Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

lucky
Stalni uporabnik

Zaklepanje tem

Napisal/-a lucky Pe jan 14, 2005 8:48 am

Torej, upam, da mi ne bo kak moderator zameru, samo zadnje čase je prišlo malo preveč v modo zaklepat teme...

namreč, če tudi je bilo o nečemu že govora tuki znanja ne bo nikoli dovolj in vedno se lahko izve kej novega, glede športnih filtrov npr. če kdo vpraša kako se to gor montira mu ni treba povedat "IŠČI NAZAJ" lahko da je nekdo v tem času pogruntal za določen tip vozila kako novo rešitev, uporabil nove izdelke........stvar je dinamična in se izpopolnjuje zato dejmo o temu govort, tega res ne bo nikoli preveč, če se pa komu ne da pisat ali odgovarjat pa naj pač gre kej druzga delat.

glede "športnih kablov za svečke" nameto, da bi na sejmih fotkali hostese, bi si lahko pogledali opremo športnikov (rally, dtm, f1,....), med drugim tudi brisalce in bi ugotovili, da niso glih taki, kot so na serijskih vozilih zato vprašanje glede "SPORTNIH KABLOV" je popolnoma legitimno...če pa kdo ne ve da obstajajo preden se dela norca iz človeka naj to preveri.......

glede homologacije stopalk......isto kot z filtri, vsi pametni da se filter ne homologira.....zdaj ste pa vsi vsr....ni ker vam je g. Jerončič talko lepo odgovoril. Isto je za stopalke.
Ker pač en misli, da ve več kot drugi in zadevo ne preveri ter vsiljuje svoje mnejje ostajajo nedolžni brez tablic, ker mu pač verjamejo.......
Jaz sem našel že dva zakona, ki pravita o temu, kake morajo bit stopalke na vozilu in kaka mora bit notranja oprema na vozilu, pa ko sem jih hotel objavit je pač bila tema že zaklenjejna....in se mi res ne da še enkrat vse pisat zato vam navedem (Uradni List RS št. 35/94) in pa (odredba o homologiranju vozil glede na njihovo notranjo opremo- št.21)

Toliko o temu, iskreno upam, da se bomo od tega kej navčili.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe jan 14, 2005 9:00 am

kot prvo ta tema sodi drugam...ampak ni panike jo bomo že premaknili.

Da jst povem zakaj se teme zaklepajo...enostavno zato ker nekatere so bile že tolkrat predabatirane da skor težko verjameš,kot drugo je to da je nesmiselna tema in navzezadnje dokler so bo folk zezal v bilokaterih temah,bodo le te zaklenjene.

malo katera tema ni upravičeno zaklenjena!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Pe jan 14, 2005 9:09 am

Ja sej, mislim tudi jaz, da je to največji problem tu, da tisti ki nimajoi kaj delat počenjajo to tukaj.......pol pa uni, ki res rabi informacijo jo ne dobi.

glede tega koliko je bilo že napisanega pa mislim, da ni prov da se tema zaklene, ker če kdo ve odgovor naj napiše, drugi pa naj grdo brat kej druzga......

ne rečem, da ni prav, da se teme zaklepajo, podpiram to, če res pride do take situacije, ki je res nezdržna, so pa slučaji, ( npr. tisti, ki sem jih v prvem postu navedu) ki po moje niso glih za zaklent, ker je še veliko pametnih zadev za doreč in dopisat.

pa sorry, če sem objavu v napačno temo.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe jan 14, 2005 9:19 am

To da se zaklene tema o montaži športnega filtra razumem, ker če je preveč tem je iskalnik popolnoma neuporaben.

Se pa strinjam z luckyem, da nekateri moderatorji fejst preveč zaklepate teme. Recimo če en prilepi eno 2 leti staro zajbancijo, jih cel kup ljudi tega še ni vidl, pa vseen najdeš enga moderatorja, ki začne tult da je to že blo in zaklepa.

Eni moderatorji ste res tko kot policaji. Če vas ne rabmo takoj začnete zaklepat, če vas pa rabmo, vas pa nikjer ni.

Primer:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... gane+xsara

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 28&start=0
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Pe jan 14, 2005 9:39 am

No ja, mene je sicer bolj motla tema glede homologacije stopalk......sem pač v taki službi, da o temu nekaj vem, pa glih sem hotel napisat zakone, ki o temu govorijo....in so mi pred nosom zaklenili temo....tako da folk še zdaj ne ve kaj točno je z temi stopalkami......

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Pe jan 14, 2005 9:47 am

lucky je napisal/-a:No ja, mene je sicer bolj motla tema glede homologacije stopalk......sem pač v taki službi, da o temu nekaj vem, pa glih sem hotel napisat zakone, ki o temu govorijo....in so mi pred nosom zaklenili temo....tako da folk še zdaj ne ve kaj točno je z temi stopalkami......

verjetno plavi podkupujejo moderatorje n a tem forumi

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jan 14, 2005 9:49 am

no, jaz to tudi opažam, da je šmeks nekak vzel delo zelo resno... vsaj odkar je od mod. je dosti več zaklenjenega, kot takrat, ko sem jaz mel moje "moderne čase" :D

šmeks:

vem da ti je dosti lažje zaklenit temo, kot pa naredit nekaj bolj logičnega: enostavno pobrisat poste, ki so "neprimerni" in nekako ohranit balans v temi
res je, da je za to potrebno več časa, ampak kot moderator si se zaobljubil, da si ga boš vzel - jaz se spomnim nekajkrat, da sem se spravil na nekatere teme, ki so imele več kot 20 strani, sem jih prečital, preglodal, tudi po 2 uri sem rabil za to, ter sem izločil vse neprimerne poste

za večje teme jaz uporabljam uporabno ikonico, ki je na razpolago polek zaklepanja - razdruževanje - jo klikneš, poklikaš ob strani vse poste, ki niso primerni, lepo rečeš da se ti posti premestijo v drugo temo, klikneš ok, greš na novo ustvarjeno temo, jo zakleneš, jo premestiš v smetnjak... najlažje

v glavnem... vse se da z dosti manj upora in na dosti nežnejši način naredit in zate in za uporabnike, pa je čisto vsem v pogodo, pač malo moraš uporabit zdravo pamet da dobiš tisto pravo cedilko ;)

sorry, po moje tud dosti preveč zaklepaš :?
Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jan 14, 2005 11:24 am

se podpisem pod regyjem post.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Pe jan 14, 2005 11:45 am

monster_d je napisal/-a:se podpisem pod regyjem post.

Jest tut.

Sej je super da pokaže vnemo in da dejansko pregleda forum samo mal preveč kruto je blo tole.

Glih se je Regy pomiril, pa je začel Šmeks hiperventilirat. :lol:

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe jan 14, 2005 11:46 am

Ok bo šmekš in ostali mal vzel na vednost, tole pa ZAKLEPAM :-P :twisted:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 14, 2005 11:47 am

Tudi jazst se podštemplam. Ni fora zaklepanja spljoh. Bolje je če temo spelješ na prava pota, postaviš pravila. Naprimer: vi neumni, jaz edini pameten. :D

Šmeks, če hočeš zaklepat, se prej posvetuj z Radikovićem ;) On obvlada, pa še garancijo ti da..
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Pe jan 14, 2005 11:59 am

hahaha pugi, faconja :D ice pa tud neke smehe zadnje čase povzroča... najdu žilico humorjevo, al kaj? :D
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 14, 2005 12:03 pm

tomaz40 je napisal/-a:

Jest tut.

Sej je super da pokaže vnemo in da dejansko pregleda forum samo mal preveč kruto je blo tole.

Ti se pa nimaš kej oglašat, ker si na ben listi, ker maš prevelik podpizd!

Da te nism vidu pred petimi minutami!

:!: :P
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Pe jan 14, 2005 12:48 pm

Pugi je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:

Jest tut.

Ti se pa nimaš kej oglašat, ker si na ben listi, ker maš prevelik podpizd!

Da te nism vidu pred petimi minutami!

:!: :P

No evo spet se tavelki na navadne smrtnike spravlajo :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 14, 2005 12:51 pm

Ne me jokat, k te bom umru. Sprezamenej, čene boš banana :P
Pa ne me zaresno jemat, ker nism resna :D
Slika

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Pe jan 14, 2005 1:00 pm

Jest predlagam da se tole temo kr lepo ZAKLENE! :bonk
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Pe jan 14, 2005 1:01 pm

povzek, ti si na hantle?! :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Pe jan 14, 2005 1:05 pm

RegY je napisal/-a:povzek, ti si na hantle?! :lol: :lol: :lol:

:?: :!: :?:
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Pe jan 14, 2005 1:08 pm

tema proti zaklepanju pa ti butaš take, da se zaklene... ti si jih res želiš, an? :lol:
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost