Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

moderatorji-zaklep

Napisal/-a marko01 Po sep 18, 2006 2:04 pm

Daj nekaj mi povejte struckoti zakaj za boga ste zaklenli to temo a ni ta forom zato da si tudi pomagamo drug drugemu kaj je pa ded naredo ce je povedal da isce zice za coupeja in se je pac obrno na nas saj nena nic prodaja ali oglasuje kake firme !!!

se link od teme
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0

Seveda pricakujem odgovor od moderatorja ki je to zakleno :evil:
Lp by Mare

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po sep 18, 2006 2:14 pm

je se ena tema k mislm da je naslov nje iscem a nenajdm...

pa tja lahk pises kwa rabs
Slika

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po sep 18, 2006 2:17 pm

ja oky ampak resnici na ljubo kdo pa tam pogelda sploh ko je ze tolko gor tega ni mi jasno clovek je pac vprasal zato je forum pol mu pa gre en ....... moderator temo dol zaklenit, pol se pa cudite zakaj ni vec avtomobilizem to kar je bil, kaj ce jaz zaj tu napisem da je novi forum ki je dosti bol domac itd bote me dol vrgli ali kaj pocasi ste moderatorji ze brezvezni!!!!
Lp by Mare

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po sep 18, 2006 2:26 pm

Kot prvo marko, podrobno preberi prvaila:

5. Izbris objav ali celih debat
5.1 - moderator ali lastnik foruma lahko brez pojasnil in opozoril članom izbriše ali premakne objavo/debato v drugo področje. Vsako javno oporekanje moderatorju/lastnikom za izbris ali za opravljanje njihovega dela se kaznuje s vnovič podeljenim opozorilom (rumenim kartonom), objava pa premakne v "smetišče debat". Moderatorji in admini niso dolžni odgovarjati članom zakaj in kako, njihova odločitev je dokončna in pritožbe na njihove akcije ni. Vsak, ki bo oporekal moderatorju, bo odstranjen s foruma za 1 teden.

Naj malo razjasnim: točno veš keri moderator je temo zaklenil. Zakaj hudiča mu ne pišeš PM in se pritožiš zasebno njemu, če te tako moti to dejanje :?:

Kot drugo: podforum je sfaljen in tema nima kaj delati v splošnih debatah in je primerna le za podforum obvestila in predlogi :!:

Temo pa zaklepam, ker vsi vemo kam pelje topic naprej :!:
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov