Moraš ustrezati kriterijem (so bili podani v debati z volitvijo) in dajati dober zgled na forumu, poleg te mora še nekaj modov in članov predlagat... zaenkrat nas je dovolj (preko 25) in ne bomo sprejeli en čas več...
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Slide se mi zdi da je v eni temi izrecno reku, da nebi hotu bit... Ampak če bi bil bi blo ql, ker on piše najdalše poste in je zakon k jih men ne bo treba
Pugi je napisal/-a:Slide se mi zdi da je v eni temi izrecno reku, da nebi hotu bit... Ampak če bi bil bi blo ql, ker on piše najdalše poste in je zakon k jih men ne bo treba
Uuuu...Pugi pa bere moje poste Če drugi mislite da bom lahko v pomoč boljšemu stanju na forumu kot mod, potem bom opravljal to sicer nehvaležno delo, sem pa počaščen da ste mi zaupali. Hvala
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared