Courage™ je napisal/-a:Sam sem že bil član marsikaterega foruma, tudi International, kjer sem znal preživeta tudi po 4 leta... Mam neka načela, vem kaj se sme in kaj ne, mam pa tudi par predlogov za naš forum.
1. predlog: Mogoče bi lahko pod avatarjem kjer so vsi podatki dodali tudi ZNAMKA AVTOMOBILA, kjer bi vsak napisal recimo Renault Megane CC al pa kaj podobnega. Tak je na Opel forumu in mi je ful vsec.
2. predlog. Če prvega predloga ne bi upoštevali bi recimo lahko v istem predelu pod avatarjem dodali za vsakega uporabnika seveda z možnostjo izbire en čisto mali logotip avtomobila, recimo audi... nekaj takega kot ima GAS TUNING v avatarju.
Zaenkrat, več predlogov kasneje.
__PAJSAR__ je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Sam sem že bil član marsikaterega foruma, tudi International, kjer sem znal preživeta tudi po 4 leta... Mam neka načela, vem kaj se sme in kaj ne, mam pa tudi par predlogov za naš forum.
1. predlog: Mogoče bi lahko pod avatarjem kjer so vsi podatki dodali tudi ZNAMKA AVTOMOBILA, kjer bi vsak napisal recimo Renault Megane CC al pa kaj podobnega. Tak je na Opel forumu in mi je ful vsec.
2. predlog. Če prvega predloga ne bi upoštevali bi recimo lahko v istem predelu pod avatarjem dodali za vsakega uporabnika seveda z možnostjo izbire en čisto mali logotip avtomobila, recimo audi... nekaj takega kot ima GAS TUNING v avatarju.
Zaenkrat, več predlogov kasneje.
Hmmm, če boste upoštevali prvi predlog, bo ene tričetrt uporabnikov imela tam napisano: -brez avta... al pa še celo : čez 3 leta grem delat izpit...
Kaj pa če imam več avtomobilov?
Courage™ je napisal/-a::roll:
umikam predlog, ker očitno mamo na forumu jasnovidce ki točno vejo kdo kaj vozi.
ampak res, to je en najbol zadirčnejših forumov katerim sem prisostvoval...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov