Toliko o dvojnih merilih

f.taunus je napisal/-a:tomson je napisal/-a:Torej eden izmed moderatorjev krši pravila. In ne samo to, celo njegova slikica ni ustreznih mer.
Toliko o dvojnih merilih
Pravzaprav trije. Ampak zdaj bom nehal, da ne bom česa kriv.ops:
nebivedu je napisal/-a:Na forumu ni enakopravnosti, niti ni svobode!!!
Forum avtomobilizem.com je v lasti firme domenca in oni si pridržujejo pravice, tako da lahko kr nehate jamrat.
AudiBoy je napisal/-a:vse uredu, modi opravljajo nalogo, a lahko bi bili malce bolj "mehki" do uporabnikov - to velja posebej za mactrona - verjamem da je kot osebek res pošten in fajni človek, ma tle na forumu je pa malce pretrd do uporabnikov. mal nas učiš špartanske vzgoje...mac, ne mi zamerit.
haha kje ste pa na forumih vidli demokracijo, enakopravnost?!to ni verski ali ljudoljuben forum al kako se temu reče tega ni blo nikoli, posebej ne na avtomobilističnih forumih. svoboda na forumu? ma ne no... mi uporabniki smo ko eni sužnji (ne v slabem pomenu) in moramo bit zadovoljni da smo lahko sploh uporabniki.
ne, ne delam se pametega kar si bojo eni misnli, povedo sm moje osebno mnenje.
Sonny je napisal/-a:AudiBoy je napisal/-a:vse uredu, modi opravljajo nalogo, a lahko bi bili malce bolj "mehki" do uporabnikov - to velja posebej za mactrona - verjamem da je kot osebek res pošten in fajni človek, ma tle na forumu je pa malce pretrd do uporabnikov. mal nas učiš špartanske vzgoje...mac, ne mi zamerit.
haha kje ste pa na forumih vidli demokracijo, enakopravnost?!to ni verski ali ljudoljuben forum al kako se temu reče tega ni blo nikoli, posebej ne na avtomobilističnih forumih. svoboda na forumu? ma ne no... mi uporabniki smo ko eni sužnji (ne v slabem pomenu) in moramo bit zadovoljni da smo lahko sploh uporabniki.
ne, ne delam se pametega kar si bojo eni misnli, povedo sm moje osebno mnenje.
Če nisi opazil je tema nastala na osnovi tega, da se folku zdi da modi še preveč stvari spregledajo in dovolijo kar je bilo tudi do neke mere ilustrirano s primeri in ti sedaj prideš ven s trditvijo kako so modi kruti![]()
Pa to sedaj o svobodi in enakopravnosti je malo brezveze. Seveda, da imajo modi avtoriteto in moč za urejanje stvari kakor si zamislijo. Ampak od vsakega vsaj približno normalnega osebka, ki ni bil ravno čisto prikrajšan za osnove bontona in ki ima vsaj minimalno smisla za etiko je popolnoma normalno pričakovati, da ne bo ravno teroriziral po forumu, popolnoma ignoriral vse pripombe in se šel nekega brezbrižnega debila ( kar se hvala k*rcu noben ne gre) ... S tem bi seveda tudi forum degradiral in tak način nadzora bi se tudi odražal v odnosu uporabnikov, ki bi bili ravno tako primitivni, večina bi pa itak odšla. Tako da čeprav imajo teoretično modi absolutno moč je brezveze o tem sploh debatirati, ker se nam gre vsem za to da bi bil forum BOLJŠI in PRIJETNEJŠI za vse. S tem namenom je tudi nastala ta tema saj folk moti, da nekateri spemajo in žalijo vsepovprek. In drugi žalijo nazaj, nekateri prav spretno okoli ovinka, in potem se vseskup spremeni v en drek. In če so merila dvojna za določene ljudi in se to opravičuje z neenakopravnostjo ipd.. lahko rečem samo grow up.
nebivedu je napisal/-a:Na forumu ni enakopravnosti, niti ni svobode!!!
Forum avtomobilizem.com je v lasti firme domenca in oni si pridržujejo pravice, tako da lahko kr nehate jamrat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost