Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Ne dec 09, 2007 10:52 pm

Torej eden izmed moderatorjev krši pravila. In ne samo to, celo njegova slikica ni ustreznih mer.

Toliko o dvojnih merilih :!:
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus Ne dec 09, 2007 11:02 pm

tomson je napisal/-a:Torej eden izmed moderatorjev krši pravila. In ne samo to, celo njegova slikica ni ustreznih mer.

Pravzaprav trije. Ampak zdaj bom nehal, da ne bom česa kriv. :oops:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne dec 09, 2007 11:18 pm

izpostavil bi pisanje postov z strani @avtomobil v temi "izgubljeni ključi"

lp

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne dec 09, 2007 11:43 pm

f.taunus je napisal/-a:
tomson je napisal/-a:Torej eden izmed moderatorjev krši pravila. In ne samo to, celo njegova slikica ni ustreznih mer.

Da ne boste jokal, sem gif umaknil,pa dodal citat!!!!

Jest bom predlog sprejel oz. bom delal v skladu z njim. Kdo bo vmes me ne zanima ;)
Slika

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po dec 10, 2007 12:18 am

f.taunus je napisal/-a:

tovalšica on mi je pa kledo uzeu :lol:

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Po dec 10, 2007 3:16 am

zakaj pa on lahko cokolade je jaz pa ne?

pa kaj ste se tok na moderatorje spravil?

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po dec 10, 2007 3:25 am

Mater komplicirate. Admini in modi so na vseh forumih nad navadnimi člani. A se bo kdo še pritožil, ker ne more zaklepat pa brisat stvari po forumu? Zaradi avatarja in podpisa pa tudi ni bil še noben banan.

Kaj ko pridejo gostje k vam na obisk, vas tudi lahko komandirajo po hiši?
Slika

Uporabniški avatar
bam88
Stalni uporabnik

Napisal/-a bam88 Po dec 10, 2007 4:12 am

se strinjam eazy

Uporabniški avatar
JEREMIJA79
Uporabnik

Napisal/-a JEREMIJA79 Po dec 10, 2007 4:20 am

Eazy-O je napisal/-a:Kaj ko pridejo gostje k vam na obisk, vas tudi lahko komandirajo po hiši?

To je bil pa slab primer,ker jaz lahko funkcioniram brez gostov,forum pa ni forum brez uporabnikov. :EE

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Po dec 10, 2007 7:21 am

Men je itak vseen, al ma podpis vlki 200x800, po možnosti še gif., fora je v tem, da so me zarad podpisa začel pred časom eni osebki drkat v glavo, vmes pa je stopo tud en mod in bi zabičal, naj umaknem podpis, drugač bodo sankcije. Priznam, da sem bil za kasnejši žaljiv podpis sam kriv. Sam če so pravila, jih je treba spoštovat. Nisem si jih jaz zmislo.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
firebird
Novinec

Kraj: Ljubljana-Šiška

oh ti modi

Napisal/-a firebird Po dec 10, 2007 9:21 am

25/11 sem zastavil vprašanje o novik Philipsovih žarnicah.Tema je bila takoj zaklenjena z pripombo,da podobna tema že obstaja.Čez 2 dni gospod,sam ve kateri..odpre novo temo o Osram Nightbreaker,tema ni bila zaklenjena. Zakaj že?
Aja mimovrste prodaja tole,onega Philipsa pa nima
Enakopravnost na višku.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po dec 10, 2007 9:25 am

Na forumu ni enakopravnosti, niti ni svobode!!!

Forum avtomobilizem.com je v lasti firme domenca in oni si pridržujejo pravice, tako da lahko kr nehate jamrat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Po dec 10, 2007 10:29 am

nebivedu je napisal/-a:Na forumu ni enakopravnosti, niti ni svobode!!!

Forum avtomobilizem.com je v lasti firme domenca in oni si pridržujejo pravice, tako da lahko kr nehate jamrat.

točno tako.lepo piše da ni demokracije,in da če komu kej ne paše->široko ti polje,ni ti treba tle bit.nevem kaj je tu nejasnega?
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy To dec 11, 2007 7:43 pm

vse uredu, modi opravljajo nalogo, a lahko bi bili malce bolj "mehki" do uporabnikov - to velja posebej za mactrona - verjamem da je kot osebek res pošten in fajni človek, ma tle na forumu je pa malce pretrd do uporabnikov. mal nas učiš špartanske vzgoje... :bonk mac, ne mi zamerit.

haha kje ste pa na forumih vidli demokracijo, enakopravnost?! :rofl to ni verski ali ljudoljuben forum al kako se temu reče tega ni blo nikoli, posebej ne na avtomobilističnih forumih. svoboda na forumu? ma ne no... mi uporabniki smo ko eni sužnji (ne v slabem pomenu) in moramo bit zadovoljni da smo lahko sploh uporabniki.
ne, ne delam se pametega kar si bojo eni misnli, povedo sm moje osebno mnenje.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če dec 13, 2007 11:08 am

http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=12453 <--- ker v Salonu ni lih modre tipke, bom dal link, kakšen odnos ma tle en uporabnik (ne lastnik avta). Sm pa tud vidu v ene parih temah neki podobnga.
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če dec 13, 2007 11:14 am

Sej ta ni mel takih sladkih ala d**** in podobno samo tam v salonu, ampak tud v eni temi na forumu pred kratkim. Mislim da je blo s xenonom povezano če se ne motim.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če dec 13, 2007 11:50 am

AudiBoy je napisal/-a:vse uredu, modi opravljajo nalogo, a lahko bi bili malce bolj "mehki" do uporabnikov - to velja posebej za mactrona - verjamem da je kot osebek res pošten in fajni človek, ma tle na forumu je pa malce pretrd do uporabnikov. mal nas učiš špartanske vzgoje... :bonk mac, ne mi zamerit.

haha kje ste pa na forumih vidli demokracijo, enakopravnost?! :rofl to ni verski ali ljudoljuben forum al kako se temu reče tega ni blo nikoli, posebej ne na avtomobilističnih forumih. svoboda na forumu? ma ne no... mi uporabniki smo ko eni sužnji (ne v slabem pomenu) in moramo bit zadovoljni da smo lahko sploh uporabniki.

Če nisi opazil je tema nastala na osnovi tega, da se folku zdi da modi še preveč stvari spregledajo in dovolijo kar je bilo tudi do neke mere ilustrirano s primeri in ti sedaj prideš ven s trditvijo kako so modi kruti :?

Pa to sedaj o svobodi in enakopravnosti je malo brezveze. Seveda, da imajo modi avtoriteto in moč za urejanje stvari kakor si zamislijo. Ampak od vsakega vsaj približno normalnega osebka, ki ni bil ravno čisto prikrajšan za osnove bontona in ki ima vsaj minimalno smisla za etiko je popolnoma normalno pričakovati, da ne bo ravno teroriziral po forumu, popolnoma ignoriral vse pripombe in se šel nekega brezbrižnega debila ( kar se hvala k*rcu noben ne gre) ... S tem bi seveda tudi forum degradiral in tak način nadzora bi se tudi odražal v odnosu uporabnikov, ki bi bili ravno tako primitivni, večina bi pa itak odšla. Tako da čeprav imajo teoretično modi absolutno moč je brezveze o tem sploh debatirati, ker se nam gre vsem za to da bi bil forum BOLJŠI in PRIJETNEJŠI za vse. S tem namenom je tudi nastala ta tema saj folk moti, da nekateri spemajo in žalijo vsepovprek. In drugi žalijo nazaj, nekateri prav spretno okoli ovinka, in potem se vseskup spremeni v en drek. In če so merila dvojna za določene ljudi in se to opravičuje z neenakopravnostjo ipd.. lahko rečem samo grow up.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če dec 13, 2007 12:25 pm

Lumpy, maš prov, v tisti temi je neki podobnega
Slika

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če dec 13, 2007 2:59 pm

Sonny je napisal/-a:
AudiBoy je napisal/-a:vse uredu, modi opravljajo nalogo, a lahko bi bili malce bolj "mehki" do uporabnikov - to velja posebej za mactrona - verjamem da je kot osebek res pošten in fajni človek, ma tle na forumu je pa malce pretrd do uporabnikov. mal nas učiš špartanske vzgoje... :bonk mac, ne mi zamerit.

Če nisi opazil je tema nastala na osnovi tega, da se folku zdi da modi še preveč stvari spregledajo in dovolijo kar je bilo tudi do neke mere ilustrirano s primeri in ti sedaj prideš ven s trditvijo kako so modi kruti :?

Pa to sedaj o svobodi in enakopravnosti je malo brezveze. Seveda, da imajo modi avtoriteto in moč za urejanje stvari kakor si zamislijo. Ampak od vsakega vsaj približno normalnega osebka, ki ni bil ravno čisto prikrajšan za osnove bontona in ki ima vsaj minimalno smisla za etiko je popolnoma normalno pričakovati, da ne bo ravno teroriziral po forumu, popolnoma ignoriral vse pripombe in se šel nekega brezbrižnega debila ( kar se hvala k*rcu noben ne gre) ... S tem bi seveda tudi forum degradiral in tak način nadzora bi se tudi odražal v odnosu uporabnikov, ki bi bili ravno tako primitivni, večina bi pa itak odšla. Tako da čeprav imajo teoretično modi absolutno moč je brezveze o tem sploh debatirati, ker se nam gre vsem za to da bi bil forum BOLJŠI in PRIJETNEJŠI za vse. S tem namenom je tudi nastala ta tema saj folk moti, da nekateri spemajo in žalijo vsepovprek. In drugi žalijo nazaj, nekateri prav spretno okoli ovinka, in potem se vseskup spremeni v en drek. In če so merila dvojna za določene ljudi in se to opravičuje z neenakopravnostjo ipd.. lahko rečem samo grow up.

to, da so modi kruti nism nikol reko. res je, da opravljajo nalogo bp a kdajpagdaj jim pa gre mal čez. to razumem, ni pa tega treba izživljat na tem forumu, saj kot si napisal je "naša skupna želja da bi bil forum boljši in prijaznejši". eni pač to našo željo ne upoštevajo (kar dosti uporabnikov je takih). zdej se je pa brezveze kregat. neenakopravnost? hehe...povsod se to dogaja aveš... tega neboš preprečil.

lp

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Če dec 13, 2007 3:16 pm

nebivedu je napisal/-a:Na forumu ni enakopravnosti, niti ni svobode!!!

Javni forum. Slovenija in demokracija. Pravica do svobodnega govora. ...
Mislim, da se boste vsi strinjali, da nam gre v nos to, da pravila niso za vse enaka. Pravila morajo biti, vendar spet za vse enaka. Pa ne vem, koliko imajo fantje in dekleta v domenci stika z forumom. Poznam jih kar nekaj in so zelo v redu.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost