Fiat Tipo je napisal/-a:Kar bi se jest dodal da bi se naredilo pri samem forumu. Da ti naprimer napise kolk je novih odgovorov od zadnjega obiska pri temi in ko kliknes na temo te da od tistega posta (odgovora) naprej ki si ga nazadnje bral. Tako imajo mobisuxovci narjeno in se mi zdi zlo uredu. Ker tukaj ti sam napise da so novi posti ampak pol mors sam iskat do kje si ze prebral in kaj se ne. Sploh ce je veliko objav se mal lovis.
Upam da nisn prevec zakomplicirno napisal in da ste kapiral.
RegY je napisal/-a:kot sem ti že pred nekaj časa napisal, bi lahko naredil vsaj link na www.klepet.net, če že ne vrgel gor java chata, ki se bo povezal na irc net direktno na kanal #avtomobilizem.com
K0zM0 je napisal/-a:js bi pa predlagu:
da bi pri anketi blo možno več kot 10 (al kok je zdj) odgovorov kar bi prišlo prav pri glasovanju za photoshop...
ops:
In jaz sele skor po enem letu odkar sem na tem forumu izvem za to. Tiste zastavce se porajtal nisem da je locena od linka kjer je besedilo.maky je napisal/-a:Fiat Tipo je napisal/-a:Kar bi se jest dodal da bi se naredilo pri samem forumu. Da ti naprimer napise kolk je novih odgovorov od zadnjega obiska pri temi in ko kliknes na temo te da od tistega posta (odgovora) naprej ki si ga nazadnje bral. Tako imajo mobisuxovci narjeno in se mi zdi zlo uredu. Ker tukaj ti sam napise da so novi posti ampak pol mors sam iskat do kje si ze prebral in kaj se ne. Sploh ce je veliko objav se mal lovis.
Upam da nisn prevec zakomplicirno napisal in da ste kapiral.
za to klineš ali nove objave ali pa v vsaki temi uno rumeno zastavico zravn imena teme
seat je napisal/-a:RegY je napisal/-a:kot sem ti že pred nekaj časa napisal, bi lahko naredil vsaj link na www.klepet.net, če že ne vrgel gor java chata, ki se bo povezal na irc net direktno na kanal #avtomobilizem.com
Tole bi znalo bit zanimivo
totimato je napisal/-a:Predlagam, da bi zraven kraja uporabnika bil prikazan tudi avto (avtomobili) uporabnika.
Kraj je zanimiv, avto pa tudi, sploh na takšnem portalu.
Če ne gre drugače, zamenjajte tisto "Pridružen", se mi ne zdi tako uporaben podatek.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost