Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Pe jan 07, 2005 2:17 pm

Avalon je napisal/-a:Mal offtopic ampak
@Pugi ti vedno k vidim tale tvoj avto (katerega si po mojem okusu full hudo spedenal) je notri ena druga brhka mladenka. :twisted: A ti to pol krana peleš na morje al sam bionde?? Joke man. Am dej mi povej si ga tud kej tuniral al je sam styling? Hvala.
fora je da se cele dneve fura okol pa štoparke pobira :D

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe jan 07, 2005 2:18 pm

Alpa bo kaj na tem, da potihem ustanavlja slovenski avtomobilski swinger klub ;)

Gospot administrator, tole piše Pugi - ponudbe sem ti poslal po emailu pa še nisi odgovoril. A je bla una zadnč vredu? Pa ne okol govort!
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 07, 2005 2:22 pm

@Pugi ti vedno k vidim tale tvoj avto (katerega si po mojem okusu full hudo spedenal) je notri ena druga brhka mladenka. :twisted: A ti to pol krana peleš na morje al sam bionde?? Joke man. Am dej mi povej si ga tud kej tuniral al je sam styling? Hvala.

Mogoče tole že offtopic, ampak en odgovor ne bo preveč skazil - avto je zdle itak ves podrt, tako da mi je kr slabo ko ga gledam. Tuninga je nekej, mogoče ga še več pride, ne vem še točno, je pa v prioriteti zdjle lega. Ojačal sem že vse možno, še eno štango čakam skozi gepek. V bistvu je pa tukej vsega v zmernih količinah - mal muze, mal stylinga, mal tuninga, vse se najde.

Kar se tiče desnega sedeža in vrhnike - a misleš da bom šel k Vugi za cel dan kr sam :D S habbicham mava export-import biatch firmo :D Mam pa tud dve sestre, tako da tedve včas mal zmedeta :D
Zadnjič spremenil Pugi, dne Pe jan 07, 2005 2:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Pe jan 07, 2005 2:29 pm

OK hvala za pojasnilo. Keep on Pug(ling) man. :D
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Pe jan 07, 2005 2:34 pm

Da se mal vrnm na predprejšn offtopic. Rd bi zanetu A.com piknik pa me zanima, vi cari k ste že čist not, a ste sposobni kej tazga zorganizirat? Maste moj support!

lp

YOC 8)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Pe jan 07, 2005 2:47 pm

Bomo spomlad naredl, ko avtomobilom sol dol speremo pa jih nazaj zrihtamo ;)
IceBreakr

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Pe jan 07, 2005 3:01 pm

mislim, da je srečanje enkrat spomladi. drgač pa dovolite, da še jaz pohvalim na vse pretege forum, ki je res špica in deluje vse kot mora vključno z ˝redarji˝, ki pa se razlikujejo in so eni ful strogi, drugi manj, tretji me pa na smrt zabavajo. kr tako dalje :D
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jan 08, 2005 7:46 pm

am pa kje se jst šetam da šele zdajle opazu to temo :D
ok. res je lepo prebrat pohvalo,pa tudi grajo (le če je upravičena) tko da ni fora v tem da se trudijo(mo) samo uredniki oz. moderatorji....pač truditi so marajo(mo) vsi da bo forum takšen kot se za gre...in bo upravičeval svoj ime

tko da preden napišete kakšen off topic post prej dodobra razmislite če je "vreden" objave

ja fak že pametujem :-P

lp
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 So jan 08, 2005 8:02 pm

ZLO VELKA POH(W)ALA TUD Z MOJE STRANI.
tle gor sm zvedu že ful enih stvari, mam pa en predlog...
tm k so se zbirali predlogi sem vidu da se večina strinja s placom na serverju..
js bi naredu tkole. plac bi dal samo osebam ki imajo nad 100 postov, ker če si redno tukaj je to mimogrede.
takih pa ni tolk velik. zato bi se lahko zvečal tudi prostor na enega npr. 30mb
ostanite taki, men je mega
LP ;)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So jan 08, 2005 8:59 pm

audi4ever je napisal/-a:mislim, da je srečanje enkrat spomladi. drgač pa dovolite, da še jaz pohvalim na vse pretege forum, ki je res špica in deluje vse kot mora vključno z ˝redarji˝, ki pa se razlikujejo in so eni ful strogi, drugi manj, tretji me pa na smrt zabavajo. kr tako dalje :D

Drugič preden kako rečeš na račun redarjev roko vzigni in se predstavi. Nben nau klele afne guncov kenede.

;)
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Ne jan 09, 2005 6:30 pm

Pugi je napisal/-a:

Mogoče tole že offtopic, ampak en odgovor ne bo preveč skazil - avto je zdle itak ves podrt, tako da mi je kr slabo ko ga gledam. Tuninga je nekej, mogoče ga še več pride, ne vem še točno, je pa v prioriteti zdjle lega. Ojačal sem že vse možno, še eno štango čakam skozi gepek. V bistvu je pa tukej vsega v zmernih količinah - mal muze, mal stylinga, mal tuninga, vse se najde.

Kar se tiče desnega sedeža in vrhnike - a misleš da bom šel k Vugi za cel dan kr sam :D S habbicham mava export-import biatch firmo :D Mam pa tud dve sestre, tako da tedve včas mal zmedeta :D

Ja skoda tok lepega avteka ,a pride pol spet nazaj

Glede pohval dobite se eno iz moje strani ker je to en bolsih forumov v sloveniji sej zame zanima me kdaj pride posodobitev tanajnovejsa

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jan 09, 2005 6:51 pm

accent lover je napisal/-a:
sej zame zanima me kdaj pride posodobitev tanajnovejsa

kdor čaka ,ta dočaka ;)
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Po jan 10, 2005 2:49 pm

"When its done" :)
IceBreakr

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Po jan 10, 2005 4:29 pm

ice je napisal/-a:"When its done" :)

In to bo gdaj

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jan 10, 2005 10:58 pm

Pugi je napisal/-a:So obstajali, sedaj pa že dolgo ni blo kej. Js bi kej organiziral, pa mam s svojim klubom velik za opravt, tko da... Ice, Monstaa,...?

Huh ja bo letos treba tudi neki nardit, ce bo folk za oz bo udelezba kr ane, pol bi lahko naredili mogoce mal vec kot lansko leto.
Prvo srecanje je mislim da organiziral oz dal idejo pa pobudo nas Sale, pol sem jaz nekaj tudi se mucil, regy, pa bad girlsice itd...
Skratka trebalo bi nekaj narest.
Morda nebi blo slabo da bi neredili eno tako sracanje `meeting` na zacetku sezone.
Lokacija nekje v sredini slo recimo, tak da nebo pol kreganja zakaj je blo tam pa da kir ni mogo prit.
JEbiga slo je mala sam useen kr dalec, tak da treba pac najt kak kompromis.
lp monster_d

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice To jan 11, 2005 5:38 am

Fino bi bilo, da popeljemo naše člane na eno spoznavno srečanje tokrat v naš konec - zgornji del Gorenjske, če nas pride polovica bo to ca. 2000 avtomobilov =) hec... no ja, skratka do spomlad bomo počakal - lepo spedenal avtomobile tm do maja, vmes se pa itak lahko vidmo na kakšnem zimskem šovu in klubskih srečanjih...
IceBreakr

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To jan 11, 2005 5:05 pm

ice je napisal/-a:Fino bi bilo, da popeljemo naše člane na eno spoznavno srečanje tokrat v naš konec - zgornji del Gorenjske, če nas pride polovica bo to ca. 2000 avtomobilov =) hec... no ja, skratka do spomlad bomo počakal - lepo spedenal avtomobile tm do maja, vmes se pa itak lahko vidmo na kakšnem zimskem šovu in klubskih srečanjih...

mhm, se strinjam :)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To jan 11, 2005 6:19 pm

Asskissers® @ a.com d.o.o
Made in Slovenija
Internet Slo

LP PiLLLe
:lol:
Vrni se na Obvestila in predlogi