Pe dec 03, 2004 9:43 am

Ali se samo meni zdi, ali prihaja do neke anarhije med moderatorji, kar posledicno povlece za sabo sledece?

1. Brisejo in zaklepajo se teme "kar tako"
2. Kregarije med moderatorji in uporabniki je vedno vec
3. Dejanskega dobrega dela pa je vedno manj opravljenga
...

Pa se bi lahko..

...

Lp, Klemen

PS: napisite svoje MNENJE in ne doticnih vzdevkov!
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 03, 2004 9:49 am

klemenko, zdle je bla mal kriza, ker je nekej oviralo nase delo. Od sedaj naprej bo boljse, ker bomo imel vec casa za vse uporabnike, ne samo za enega.

Za kake neusecnosti se ti opravicujemo.[/u]

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 03, 2004 10:23 am

Klemen jst se z nobenmu ne kregam - se mi ne da. Pobrišem kakšen post, pa kako temo zaklenem, ostalo pa itak vse že pred mano popucajo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe dec 03, 2004 10:37 am

Člane prosimo, da poskusijo debate napeljati na čimbolj bogato in konstruktivno vsebino. Debate o posameznikih (attention whore freaks, beware) bodo pobrisane ker nimajo veze s kvaliteto foruma in obiskovalce res ne zanimajo raznorazne spletke. Na forumih ni nikoli demokracije, ampak za red skrbijo uredniki, o vsebini pa vedno lahko odloča le lastnik spletnih strani. Če vam ni kaj všeč, lahko poskusite drugje - strani je veliko. V nasprotnem primeru - ostanite in sodelujte!

Kvaliteta bo vodilo za prihodnost foruma, torej če sprašujete od igric to ne pišite pod Splošno ampak raje povprašajte npr. pri Jokerjevih mladcih, če prodajate mačke ali kače - to dajte pod Oglase - potrebno je le malce discipline in nekaj sekund premisleka preden oddaš sporočilo.

Če bo posameznik naredil več kršitev in bo spregledal opozorila urednikov, bo enostavno po volji urednikov pobrisan skupaj z vsemi njegovimi posti (pa tudi če jih ima čez 2000). Za prepire in spletke imate na voljo IRC in podobne kanale, čas je da Avtomobilizem.com dozori tudi v tem smislu.

Če bo "zabavni" del in debate ki nimajo veze z avtomobilizmom povzročale urednikom preveč dela ga bomo enostavno ukinili. Simple as that...

Moderatorje naproščam da sporočajo dnevno težave s posamezniki in ohranjajo "pri življenju" le debate, ki imajo avtomobilistično osnovo. Ostale romajo v "uredniški smetnjak".

Če vas kaj resnično muči - naslovite svoje vprašanje na uradni email INFOafnaAVTOMOBILIZEM.com, le tako boste prišli do odgovora. Hvala!
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe dec 03, 2004 11:05 am

ice problem je v tem, da tukaj jih 3/4 ni prebralo pravil foruma, ker se jim pač ne ljubi brat.
Če bi pa vsi prebrali pravila foruma pa bi jih mogoče 3/4 upoštevalo polovico pravil :?

+ dodatek: Nekateri dajejo teme dobesedno "kr nekam" kamor sploh ne spadajo..... ker si mislijo: eh bojo že moderatorji premaknili..... :?

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe dec 03, 2004 11:15 am

SAFRANE je napisal/-a:
Golfy je napisal/-a:ice problem je v tem, da tukaj jih 3/4 ni prebralo pravil foruma, ker se jim pač ne ljubi brat.
Če bi pa vsi prebrali pravila foruma pa bi jih mogoče 3/4 upoštevalo polovico pravil :?

+ dodatek: Nekateri dajejo teme dobesedno "kr nekam" kamor sploh ne spadajo..... ker si mislijo: eh bojo že moderatorji premaknili..... :?

vse lepo in prav, sicer jaz konkretno dam teme zmeraj tja kamor spdajao, čeprav pa priznam, da ko pridem na forum itak vedno dam prikaz zadnjih tem in potem itak (mislim da večina) gledamo samo naslove tem in se glede na to odločimo ali jo bomo kliknili ali ne, jaz konkretno kje ta tema je, nikdar sploh ne gledam.

LP
JOHNY 8)

zate nemorem rečt ker nevem.
ampak ko vidim naslove tem tudi jaz odločim al jih bom pogledal al ne...
folk bi lahko začel pisat naslove tem kar so res naslovi da takoj veš zakaj se gre...
Ne pa naslov: Lepo prosim
heh... zdej pa si misli o čem se gre če ne preberš celotno temo... ;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe dec 03, 2004 12:32 pm

eh, sploh nebom komentiral več

ice je lepo napisal, če se kdo ne strinja z delom, sistemom in novimi smernicami, ki se jih bomo STROGO držali, naj sedaj zapusti forum, ali za vedno molči (poroka varijanta)

zdaj pa se odločite, če se ne boste držali, bomo vas pa mi odstranli ;)

pravila in območja dela moderatorjev, kaj lahko in kaj ne, vaše pravice poznate (vsaj morali bi jih), če mislite, da jih kratimo, ali da so premale za vas: :hi

uživajte, medtem ko mi delamo še naprej ;)
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe dec 03, 2004 1:36 pm

Jaz bi pa rad dodal en predlog, pa se mi zdi škoda teme odpirat.

Rubrike: prodam - kupim. Saj najbrž piše v navodilih, ampak folk daje take glupe naslove temam kot npr.: Prodam ali pa Prodam gume, pol pa sanjej kaj prodaja. Vem, edina varjanta je da pogledaš, ampak doma mam dial-up in traja da zadevo naloži, pa tud ne da se mi čakat da pol izvem da zadeva ni zame aktualna. V teh primerih bi se lahko dal naslov npr.: Prodam gume Michelin 175/65-13. Tko bi jest in ostali takoj vedeli al je zadeva interesantna.

Tko da predlagam da bi dal pod sticky na vrh vsake od teh rubrik opozorilo da morjo bit naslovi čimbolj popolni, če ne se lahko oglas zbriše (da mal zagroziš).

PS: Podobno je z drugimi temami ki imajo debilne naslove kot npr. Pomagajte, Mnenje, Kaj naj naredim, A bi to šlo,... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe dec 03, 2004 1:39 pm

Js zivim za to, da bi takle duh siril med ljudmi, ampak mi to zal ne uspe. Uspelo mi je na mojem forumu, ampak tukej je prevec ljudi, ki dejansko konkretno :D ne bere nikakrsnih navodil, kaj sele sticky opozoril.

Upam da vsaj tole kdo bere:

NUJNO!!! <- TO NI NASLOV!!!!

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe dec 03, 2004 1:39 pm

:[] :atensn
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten