Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Ne maj 29, 2005 2:09 am

RegY je napisal/-a:matr ste glupi, no... volitve

jebote, maš zdaj možnost že to nardit

ice je lepo napisal, da se iščejo novi moderatorji in jih lahko predlagate drugi, kakor tudi se lahko predlagajo sami.

če pa želite zamenjavo moderatorjev, pa napišite točno kdo se vam zdi neprimeren, pa bomo zadevo obravnavali, kot se stvari streže.

tu še maš temo za predlaganje novih moderatorjev, če je ne najdeš na STICKYju!
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=32669

Pa dobr, a še jst začnem zmerjat pa jebat use okol sebe??? TI Regy bi se lohk obnašu in izražu svojmu statusu primerno, se ti ne zdi? Isto Maky! A sm glup če sm dou en predlog za izboljšanje situacije, ki se je parim uporabnikom CELO zdel u redu???

Problem, ki sem ga jst izpostavu ni v tem, da bi jst al pa kdorkol drug hotu rata mod pa ne more/m (kokr je zgleda Maky razumel moj post), ampak v tem, da modi ki trenutno so, majo mal problemov, ker jih nobene ne j**e! Volitve sem predlagu zato, ker bi uporabniki foruma lahko izbral za moda tistga, ki se jim zdi za to funkcijo primeren, in je zato večja verjetnost da ne bojo delal pizdarij, če jih bo "nadziru" izbran človek.

Kapish?

Aja, Pille, pejd raj spat, k mi pu kurca ni jasn kva si hotu povedat! :lol: :lol:

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Ne maj 29, 2005 4:57 am

Jst sm tud za "volitve" glede moderatorjev. Pa tud take ki bi nekomu odvzelo moderatorstvo, da se bodo moderatorji malo zamislni kaj počnejo in premislni kaj nardit, preden posežejo po gumbku za editiranje, brisanje,....

LP
The MAN

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne maj 29, 2005 6:17 am

RegY je napisal/-a:matr ste glupi, no... volitve

jebote, maš zdaj možnost že to nardit

ice je lepo napisal, da se iščejo novi moderatorji in jih lahko predlagate drugi, kakor tudi se lahko predlagajo sami.

če pa želite zamenjavo moderatorjev, pa napišite točno kdo se vam zdi neprimeren, pa bomo zadevo obravnavali, kot se stvari streže.

tu še maš temo za predlaganje novih moderatorjev, če je ne najdeš na STICKYju!
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=32669

In ti bi radi dosegli mir in pa lepo obnašanje, pa da se nebi žalili med seboj itd.

Ne vem, kako lohka to pričakuješ od uporabnikov, če praviš, da smo/so glupi????
Vem, da je bilo mišljeno to na to temo, ampak moderator si tega nebi smel privoščit!!!!

Poanta je samo u temu:

Najprej pometi pred svojim pragom, pa boš dosegu spoštovanje, pol dej pa še pred drugimi.(znano kej?? ;) )

Pa ne mi pisat nazaj, da če mi kej ni prov, nej ti dam modri karton. Nisem tak, da bi laufu okoli pa tožaru ;) Komot se lohka med sabo zmenimo in se opozarjamo ali pa povprašamo drug drugega, čemu take žalitve.Mene če kdo žali, mu povem, da nej gre žalit samega sebe, mamo ali pa koga drugega od bljižnih sorodnikov, mene res ni treba.

No sej sm se kr mal preveč razpisu in najbrž sm kandidat za opozorilo, to pa zaradi tega, ker mislim, da bi še marsikdo rad kej povedu, pa se bojijo opozoril, sicer pa regy uzemi to prosim samo, kot moje skromno mnenje ;)

Lep sončni pozdrav, Bistri... 8)
555

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne maj 29, 2005 8:09 am

Kva bluzite v tem postu od volitev pa navem kaj še? Darwin je lepo napisal - mal samokontrole za vse, pa bo vse kul... prav v ponedeljek bomo vzel 3-6 novih modov(!), smo vas tudi prosili za vaše predloge in mnenja TUKAJ, pa raje pišete v to temo kot da bi predlagal koga (zaenkrat samo 2 predloga).
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Ne maj 29, 2005 11:09 am

Heh, očitno gre moj predlog preveč v nos upravi, tko da fantje in dekleta na forumu, dejte se rajš mal kontrolerat ko pišete, odgovarjate na poste, pa ne se pustit sprovocirat. Iz moje moke ne bo kruha.

LP,
Ali

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne maj 29, 2005 12:24 pm

no, da se opravičim za moj post in izjavo da ste glupi, izjava je letela na predlog glede volitev, ki jih imate šanso sedaj imet, ampak samo enkratnih ;)

glede moke. iz nje ne bo kruha, ker je malo presveža (vlaga jo zafrkava itd.), namreč takega načina še nimajo nikjer na nobenem forumu in verjemi, sem na zelo dostih.

če si pa kje videl kak tak forum z "volitvami", pa prosim povej, se bomo povezali z njimi in izmenjali izkušnje, morda se še kaj naučimo.

LP
Slika

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Ne maj 29, 2005 1:08 pm

Opravičilo sprejeto. Drugi forumi verjetno niso takih dimenzij kot naš. Pa upam da ne govoriš o Siolovem forumu, ker tisto je podn od tal. Niti search jim ne dela.

Volitve so ble moj dobronamerni predlog, da se za urednike postavi ljudi, ki jim uporabniki zaupajo in jih poznajo, ne pa nekoga ki bi to rad bil (kar ni popolnoma nč narobe), ki pa ga folk pozneje na žalost ne bo upošteval. Če kolkrkol poznaš psihologijo veš, da se človek bolj upošteva nekaj, kar je sam predlagal, kot pa nekaj kar mu je bilo dodeljeno iz druge strani. Sicer pa, pustmo času cajt pa bomo vidla kaj bo prihodnost prnesla, rešitev z modrimi kartoni je super rešitev, folk se more samo navadt uporaljat jo.

LP,
Ali

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne maj 29, 2005 1:51 pm

samo en od forumov na katerem sodelujem

There are 561041 Posts in 59987 Topics and 30877 Users
Slika
www.hyundaiperformance.com
-stalni moderatorji, stalni administratorji že vsaj 4 leta

no, pa počakajmo kaj bo v prihodnjem času prineslo ;)
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po maj 30, 2005 5:59 am

Shatzy: prva stvar ki jo omenjaš je tehnične narave in zahteva razvoj (aka denar za razvoj - v tem letu je šlo v razvoj že nekaj lepih denarcev, ki jih bo moralo pokriti oglaševanje) - od samih članov ne zahtevamo nobene članarine ali kaj podobnega, glede na to da portal razvijamo za potrebe članov in obiskovalcev, ki bodo to še postali.

Druga stvar so volitve, ki že potekajo od sredine prejšnjega tedna in sem o njih pisal v mojem prejšnjem postu. Dobra zadeva, ki jo občasno prakticiramo tudi na drugih portalih. Res da ne bi šli tako daleč da bi postavili "svet", ki bi odločal v tem, kajti za to verjemi nima noben dovolj časa koordinirat.

Kot tretje se s teboj ne strinjam, da potrebujemo MANJ modov, kajti če mora admin zaklepati nekatere debate in jih urejati, potem jih očitno primanjkuje ;) res pa je, da bomo postavili TOČEN pravilnik kaj se dela in ne, oz. po členih navedeno kaj se ne sme kršiti... pravilnik bo v kratkem na vidnem mestu (npr. v levem zgornjem menuju Forum).
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po maj 30, 2005 6:23 am

RegY je napisal/-a:samo en od forumov na katerem sodelujem

There are 561041 Posts in 59987 Topics and 30877 Users
Slika
www.hyundaiperformance.com
-stalni moderatorji, stalni administratorji že vsaj 4 leta

no, pa počakajmo kaj bo v prihodnjem času prineslo ;)

Na takih forumih, kjer sodeluje verjetno vec razlicnih drzav ni kreganja, zaljnja, ker uporabniki niso tako udomaceni, kot tukaj. In potem pazijo na besede. Tukaj pa se vsakemu po domace j***, ce leti dol. Skoda, ker tukaj res lahko kaj vprasas, za razliko od ____-a, kjer redko pameten odgovor dobis.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Po maj 30, 2005 6:31 am

Ice: OK, kar si napisu v prvem odstavku se mi je že v začetku zdelo. Kar se tiče volitev, tudi v redu, le da jaz nisem omenjal nobenega sveta, ampak glasovanje v stilu photoshop contesta...vsak bi napisal za kaj se zavzema itd. Kot tretje, zmanjšanje števila modov sem omenil ob predpostavki, da se je vloga moderatorjev razpršilan na uporabnike (funkciji kick/ban), ki pa si omenil da sta iz tehničnega vidika dodaten strošek ki si ga trenutno ne moremo privoščit.

Želim vam uspešno sestavljanje pravilnika, pa čim manj dela z nadležnimi "shitmakerji".

LP,
Ali
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost