chevy je napisal/-a:Stvar je taka: osebno pozam 2 moderatorja in oba sta strogo nastrojena proti vsem francozkim in italianskim znamkam. Oba pa vozita VW in seat. Z moje pojme bi morali biti vsi moderatorji nepristranski glede znamk, in ob enem za zgled ostalim uporabnikom. Razjezilo me je ko je en uporabnik zbral neki € za enga cliota in prosu če mu ga kdo mal fotošopa. Nato pa mu je moderator napisal, da je škoda časa za tako sranje
Nevem katera dva moderatorja sta to ampak ja,
to je to 
Je pa zanimivo, ko je en predstavi avto za 200€ pa vsi pluvajo in kurcajo (npr. Daihatsu Charade)... ko pa je kakšen star Audi, VW, pa ni važno ali je rijov, rižast pa...

pa še niste prišli do zaključka, da je mogoče folku potemtakem bolj všeč rjasti audi ali wv, kot pa daihatsu???
sej pa vsak lahko napiše svoje mnenje, kaj zaj kurcate, če so nekomu bolj všeč švabi?
Nevem, pomoje bi vsaki "hasan" že skapiral da je folk bolj za švabe kot za kaj drugač (če že take pišejo po forumu). in zdaj je vse narobe in nevem kaka panika, ker so napisali da škoda cajta...
pač kdo predstavi avto, predstavi, dobi komentarje kake pač dobi, kaj bi pa vi radi? da je vsem vse všeč al kaj?
aja, pa ne mislit da sem neki fukič ki hvali švabe itd, vozim audija in vem kake so slabosti in kake so prednosti od ostalih znamk.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.