Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 8:52 pm

no no regy... okol se mal drugač govori :wink:

drugač pa, sam si začel s tem...
jst itaq nimam kej skrivat tko da mene BK :D

govoriš pa o men itaq same laži, si kot majhen otrok... :roll:
če me že pluvaš me spluvi vsaj z resničnimi....
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To mar 23, 2004 8:55 pm

pa saj si se sam zabil dovolj, ko si povedal, da se spravljaš na nepolnoletne ;) pri tvojih letih je to že skorajda res pedomedo varijanta :D

mah... saj mene tud BK, samo podal sem pa vseeno predlog za ban ;)
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To mar 23, 2004 8:56 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:hmnja... lepo ste se razpisali, sem rabil kr nekaj časa, da sem preletel in preskočil hugove kregarije :lol:
by the way, predlagal bom tvoj ban in mislim, da se bo vsaj 95% moderatorjev z mano strinjalo, pa makar maš svojo temo

no, da še jaz dodam svoje mnenje o podpisih, morda sem tudi jaz vplival na to, ker sem tudi sam imel podpis hyundai kluba slovenija :D ampak če se bo tzo dopisalo k pravilom, ga bom z največjim veseljem odstranil!

ena od dobrih potez ice-a

ajd ;)

ma banaj me, k****n kretenski....
če boste veseli pol kr banajte!

Regy kaj tako grdo govoris o njem AAAAAA se ne, saj to je Hugo. RegY spet si zacel, aja ne Hugo je spet zacel. :noro :noro :noro :noro

P.S. Kdo je sedaj zacel :har ?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 8:58 pm

OK otroc. A bo mer al ne. Obnašate se ko ene tercialke... Ježštana no. Pridni botte, radi se mejte.... kakorkol že.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 9:00 pm

RegY je napisal/-a:pa saj si se sam zabil dovolj, ko si povedal, da se spravljaš na nepolnoletne ;) pri tvojih letih je to že skorajda res pedomedo varijanta :D

mah... saj mene tud BK, samo podal sem pa vseeno predlog za ban ;)

ne jst sebe nisem nič zabil!
star sem pa 23 let ne 25 :wink:

in v tistem primeru je ona začela za mano noret in ne jst za njo, po na koncu
se je pa stvar obrnila ampak sej vseeno, meni ni to nič kaj takega, me ne moti...

pedofil si pa če je pod 15 let :wink:

boli me falus če si dal predlog za ban...
ker vem da je Ice normalen človek, ne pa tak kot ti....

X-Hair ja poglej kdo je začel, tokrat on :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo To mar 23, 2004 9:01 pm

X-Hair je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:hmnja... lepo ste se razpisali, sem rabil kr nekaj časa, da sem preletel in preskočil hugove kregarije :lol:
by the way, predlagal bom tvoj ban in mislim, da se bo vsaj 95% moderatorjev z mano strinjalo, pa makar maš svojo temo

no, da še jaz dodam svoje mnenje o podpisih, morda sem tudi jaz vplival na to, ker sem tudi sam imel podpis hyundai kluba slovenija :D ampak če se bo tzo dopisalo k pravilom, ga bom z največjim veseljem odstranil!

ajd ;)

Regy kaj tako grdo govoris o njem AAAAAA se ne, saj to je Hugo. RegY spet si zacel, aja ne Hugo je spet zacel. :noro :noro :noro :noro

Ahahahahahahaa :har :noro Sam X-Hair tvojim postom se pa čist zmer narežim k zmešan. Ne res ful si faca :bow
LP

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To mar 23, 2004 9:06 pm

Suljo je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:

ajd ;)

Ahahahahahahaa :har :noro Sam X-Hair tvojim postom se pa čist zmer narežim k zmešan. Ne res ful si faca :bow
LP

Se podpišem pod to. Sej pravim, se vid da je fant od fare.

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo To mar 23, 2004 9:08 pm

Sportivo maš čist prou :wink: X-Hair for president :P
LP

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To mar 23, 2004 9:10 pm

Ma dej Hugoroza nisi resen. On je samo omenil kregarijo in ban. Ti pa grde besede okoli njega. Ce bi se on tako odzval kot si se ti, bi sledila jedrska eksplozija tam v LJ.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life To mar 23, 2004 9:20 pm

Itaq je najboljše, da se ukine podpise, ker nekdo bo vedno hotel izstopati. Bi bil vsaj mir.

Ali pa konkretno poostrit zadeve in se konkretno reče slikce sol lahko tako pa tako velike in lahko zasedejo toliko prostora.

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin To mar 23, 2004 9:20 pm

Morm mal boldirat, da se bo bl vn vidlo.
Torej, da še jst prstavm svoj lonček.
Ergo: Podpisi, ajde, jih začasno ni več. Popravte jih, pa bodo nazaj. A je to tak problem? Sicer pa, če sm iskren, mi je pa zdej še bl ušeč, k je koleščk treba mal mn gont.
Drugič: Maky in Sale, morm rečt, da sta vse, kr sta tuki napisala lepo povedala, pa nm odprla pogled še iz druge prespektive. In priznat morm, da vm, moderatorjem, če iskreno premislm, res kr krivico delamo, k vs skos neki šimfamo. Ma ja, u bistvu bi biu forum brez vs res popoln kaos.
Tretjič: Hugo, dej se prosm mal umer, k dele pa take zganaš, k da boš čez pet minut skrvaveu. Mal se zamisl. Isto Regy, u bistvu čist nobenga ne zanima kok stare ženske mata s Hugotam in če od koga prčakujm, da ne bo ircu na forumu, si to ti. Tko, da če te kej pr Hugotu mot, mu pošl pm, al pa se zmenta na ircu, al pa kjer hočta, sam NE MI TUKI IRCAtT!
Pa ja, FOLK, DEJ MAL SE POMERTE. NEJ TLE TEMA NE POSTANE VSESPLOŠEN PLJUVALNIK, ZATO, K LIH NI MODERATORJEV. PA HALO? KAJ JE Z VAMI? KR NEKI SE KREGATE (to spet leti na določene uporabnike). DIREKT K ZA U VRTC.

Pa lepo se mejte!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair To mar 23, 2004 9:32 pm

darwin je napisal/-a:Drugič: Maky in Sale, morm rečt, da sta vse, kr sta tuki napisala lepo povedala, pa nm odprla pogled še iz druge prespektive. In priznat morm, da vm, moderatorjem, če iskreno premislm, res kr krivico delamo, k vs skos neki šimfamo. Ma ja, u bistvu bi biu forum brez vs res popoln kaos.
Tretjič: Hugo, dej se prosm mal umer, k dele pa take zganaš, k da boš čez pet minut skrvaveu.
Pa ja, FOLK, DEJ MAL SE POMERTE. NEJ TLE TEMA NE POSTANE VSESPLOŠEN PLJUVALNIK, ZATO, K LIH NI MODERATORJEV. PA HALO? KAJ JE Z VAMI? KR NEKI SE KREGATE (to spet leti na določene uporabnike). DIREKT K ZA U VRTC.

No spet en pameten post in jaz se tukaj strinjm z darwinom. Sedaj pa spet lahko sledi 3 strani bedarij.

Izvolite 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 9:34 pm

darwin je napisal/-a:Morm mal boldirat, da se bo bl vn vidlo.
Torej, da še jst prstavm svoj lonček.
Ergo: Podpisi, ajde, jih začasno ni več. Popravte jih, pa bodo nazaj. A je to tak problem? Sicer pa, če sm iskren, mi je pa zdej še bl ušeč, k je koleščk treba mal mn gont.
Drugič: Maky in Sale, morm rečt, da sta vse, kr sta tuki napisala lepo povedala, pa nm odprla pogled še iz druge prespektive. In priznat morm, da vm, moderatorjem, če iskreno premislm, res kr krivico delamo, k vs skos neki šimfamo. Ma ja, u bistvu bi biu forum brez vs res popoln kaos.
Tretjič: Hugo, dej se prosm mal umer, k dele pa take zganaš, k da boš čez pet minut skrvaveu. Mal se zamisl. Isto Regy, u bistvu čist nobenga ne zanima kok stare ženske mata s Hugotam in če od koga prčakujm, da ne bo ircu na forumu, si to ti. Tko, da če te kej pr Hugotu mot, mu pošl pm, al pa se zmenta na ircu, al pa kjer hočta, sam NE MI TUKI IRCAtT!

Pa lepo se mejte!

Ja sej :P

HOČEMO MALE OGLASE NA FORUMU!

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To mar 23, 2004 9:58 pm

Zanima me zakaj tukaj ne izbrišete kakšnega posta ali pa celo zaklenete debato, ker je toliko kreganja? :roll: :?

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To mar 23, 2004 10:00 pm

ker to lahko počne le moderator ali pa administrator... v temu podforumu pa ni moderatorjev :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 10:05 pm

ja men se zdi tole prow fino, ker lahko vsak svoj gobec odpre kokr lahko
in mislm da tak del foruma čist prov pride :D

izkušnje z moderatorji in administratorji pa ma vsak svoje...

jst lohk samo rečem da maky in regy mi nista ravno pravi material za moderatorje,
sale pa ice sta pa carja...
z ostalimi pa tak al tak nimam kontaktov :lol:

sam če je vojna je vojna za vse :lol:
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To mar 23, 2004 10:11 pm

X-Hair je napisal/-a:Ma dej Hugoroza nisi resen. On je samo omenil kregarijo in ban. Ti pa grde besede okoli njega. Ce bi se on tako odzval kot si se ti, bi sledila jedrska eksplozija tam v LJ.

veš, da sploh ni slaba ideja :lol:

* RegY vzame mitraljezko pod roko in za pas zatakne svojo zbirko nožev :D
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To mar 23, 2004 10:13 pm

Gremo na original temo (kaj je že?) aja podpisi! Ice je napisal da so ukinjeni zaradi prevelike velikosti (tudi meni gredo vsi ki so višji od 300 pixelnov na živce mal), sam zakaj ne moremo imet linkov do naših spletnih strani?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.vw-audi.tk
Za vse Ljubitelje VW in Audi avtov.
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 10:16 pm

X-Hair je napisal/-a:Ma dej Hugoroza nisi resen. On je samo omenil kregarijo in ban. Ti pa grde besede okoli njega. Ce bi se on tako odzval kot si se ti, bi sledila jedrska eksplozija tam v LJ.

prvo kot prvo se ni noben kregal :roll:
prišel je on in začel neki grozit z banom...
a si ga res tok zaslužim? kaj pa desmodromika in trobec? :roll: :roll:
ne vem... če ste vsi takega mnenja da samo štalo tle delam, potem
me prosim banajte :evil:
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in To mar 23, 2004 10:18 pm

asej treba skoz neki jebat edn druzga u glavo... nj usk pač se mau u jezk ugrizne pa nj bo tih kerkrat, pa nau nobenga bana, pa nobenih pizdarij...

in živeli so srečno do konca svojih dni... :P
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov