Sam sem nekajkrat uporabil tako kkm kot Mm - morda sem bil glede tega celo prvi na forumu (in torej glavni krivec?

). Taka slovnično-fizikalna natančnost sicer ni nič posebnega ali negativnega, je pa malo čudno se obešat na to
(kar je v osnovi dovolj razumljivo - če ni, pa se vpraša), hkrati pa nič reči na "milijon" napak (
npr. neznam, negre, nedam, nebo, nesme - pravilno vse narazen!!, hkrati pa "na enkrat", po tem takem, ob enem - pravilno vse skupaj!!)), ki tudi s pomočjo tega foruma prehajajo v nek sistemski "novorek", pa tudi močno pokažejo "jezikovni" odnos do domovine, ki je seveda en naipomembnejših.
Vprašanje za vseSte za to, da obudimo staro temo o jeziku in poskušamo vsaj kaj spremeniti? Morali boste biti aktivni tudi vi, sam namreč ne morem nič, tema pa zamre.corus je napisal/-a:wildbliw
Popolnoma se strinjam s tvojimm razmišljanje. Je pa zanimivo kako moderator lepo izbriše komentar, ki mu ni všeč. Npr: predvsem kadar zanj pretirano pohvališ kakšno znamko vozila , razen seveda VW, ki je zanj oh in sploh najboljši, ne zmoti pa ga takšno izmišljeno navajanje merskih enot.
Lahko poveš,
kdaj, kje in kateri mod je to storil (zbrisal komentar, kjer se preveč hvali karkoli razen VAG-a)? Vsaj približno, lepo prosim?
Sem dosti na forumu, pa tega in niti pristranskosti za VAG nisem opazil. Zadnje čase je kvečjemu obratno. Si malo zmišljujemo? Zakaj?
Žal nisi edini, tudi tam (kje, kdo?) brez argumentov.
Sem pa opazil, da si večkrat "kao kritiziral" VAG-ove fane (kot npr tistega umišljenega moderatorja zgoraj), pri tem povdaril, da ti to nisi, takoj zatem pa si branil VAG kot en redkih na forumu. Zaradi mene ga lahko braniš, a je to s prej povedanim nekako skregano
. Bi-težave to niso, upam? Kaj je, bomo šele videli...
In BTW - Od kje ti "izmišljeno navajanje merskih enot", če nas je kar nekaj priznalo, da smo tako navajanje dejansko storili? Oporekaš tudi Wildbliw-u?
Si mislil "navajanje izmišljenih merskih enot"?
Natančnost ni samo lepa čednost, kdaj je tudi nujna.