Nevem a se je tolk tezko zadrzat ce ti cinglja da je nova tema tm not in moras pisat pa tut ce nima veze ane
PiLLLe je napisal/-a:@juhica don't be such a smart ass.
Ga poznas? Ves kaka oseba je? Ves zakaj on to pocne?
Clovk se usak zajebe in ucas tut sodniki ubijejo koga pa kaj cs jebat ga ane enkrat se zmazejo drugic ne.
Tle ni demokracije ce se nis posteku. Tle je vladajo mocnejsitko da ce se modiju tko prdne tko bo.
In ce koga uzal je tu tkokolkrat te v real lajfu uzaljo pa neodreageras zakaj?
Ponavad je tezko v rl skupit muda da kj reces tle je pa lazje sj si na drugi stran kompa in komp neudari nazaj
In ja nism 4 strani bral sm spremlju prvo tko da sm prek te sklepu dalje. Vids moja napaka kaj bomo pa zdej? u jok pa na drevo? Yea wright.
Lp PiLLLe
ThARippA je napisal/-a:A lahko še jst?
Zdej si pa predstavljajte da sem jst D.J.
Ko pridem na forum imam navado, da kliknem na 'poglej nove objave'.
In med objavami sem videl naslov o hyundai coupejih. Ker mi je avto lušten in bi ga tudi imel sem seveda šel brati celo temo. In tam sem opazil, da nekdo trdi da ima pri 3000 obratih 1.6 mašina večji navor od 2.0 mašine, kar je popolni nesmisel, in v takem slogu tudi napišem odgovor. Pol se pa začne da me bodo vrgli s foruma.
IN JAZ NIKOLI IN NIKJER NISEM KLIKNIL NA HYUNDAI KLUB ALI VIDEL JE***NEGA NAPISA.
Naj v vsaki temi, ki jo berem, pogledam, kam spada? Pa če slučajno lahko odgovorim nanjo?!?
Če se hočete it elitizem, se pejte elitizem in si forum zaprite samo na lastnike hyunai vozi (tko kot majo narejeno drugi klubi), če pa imate forum odprt naj bo odprt za vse, da povejo svoje mnenje, sploh če gre za popravljanje nesmiselnega posta, iz katerega bi kdo lahko celo potegnil čisto napačne zaključke.
kljukec je napisal/-a:ThARippA je napisal/-a:A lahko še jst?
Zdej si pa predstavljajte da sem jst D.J.
Ko pridem na forum imam navado, da kliknem na 'poglej nove objave'.
In med objavami sem videl naslov o hyundai coupejih. Ker mi je avto lušten in bi ga tudi imel sem seveda šel brati celo temo. In tam sem opazil, da nekdo trdi da ima pri 3000 obratih 1.6 mašina večji navor od 2.0 mašine, kar je popolni nesmisel, in v takem slogu tudi napišem odgovor. Pol se pa začne da me bodo vrgli s foruma.
IN JAZ NIKOLI IN NIKJER NISEM KLIKNIL NA HYUNDAI KLUB ALI VIDEL JE***NEGA NAPISA.
Naj v vsaki temi, ki jo berem, pogledam, kam spada? Pa če slučajno lahko odgovorim nanjo?!?
Če se hočete it elitizem, se pejte elitizem in si forum zaprite samo na lastnike hyunai vozi (tko kot majo narejeno drugi klubi), če pa imate forum odprt naj bo odprt za vse, da povejo svoje mnenje, sploh če gre za popravljanje nesmiselnega posta, iz katerega bi kdo lahko celo potegnil čisto napačne zaključke.
se podpišem
oz smatram da zaprtega hyundai podforuma ne bi smel bit, ampak si raj odprite nov forum, kot imajo ''vse'' ostale znamke
mislim da je folk na forumu premal objektiven,
logično je da je človeku neki bolj všeč, sam da tisto kove v nebo in ne vidi popolnoma ničesar drugega se mi zdi pa nesmisel- kokr da viperja al neki podobnega butne dol po mestu swift gti
če bi blo mišleno kot vic stoletja ok, sam take izjave spravljajo forum v slabo luč
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost