drugač pa, sam si začel s tem...
jst itaq nimam kej skrivat tko da mene BK

govoriš pa o men itaq same laži, si kot majhen otrok...

če me že pluvaš me spluvi vsaj z resničnimi....
HUGO_BOSS je napisal/-a:RegY je napisal/-a:hmnja... lepo ste se razpisali, sem rabil kr nekaj časa, da sem preletel in preskočil hugove kregarije![]()
by the way, predlagal bom tvoj ban in mislim, da se bo vsaj 95% moderatorjev z mano strinjalo, pa makar maš svojo temo
no, da še jaz dodam svoje mnenje o podpisih, morda sem tudi jaz vplival na to, ker sem tudi sam imel podpis hyundai kluba slovenijaampak če se bo tzo dopisalo k pravilom, ga bom z največjim veseljem odstranil!
ena od dobrih potez ice-a
ajd
ma banaj me, k****n kretenski....
če boste veseli pol kr banajte!
RegY je napisal/-a:pa saj si se sam zabil dovolj, ko si povedal, da se spravljaš na nepolnoletnepri tvojih letih je to že skorajda res pedomedo varijanta
mah... saj mene tud BK, samo podal sem pa vseeno predlog za ban
X-Hair je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:RegY je napisal/-a:hmnja... lepo ste se razpisali, sem rabil kr nekaj časa, da sem preletel in preskočil hugove kregarije![]()
by the way, predlagal bom tvoj ban in mislim, da se bo vsaj 95% moderatorjev z mano strinjalo, pa makar maš svojo temo
no, da še jaz dodam svoje mnenje o podpisih, morda sem tudi jaz vplival na to, ker sem tudi sam imel podpis hyundai kluba slovenijaampak če se bo tzo dopisalo k pravilom, ga bom z največjim veseljem odstranil!
ajd
Regy kaj tako grdo govoris o njem AAAAAA se ne, saj to je Hugo. RegY spet si zacel, aja ne Hugo je spet zacel.![]()
![]()
![]()
P.S. Kdo je sedaj zacel?
Suljo je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:RegY je napisal/-a:hmnja... lepo ste se razpisali, sem rabil kr nekaj časa, da sem preletel in preskočil hugove kregarije![]()
ajd
Regy kaj tako grdo govoris o njem AAAAAA se ne, saj to je Hugo. RegY spet si zacel, aja ne Hugo je spet zacel.![]()
![]()
![]()
P.S. Kdo je sedaj zacel?
Ahahahahahahaa![]()
Sam X-Hair tvojim postom se pa čist zmer narežim k zmešan. Ne res ful si faca
![]()
LP
darwin je napisal/-a:Drugič: Maky in Sale, morm rečt, da sta vse, kr sta tuki napisala lepo povedala, pa nm odprla pogled še iz druge prespektive. In priznat morm, da vm, moderatorjem, če iskreno premislm, res kr krivico delamo, k vs skos neki šimfamo. Ma ja, u bistvu bi biu forum brez vs res popoln kaos.
Tretjič: Hugo, dej se prosm mal umer, k dele pa take zganaš, k da boš čez pet minut skrvaveu.
Pa ja, FOLK, DEJ MAL SE POMERTE. NEJ TLE TEMA NE POSTANE VSESPLOŠEN PLJUVALNIK, ZATO, K LIH NI MODERATORJEV. PA HALO? KAJ JE Z VAMI? KR NEKI SE KREGATE (to spet leti na določene uporabnike). DIREKT K ZA U VRTC.
darwin je napisal/-a:Morm mal boldirat, da se bo bl vn vidlo.
Torej, da še jst prstavm svoj lonček.
Ergo: Podpisi, ajde, jih začasno ni več. Popravte jih, pa bodo nazaj. A je to tak problem? Sicer pa, če sm iskren, mi je pa zdej še bl ušeč, k je koleščk treba mal mn gont.
Drugič: Maky in Sale, morm rečt, da sta vse, kr sta tuki napisala lepo povedala, pa nm odprla pogled še iz druge prespektive. In priznat morm, da vm, moderatorjem, če iskreno premislm, res kr krivico delamo, k vs skos neki šimfamo. Ma ja, u bistvu bi biu forum brez vs res popoln kaos.
Tretjič: Hugo, dej se prosm mal umer, k dele pa take zganaš, k da boš čez pet minut skrvaveu. Mal se zamisl. Isto Regy, u bistvu čist nobenga ne zanima kok stare ženske mata s Hugotam in če od koga prčakujm, da ne bo ircu na forumu, si to ti. Tko, da če te kej pr Hugotu mot, mu pošl pm, al pa se zmenta na ircu, al pa kjer hočta, sam NE MI TUKI IRCAtT!
Pa ja, FOLK, DEJ MAL SE POMERTE. NEJ TLE TEMA NE POSTANE VSESPLOŠEN PLJUVALNIK, ZATO, K LIH NI MODERATORJEV. PA HALO? KAJ JE Z VAMI? KR NEKI SE KREGATE (to spet leti na določene uporabnike). DIREKT K ZA U VRTC.
Pa lepo se mejte!
X-Hair je napisal/-a:Ma dej Hugoroza nisi resen. On je samo omenil kregarijo in ban. Ti pa grde besede okoli njega. Ce bi se on tako odzval kot si se ti, bi sledila jedrska eksplozija tam v LJ.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov