Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN So jan 29, 2005 4:12 pm

se strinjam :P :-P :twisted:
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Ne jan 30, 2005 11:18 am

seat je napisal/-a:Tole glede oglasov mi je zlo všeč svaj vidmo da se zadeva premika ter komaj čakamo na V3

gdaj pa pride v3

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Ne jan 30, 2005 11:41 am

Zdaj če se že greste da se pri malih oglasih nebi več dodatno pisalo naj se tega držijo tudi moderatorji......ker zdaj lisko, darkdog24 in ostali brez težav še dalje pišejo komentarje v oglase, ostala raja pa ne more. Če se uvajate nova pravila, potem naj veljajo za vse.

LP

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne jan 30, 2005 2:30 pm

ta je dobra ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 30, 2005 6:11 pm

Kaj se bo se zmerom lahko prodajala usa navlaka in krama ki ne spada pod avtomobilizem? :twisted:
Se mal pa lahko konkurat zanemo bolhi.com :roll:

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Ne jan 30, 2005 8:44 pm

vsaj tisti ki je oddal oglas bi lahko se nekaj dodavo, ceno spreminjal text itd. čene zaklučis temo pa še isti oglas odpreš če zmajnšaš al kak *?*

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 01, 2005 11:13 am

borut007 je napisal/-a:MODERATORJI!!!!! DRŽTE SE PRAVIL!!!!
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=26480

Skjuzmi, eni nismo nardil homework... Hausübung.. Vsi prizadeti dobite en kex. :oops:
Slika

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca To feb 01, 2005 12:21 pm

oni lahk pišejo tm mi mormo pa MPje pošiljat, men se to nr zdi fer :?

p.s. pa sj mogoče bom pa mal potrpu da me nau na kakšm srečanju kdo povozu zarad tega klele :lol:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To feb 01, 2005 12:26 pm

jp, jaz bi se tega tud pazu :lol:

* RegY že montira bullbar za basat katrco :P
Slika

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek To feb 01, 2005 12:41 pm

monster_d je napisal/-a:Kaj se bo se zmerom lahko prodajala usa navlaka in krama ki ne spada pod avtomobilizem? :twisted:
Se mal pa lahko konkurat zanemo bolhi.com :roll:

Se strinjam, ne more kle gor folk prodajat use, od rablenih štumfov pa do babičibne proteze! Dej bodmo resni to je AVTOMOBILISTIČNI forum, ne pa bolha :!:
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 01, 2005 12:51 pm

Katrca je napisal/-a:

oni lahk pišejo tm mi mormo pa MPje pošiljat, men se to nr zdi fer :?

Ejga, zdj pa nehi jokat, ker debele buče bašeš! Seveda lahko pišemo, sam ne bomo. Sj tudi teme lahko zaklepamo, pa jih ne vseh (razen smeks). Dj ker kraval zarad tega no, sj nis doma. Pravila so enaka za oboje, samo da nekaj modov ni prebralo navodil in se je zmotilo.
Slika

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca To feb 01, 2005 12:59 pm

Pugi: sj zdj mi je že čist useen
:lol:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Ne mar 27, 2005 2:01 am

Đizs krajst!

Kako ste lahko zaklenil podforum Prodam da se ne da spraševat, pomoje je bolš če bi samo modi bolj bdel nad temami in če res niso vprašanja in ponudbe poste brisal.

Poglejte tale oglas npr. http://avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=29461

WTF!!! Če že ne smem vprašat kaj ma npr. tko da bi vsi videl, bi blo fajn če bi ga kater od modov, katerih ni tako malo, opozoril da naj dopolni oglas. ČE še tega ne nardi se mu oglas briše!

Kot če bi jaz oddal oglas: "Prodam neki, sam je ful tega, se mi ne da pisat."

Konkretno me pri oglasu, katerega link sem dal, zanima če ma tip kakšen 40GB disk. Mislim da nisem edini ki bi ga kaj takega zanimal. In zdej bo pa tip dubu 30 PM-ov, a ni lažji da napiše vsaj približen seznam kot pa da bo 30krat odgovarjal na več ali manj ista vprašanja.

Mislim da v želji da bi res spucal forum greste mal predaleč. Samo bolj pozorno je treba bdeti nad takimi stvarmi, pa bi bli mali oglasi čist pregledni.

Brez zamere, sam mičken ga lomte, drgač ste že velik nardil (če se spomnem kakšne stvari smo mel kako leto nazaj tu).

Lep pozdrav, Niko
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne mar 27, 2005 10:56 am

Nixxon je napisal/-a:Đizs krajst!

Kako ste lahko zaklenil podforum Prodam da se ne da spraševat, pomoje je bolš če bi samo modi bolj bdel nad temami in če res niso vprašanja in ponudbe poste brisal.

WTF!!! Če že ne smem vprašat kaj ma npr. tko da bi vsi videl, bi blo fajn če bi ga kater od modov, katerih ni tako malo, opozoril da naj dopolni oglas. ČE še tega ne nardi se mu oglas briše!

Konkretno me pri oglasu, katerega link sem dal, zanima če ma tip kakšen 40GB disk. Mislim da nisem edini ki bi ga kaj takega zanimal. In zdej bo pa tip dubu 30 PM-ov, a ni lažji da napiše vsaj približen seznam kot pa da bo 30krat odgovarjal na več ali manj ista vprašanja.

Mislim da v želji da bi res spucal forum greste mal predaleč. Samo bolj pozorno je treba bdeti nad takimi stvarmi, pa bi bli mali oglasi čist pregledni.

Brez zamere, sam mičken ga lomte, drgač ste že velik nardil (če se spomnem kakšne stvari smo mel kako leto nazaj tu).

Lep pozdrav, Niko

ja kaj se sekiraš....pač se bo pač prodajalec ubadal z čekiranjem PM-ov če si ni mogel uzeti 5 min da bi napisal oglas tako kot se za gre....sj mu lahko pošlješ PM pa naj ti da fonsko pa se po fonu zmenta kaj ima za prodat....zarad tega se pa res ni treba sekirat....

....meni je takole veliko bolj ušeč....ne pa prej ko je blo tko kot na tržnici

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne mar 27, 2005 11:07 am

šmeks je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:Đizs krajst!

Lep pozdrav, Niko

ja kaj se sekiraš....pač se bo pač prodajalec ubadal z čekiranjem PM-ov če si ni mogel uzeti 5 min da bi napisal oglas tako kot se za gre....sj mu lahko pošlješ PM pa naj ti da fonsko pa se po fonu zmenta kaj ima za prodat....zarad tega se pa res ni treba sekirat....

....meni je takole veliko bolj ušeč....ne pa prej ko je blo tko kot na tržnici

ja res ne se sekirat,raj uzam macolo,pa se macolaj :D
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost