Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Želje - kaj bi želeli imeti

Napisal/-a ice Če jan 01, 2004 10:37 pm

Prosili bi vas, če bi v to temo napisali stvari, ki bi jih radi videli v prihodnji razlicici spletnih strani, ki bodo dodelava trenutnih. Vsaka taka stvar naj ima poleg se cimboljso specifikacijo (opis) kako naj bi izgledala. Najboljse ideje bomo poskusili tudi uresniciti oz. trenutne spremeniti na bolje! Hvala.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če jan 01, 2004 11:11 pm

tole je sicer za forum ampak vseeno...

recimo zgoraj ko imaš začetek, včlani se,pomoč,iskanje,člani,skupine,sporočilca,moji podatki, odjava da bi bilo narejeno v smislu avtomobilske konzole... nekako tako kot je na avtoakustiki za to avtoradio... :wink: :wink:

2 stvar:opcijo pri temah da pokaže vse odgovore... se pravi imaš strani 1,2,3,4 in še možnost vse

za portal pa:

pri avtošovu opcija iskanje

malce bolj ažurno updejtanje novic... za zadnje 3 srečanja sploh ni pisalo da je... pa eno od njih je bilo avtomobilizem.com srečanje...

to je nekako to... :wink:
SlikaSlika

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jan 02, 2004 12:46 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jan 02, 2004 12:59 am

jaz bi zdaj mel 10 mio sit, da lahko naredim en avto (itaq da bo hyundai), da bo konkurenčen venturiju na državnem prvenstvu v dragu... aja, ups, sem samo odgovoril na topic :D

kot sem ti že pred nekaj časa napisal, bi lahko naredil vsaj link na www.klepet.net, če že ne vrgel gor java chata, ki se bo povezal na irc net direktno na kanal #avtomobilizem.com

vse ql? še dihamo?
Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Pe jan 02, 2004 10:27 pm

Kar bi se jest dodal da bi se naredilo pri samem forumu. Da ti naprimer napise kolk je novih odgovorov od zadnjega obiska pri temi in ko kliknes na temo te da od tistega posta (odgovora) naprej ki si ga nazadnje bral. Tako imajo mobisuxovci narjeno in se mi zdi zlo uredu. Ker tukaj ti sam napise da so novi posti ampak pol mors sam iskat do kje si ze prebral in kaj se ne. Sploh ce je veliko objav se mal lovis.
Upam da nisn prevec zakomplicirno napisal in da ste kapiral.

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Pe jan 02, 2004 10:38 pm

js bi pa predlagu:
da bi pri anketi blo možno več kot 10 (al kok je zdj) odgovorov kar bi prišlo prav pri glasovanju za photoshop...
:oops:
Slika

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe jan 02, 2004 10:46 pm

kupim-prodam na forumu.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jan 02, 2004 10:55 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:Kar bi se jest dodal da bi se naredilo pri samem forumu. Da ti naprimer napise kolk je novih odgovorov od zadnjega obiska pri temi in ko kliknes na temo te da od tistega posta (odgovora) naprej ki si ga nazadnje bral. Tako imajo mobisuxovci narjeno in se mi zdi zlo uredu. Ker tukaj ti sam napise da so novi posti ampak pol mors sam iskat do kje si ze prebral in kaj se ne. Sploh ce je veliko objav se mal lovis.

za to klineš ali nove objave ali pa v vsaki temi uno rumeno zastavico zravn imena teme :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe jan 02, 2004 11:51 pm

RegY je napisal/-a:kot sem ti že pred nekaj časa napisal, bi lahko naredil vsaj link na www.klepet.net, če že ne vrgel gor java chata, ki se bo povezal na irc net direktno na kanal #avtomobilizem.com

Tole bi znalo bit zanimivo
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice So jan 03, 2004 9:21 am

K0zM0 je napisal/-a:js bi pa predlagu:
da bi pri anketi blo možno več kot 10 (al kok je zdj) odgovorov kar bi prišlo prav pri glasovanju za photoshop...
:oops:

Zaenkrat je samo tvoja želja uslišana K0zM0 :-) imaš 20 možnih odgovorov... ostalo bomo pregledal in predebatiral v kratkem... tnx!
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din So jan 03, 2004 10:08 am

Rjuhar je napisal/-a:kupim-prodam na forumu.

enako
Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo So jan 03, 2004 11:26 am

maky je napisal/-a:
Fiat Tipo je napisal/-a:Kar bi se jest dodal da bi se naredilo pri samem forumu. Da ti naprimer napise kolk je novih odgovorov od zadnjega obiska pri temi in ko kliknes na temo te da od tistega posta (odgovora) naprej ki si ga nazadnje bral. Tako imajo mobisuxovci narjeno in se mi zdi zlo uredu. Ker tukaj ti sam napise da so novi posti ampak pol mors sam iskat do kje si ze prebral in kaj se ne. Sploh ce je veliko objav se mal lovis.

za to klineš ali nove objave ali pa v vsaki temi uno rumeno zastavico zravn imena teme :wink:
In jaz sele skor po enem letu odkar sem na tem forumu izvem za to. Tiste zastavce se porajtal nisem da je locena od linka kjer je besedilo. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ok hvala za odgovor 8)
Glede unga predloga malih oglasov je blo pa res veliko boljse ker lohk predebatiras in prej dobis kaksno zadevo ki jo rabis. Kot sam en oglas med 1000 drugimi ki sam pise prodam feltno pa nec kaksno itd pa tud ce je glih taka kot bi jo rabil.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So jan 03, 2004 2:20 pm

seat je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:kot sem ti že pred nekaj časa napisal, bi lahko naredil vsaj link na www.klepet.net, če že ne vrgel gor java chata, ki se bo povezal na irc net direktno na kanal #avtomobilizem.com

Tole bi znalo bit zanimivo

saj to že imamo, samo iz avtomobilizma pa novinci ne znajo pridit gor.... pač irc kanal #avtomobilizem.com
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky So jan 03, 2004 2:25 pm

Rjuhar je napisal/-a:kupim-prodam na forumu.

ENAKO!
The MAN

Uporabniški avatar
totimato
Novinec

Kraj: MB

Re: Želje - kaj bi želeli imeti

Napisal/-a totimato Če mar 25, 2004 9:59 am

Predlagam, da bi zraven kraja uporabnika bil prikazan tudi avto (avtomobili) uporabnika.
Kraj je zanimiv, avto pa tudi, sploh na takšnem portalu.

Če ne gre drugače, zamenjajte tisto "Pridružen", se mi ne zdi tako uporaben podatek.

lp
Človek, ki bi si kupil fička, če bi imel garažo.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: Želje - kaj bi želeli imeti

Napisal/-a MGsax Če mar 25, 2004 8:33 pm

totimato je napisal/-a:Predlagam, da bi zraven kraja uporabnika bil prikazan tudi avto (avtomobili) uporabnika.
Kraj je zanimiv, avto pa tudi, sploh na takšnem portalu.

Če ne gre drugače, zamenjajte tisto "Pridružen", se mi ne zdi tako uporaben podatek.

lp

saj to je že klikni na avtek pod podpisom.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Če mar 25, 2004 10:21 pm

Jaz bi mel to, da če bi dobo kaki PM, da bi te na to posebej opozoril ko bi prišel na to stran. Možno da se ti pokaže kje, da si dobo novi PM samo nisem zasledil.

Drugače pa sem s tem forumom zelo zadovoljen.
Slika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Če mar 25, 2004 10:27 pm

matcho to pa ze imamo in sicer pojdi gor v meni Moji podatki in imas spodaj pri opcija Da/Ne obvesti me o novem zasebnem sporocilu ter prikazi pop-up okno ob prejetju novega zasebnega sporocila... nekaj takega ;)
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

fric
Novinec

Napisal/-a fric Če mar 25, 2004 11:21 pm

Še moj predlog...

Pri nastavitvah lastnega profila bi uvedel možnost izbiranja forumov, ki bi jih želel spremljati. Tako bi mi ob kliku na "preglej nove objave" prikazalo samo tiste forume, katere sem označil v svojih nastavitvah.
Najbolj sem jezen, ker je vedno več prispevkov iz "zabavnega kotička", pa tudi tisti, ki jih motijo oglasi, bi lahko elegantno zaobšli te objave.

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS Če mar 25, 2004 11:40 pm

No pa da še jest neki dodam - mogoče ne bi nobenga bolel, če bi na prvi strani v stolpcu "FORUM - zadnjih 10 debat" bila kkšna debata več kot 10 . . .

Keep up the good work! :wink:
Lp!
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost