Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So feb 26, 2005 6:18 pm

da moderatorji ne bodo mislili, ker je iz mojega IPja pisal LB, to je moja punca, ne jaz. se je prijavla, da bi povedala svoje mnenje, bere pa forum že nekaj časa (odkar se poznava), definitivno pa ne bo to njen zadnji post (predvidevam)

ajd, LP

p.s.: če kdo ne verjame, večina vas ma mojo fonsko, jo lahko dam na fon, da potrdi mojo izjavo.
pps: verjetno jo boste spoznali na kakih srečanjih, ko bodo v prihodnosti
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko So feb 26, 2005 6:35 pm

ok tale tema je že čisto mem!!!

ređi ni glih lepo reagiral (bi se dalo lepše povedat-sploh ker je mod.)

Zdej pa iz ene malenkosti tak SLON ratal :?: :idea: :?

folk res pejte raje malo na zrak, v naravo na sprehod,.... kot pa sam PC drkat!
lp vsem!

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury So feb 26, 2005 7:07 pm

Sej je vse kul, ampak neki bi vseeno rad povedal. Ful mi teži k v tem forumu zadnje čase vedno bolj neki folk podpira znamke in samo ta je kul vse ostalo pa sranje. Mislim stran se kliče avtomobilizem - halo - se pravi je jasno o čem naj bi se tuki pogovarjali. Jz osebno tudi določene znamke preferiram pred ostalimi, ampak me še zmeri boli k.... če tisti, ki z mano debatira vozi čisto neko drugo znamko :!:

Uporabniški avatar
fastfury
Novinec

Napisal/-a fastfury So feb 26, 2005 7:08 pm

PS: jz bom že vedu saj sem uporabnik tega foruma že dalj časa k ti :lol:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So feb 26, 2005 7:09 pm

KOJI falus ste zacel drkat regia? D.J glede na to kok se hvals da si od zacetka mislm da si naredu eno pizdarijo k malo po malo prispeva k unicenju foruma in to so te pofukane makete. Blo je kr stosa okol njih in je folk vidu ce lahk makete popajo zakaj nebi se use ostalo.
Niti podrazno nism su brt useh 4 strani ker vs vecina itk toplo vodo odkriva al pa pise poste da se jim stejejo.

Hyundai koticek je kot je bilo receno za ownerje in ljubitelje teh vozil. Ceprou jih mam rd in jih cenm nezahajam tja ker bi s tem sam prispevu k splosnemu neravnovesju med kregarijo in mirnim chetom. Nevem a se je tolk tezko zadrzat ce ti cinglja da je nova tema tm not in moras pisat pa tut ce nima veze ane :)
Eni se res tega tezko drzijo in zato je zaceu forum propadat :)

Lp PiLLLe
p.s malce sm na koncu posplosiu zadevo sam tko je.

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica So feb 26, 2005 8:54 pm

PiLLLe,

glede na to, da nisi prebral 4 strani bi blo lepo pustit ob strani komentar da se regyja drka ( :D ) ker se ga ne in ti tega pac ne ves ker si ti ne da brat. rajs stresas svoje naprej, kaj pa drugi pravjo te pa ne zanima....
se en tapameten... k vse ve, pa vse mu je jasen. nemu ni treba brat. kr ve...

Nevem a se je tolk tezko zadrzat ce ti cinglja da je nova tema tm not in moras pisat pa tut ce nima veze ane

res PiLLLe, tale tvoj post je bil brez veze.

lp

ps: da ti ne bo treba brat 4 strani: bla je samo debata o nacinu regijevega odgovora, ki je bil za nekatere mogoce preoster in o regijevi razlagi zakaj je tako odreageru. nihce ni nobenga jebu, vsak je dost normalno povedu svoje mnenje. smo pa (mogoce) ugotovil da bo treba bolj tocno dolocit nekatera pravila in ostreje ukrepat proti krsiteljem.

aja pozabu povedat, regyjeva lubica je ugotovila zakaj je na tem forumu tko kot je:
Drgač vas baje iz peskovnika naženejo....
hahaha pa se res je, en velik peskovnik za velike otroke :D

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 So feb 26, 2005 11:40 pm

No jst bi sam se tole dodal na to temo...k se lih spravljate na Regya, ki rad brise poste, zaklepa....ipd...

Zdej bi pa se jst zahtevu pojasnilo...zakaj se v Zabavnem koticku NE zaklene tema ki je POPOLNO ircanje Nadaljuj avtomobilisticno zgodbico...ki je POPOLNA bedarija! potem mate tudi pod Srečanja, eno ircarsko temo...kar 30 strani je obsežna...o ČEM LE?! Subaru zbor.... verjetno ce bi jaz odprl kaksno tako temo, bi me verjetno banali, ali pa bi zbrisali temo, ali pa jo zaklenili....torej zakaj se ne zaklene teh dveh 30 strani obsežni temi....O NIČEMER?! :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 So feb 26, 2005 11:48 pm

Kaj pa pravis na Subaru zbor...kar 51 strani...za brezveze? Tudi pr zabavnem koticku bi lahko mal šparal s placem

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne feb 27, 2005 12:31 am

@juhica don't be such a smart ass.
Ga poznas? Ves kaka oseba je? Ves zakaj on to pocne?
Clovk se usak zajebe in ucas tut sodniki ubijejo koga pa kaj cs jebat ga ane enkrat se zmazejo drugic ne.
Tle ni demokracije ce se nis posteku. Tle je vladajo mocnejsi :) tko da ce se modiju tko prdne tko bo. :)
In ce koga uzal je tu tko :) kolkrat te v real lajfu uzaljo pa neodreageras zakaj?
Ponavad je tezko v rl skupit muda da kj reces tle je pa lazje sj si na drugi stran kompa in komp neudari nazaj :)

In ja nism 4 strani bral sm spremlju prvo tko da sm prek te sklepu dalje. Vids moja napaka kaj bomo pa zdej? u jok pa na drevo? Yea wright.

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Ne feb 27, 2005 12:33 am

Ah dejte fantje no se zresnit, mislim da ste si zdej že dost povedli.

Bom pa js zaklenu uno temo subaru zbor ker to zdje ni več zbor ampak debatani krožek.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne feb 27, 2005 12:33 am

glede avtomobilistične zgodbice:

se ne splača zaklepat, naj majo veselje, posti se itak ne štejejo

subaru zbor v srečanjih: sem že zaklenil, pa je nebivedu odklenil, ker "imajo vse združeno v eni temi o subarujih, da ne rabijo iskat po forumu" skorajda citat, v tem smislu sem si zapomnil, res pa je da je totalni offtopic že

saj se moremo nekaj zmenit glede teh subarujev... raztrančirat teme se še meni ne da, ker je malo preveč postov pa preveč tem v eni :? morda pa jim naredimo kak podforum, kot je za HKS? :D

no, v glavnem, bomo že nekaj pogruntali

p.s.: odklepam to temo, ker je zelo zanimiva, nek se vidi kaj majo uporabniki za povedat, morda se moderatorji kaj naučimo iz tega... morda se bo vlekla še v V3 :lol:
Slika

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a [LePP] Ne feb 27, 2005 12:50 am

o nice spet ene scene kukr v parlamentu oz. še huj ... če ni 1x na tedn kej tacga pol je že čudn;) sicer pa jaz raj berem stvari in se ne kregam z nobenmu ker tukej ne vidm izhode .. lahko napišeše 100 strani o tem sam kaj boste imel od tega ... vsaka stran nej si misle svoje pa je ... pa zaklente že to trapasto temo :cry:
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
ThARippA
Novinec

Napisal/-a ThARippA Ne feb 27, 2005 1:14 am

A lahko še jst?
Zdej si pa predstavljajte da sem jst D.J.

Ko pridem na forum imam navado, da kliknem na 'poglej nove objave'.
In med objavami sem videl naslov o hyundai coupejih. Ker mi je avto lušten in bi ga tudi imel sem seveda šel brati celo temo. In tam sem opazil, da nekdo trdi da ima pri 3000 obratih 1.6 mašina večji navor od 2.0 mašine, kar je popolni nesmisel, in v takem slogu tudi napišem odgovor. Pol se pa začne da me bodo vrgli s foruma.

IN JAZ NIKOLI IN NIKJER NISEM KLIKNIL NA HYUNDAI KLUB ALI VIDEL JE***NEGA NAPISA.
Naj v vsaki temi, ki jo berem, pogledam, kam spada? Pa če slučajno lahko odgovorim nanjo?!?

Če se hočete it elitizem, se pejte elitizem in si forum zaprite samo na lastnike hyunai vozi (tko kot majo narejeno drugi klubi), če pa imate forum odprt naj bo odprt za vse, da povejo svoje mnenje, sploh če gre za popravljanje nesmiselnega posta, iz katerega bi kdo lahko celo potegnil čisto napačne zaključke.

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke Ne feb 27, 2005 1:42 am

PiLLLe je napisal/-a:@juhica don't be such a smart ass.
Ga poznas? Ves kaka oseba je? Ves zakaj on to pocne?
Clovk se usak zajebe in ucas tut sodniki ubijejo koga pa kaj cs jebat ga ane enkrat se zmazejo drugic ne.
Tle ni demokracije ce se nis posteku. Tle je vladajo mocnejsi :) tko da ce se modiju tko prdne tko bo. :)
In ce koga uzal je tu tko :) kolkrat te v real lajfu uzaljo pa neodreageras zakaj?
Ponavad je tezko v rl skupit muda da kj reces tle je pa lazje sj si na drugi stran kompa in komp neudari nazaj :)

In ja nism 4 strani bral sm spremlju prvo tko da sm prek te sklepu dalje. Vids moja napaka kaj bomo pa zdej? u jok pa na drevo? Yea wright.

Lp PiLLLe

No ok, bom še jaz nekaj dodal k temu klobasanju. Zakaj?
1. zato, ker je zgornji post popolna bedarija (sorry PiLLLE, mogoče imam pa samo slab dan, pa poznam te tudi ne)
2. kot novemu uporabniku tega foruma (in malo manj novemu simpatizerju strani avtomobilizem.com), se mi zdi, da s takimi in podobnimi izjavami uporabnikov forum izgublja kredibilnost - sploh, če kaj takega izjavi član, ki ima 1000 in še nekaj objavljenih postov.

A se mi je mogoče samo zdelo, da je to resen forum, kjer lahko na resno zastavljeno vprašanje ali debato pričakuješ resen odgovor? Če ima pa kdo še smisel za humor, pa če toliko bolje. Skratka, kar se mene tiče, prvi vtis (odlično 5) vse bolj bledi.

Pa brez zamere in veliko dobre volje ter zanimivih in pametnih postov še naprej!

lp, joke
Zadnjič spremenil joke, dne Ne feb 27, 2005 2:03 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne feb 27, 2005 1:43 am

ThARippA je napisal/-a:A lahko še jst?

In med objavami sem videl naslov o hyundai coupejih. Ker mi je avto lušten in bi ga tudi imel sem seveda šel brati celo temo. In tam sem opazil, da nekdo trdi da ima pri 3000 obratih 1.6 mašina večji navor od 2.0 mašine, kar je popolni nesmisel, in v takem slogu tudi napišem odgovor. Pol se pa začne da me bodo vrgli s foruma.

IN JAZ NIKOLI IN NIKJER NISEM KLIKNIL NA HYUNDAI KLUB ALI VIDEL JE***NEGA NAPISA.
Naj v vsaki temi, ki jo berem, pogledam, kam spada? Pa če slučajno lahko odgovorim nanjo?!?

Če se hočete it elitizem, se pejte elitizem in si forum zaprite samo na lastnike hyunai vozi (tko kot majo narejeno drugi klubi), če pa imate forum odprt naj bo odprt za vse, da povejo svoje mnenje, sploh če gre za popravljanje nesmiselnega posta, iz katerega bi kdo lahko celo potegnil čisto napačne zaključke.

se podpišem
oz smatram da zaprtega hyundai podforuma ne bi smel bit, ampak si raj odprite nov forum, kot imajo ''vse'' ostale znamke
mislim da je folk na forumu premal objektiven,
logično je da je človeku neki bolj všeč, sam da tisto kove v nebo in ne vidi popolnoma ničesar drugega se mi zdi pa nesmisel- kokr da viperja al neki podobnega butne dol po mestu swift gti
če bi blo mišleno kot vic stoletja ok, sam take izjave spravljajo forum v slabo luč

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne feb 27, 2005 7:51 am

kljukec je napisal/-a:
ThARippA je napisal/-a:A lahko še jst?

se podpišem
oz smatram da zaprtega hyundai podforuma ne bi smel bit, ampak si raj odprite nov forum, kot imajo ''vse'' ostale znamke
mislim da je folk na forumu premal objektiven,
logično je da je človeku neki bolj všeč, sam da tisto kove v nebo in ne vidi popolnoma ničesar drugega se mi zdi pa nesmisel- kokr da viperja al neki podobnega butne dol po mestu swift gti
če bi blo mišleno kot vic stoletja ok, sam take izjave spravljajo forum v slabo luč

jest se tud podpišem pod to, pa na bruhuhu mi gre to, ko so nekateri tolk občutljivi na znamko avtomobila,
Pilllc tuki ti ne dam čisto nič prav ;) :P (mod ni God,in ne sme bit) sej bi navedel par modijev,ki si zaslužijo pohvale,sam ne bom ,da ne bo kdo rekel da komu nekam lezem :D

LP Killah bee :pop:
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne feb 27, 2005 8:19 am

Ja, če bi bli vsi moderatorji bogovi, potem bi mel js konkurenco, tko pa ko vas j**e :wink:

Sploh in niti približno se mi ne da brat cele teme. Bom pa sam neki reku an: Jafak. :roll:
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost