Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Pe maj 08, 2009 4:35 pm

Stvar je taka: osebno pozam 2 moderatorja in oba sta strogo nastrojena proti vsem francozkim in italianskim znamkam. Oba pa vozita VW in seat. Z moje pojme bi morali biti vsi moderatorji nepristranski glede znamk, in ob enem za zgled ostalim uporabnikom. Razjezilo me je ko je en uporabnik zbral neki € za enga cliota in prosu če mu ga kdo mal fotošopa. Nato pa mu je moderator napisal, da je škoda časa za tako sranje

Nevem katera dva moderatorja sta to ampak ja, to je to :idea:

Je pa zanimivo, ko je en predstavi avto za 200€ pa vsi pluvajo in kurcajo (npr. Daihatsu Charade)... ko pa je kakšen star Audi, VW, pa ni važno ali je rijov, rižast pa... :)

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe maj 08, 2009 4:47 pm

Jaz upam povedati za določenega, ko bohnedaj začneš opravljati po A8, tako so mi brez razloga zaprli temo z naslovom DODATNA OPREMA AUDI A8 (še zdaj nisem dobil pojasnila), ko sem hotel samo zvedeti če je tam res kaj vrednega glede visoke cene (izkušnje).

Mislim da je za vsem tem stal MACTRON, zdaj ko sem to povedal me pa bo itak izkljućil iz foruma, tako da adijo fantje.

A8 je zakon ne glede na vse :lol:

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Pe maj 08, 2009 4:50 pm

chevy je napisal/-a:
Stvar je taka: osebno pozam 2 moderatorja in oba sta strogo nastrojena proti vsem francozkim in italianskim znamkam. Oba pa vozita VW in seat. Z moje pojme bi morali biti vsi moderatorji nepristranski glede znamk, in ob enem za zgled ostalim uporabnikom. Razjezilo me je ko je en uporabnik zbral neki € za enga cliota in prosu če mu ga kdo mal fotošopa. Nato pa mu je moderator napisal, da je škoda časa za tako sranje

Nevem katera dva moderatorja sta to ampak ja, to je to :idea:

Je pa zanimivo, ko je en predstavi avto za 200€ pa vsi pluvajo in kurcajo (npr. Daihatsu Charade)... ko pa je kakšen star Audi, VW, pa ni važno ali je rijov, rižast pa... :)

pa še niste prišli do zaključka, da je mogoče folku potemtakem bolj všeč rjasti audi ali wv, kot pa daihatsu???

sej pa vsak lahko napiše svoje mnenje, kaj zaj kurcate, če so nekomu bolj všeč švabi?

Nevem, pomoje bi vsaki "hasan" že skapiral da je folk bolj za švabe kot za kaj drugač (če že take pišejo po forumu). in zdaj je vse narobe in nevem kaka panika, ker so napisali da škoda cajta...

pač kdo predstavi avto, predstavi, dobi komentarje kake pač dobi, kaj bi pa vi radi? da je vsem vse všeč al kaj?

aja, pa ne mislit da sem neki fukič ki hvali švabe itd, vozim audija in vem kake so slabosti in kake so prednosti od ostalih znamk.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe maj 08, 2009 5:19 pm

vsak posameznik ima pravico do izražanja svojega mnenje pa naj bo nastrojen proti neki znamki ali ne...

JEREMIJA79 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:zato smo tu modi, da presodimo kaj je prav in kaj ni prav

Ja samo je pa tudi res,da so te presoje včasih slabe... Spomni se INFINITI-ja in njegovih neprimernih objav. :idea:

vsak posameznik izraža svoje mnenje na svoj poseben način kot ga vsak posameznik razume na svoj poseben način, mar ni tako?

kar se tiče "švabov"... mar ne morete preprosto prezreti dejstva, da je na slo. cestah več švabov kot pa recimo francozov, italijanov itd... ?

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Pe maj 08, 2009 7:15 pm

Zelo malo postov je na temo VW. Verjetno ker je večina nastrojena proti VW-ju. Ko pa se omeni Golfa, se folku kar slina nabere.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe maj 08, 2009 7:18 pm

adis je napisal/-a:
kar se tiče "švabov"... mar ne morete preprosto prezreti dejstva, da je na slo. cestah več švabov kot pa recimo francozov, italijanov itd... ?

lol
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo Pe maj 08, 2009 7:24 pm

najboljše, da se vas nekaj neznačkarjev organizira, naredi en veliko boljši portal vem da je potrebo veliko denarja sprva vložit in tudi volje časa ampak bi pa dobili en nov neznačkarski avtomobilizem.com - no, podobno :P

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe maj 08, 2009 7:52 pm

roomeo je napisal/-a:najboljše, da se vas nekaj neznačkarjev organizira, naredi en veliko boljši portal vem da je potrebo veliko denarja sprva vložit in tudi volje časa ampak bi pa dobili en nov neznačkarski avtomobilizem.com - no, podobno :P

saj to je že ta......in prav vseeno mi je, če nekdo pljuva po audiju ali kakem drugem nemcu.....bol idiotsko je to, da uporabnik vpraša za nakup golfa in potem trideset postov, kjer mu vsak nudi "svoje" - fiatovc fiata, kijaš kijio, fordovc forda......in tako mamo par strani nesnage, revež ki je odprl temo, je pa ves zbegan in se čudi, "kam je to prišel"...... - tukaj je potrebno "reda" naredit.....

P.S osebno nisem in nebi nikoli nobenem "rinil" audija, če v prvem postu sprašuje po BMW-ju (primer)

evo primer; človek lepo sprašuje za aveota, tale "pacijent" pa kot v vsaki temi lapa svoje;
"še enkrat premisli. kredit za daewoo-ja je pa res čist mim. Poglej raje za kakšno alfo 147 1.9jtd, al pa kaj podobnega. še enkrat premisli, da ti ne bo potem presneto žal.
moj komentar je dobronameren, za vse tiste, ki ga boste pograjali."

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Pe maj 08, 2009 8:09 pm

joooj spet golfič :S :S ja nevem folk, vsi ki boste kdaj kupovali avto kupite golfiča ker je najboljši na svetu, najkvalitetnejši, najinovativnejši in sploh the best... zbudite se iz pravljice :D

absolutno raje kot pa spet,spet in še enkrat spet nemške konkurente. je dovolj samosvoj, prepoznaven, predvsem pa bolj zanesljiv od nemcev, ki še zdaleč ne slavijo po zanesljivosti.

bravo fiat, le pokaž jim kaj zmoreš!! pokupi še v prihodnosti čim več kvazi nemških zmamk!

Poglej kake pišeš no :roll: Ti si fuknjen FIATFAN res.

Se opravičujem izrazu.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe maj 08, 2009 8:32 pm

Kakorkoli že, sicer kaj dosti se temam, ko je prišlo do raznih bojev dveh strani nisem posvečal, a se spomnim, da so določeni komentarji bili tako iz ene kot iz druge strani na precej nizkem nivoju.

Rezultat vsega je bil, da so ta kratko večinokrat potegnili značkarji ne nemških znamk, predvsem v dvobojih z "VAG-ovci". A dejstvo je bilo, da so tako eni in drugi govorili neumnosti (seveda ne vsi, le določeni pacienti, da ne bo kdo kaj zameril).

Človek iz tega lahko domneva le, da so določeni moderatorji bolj naklonjeni VAG-ovim avtomobilom, kar sploh ne bi bil problem, če se to pri njihovem delu ne bi opazilo. Ta problem ni sicer zelo pereč, a se ga definitvno opazi ob spremljanju foruma.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So maj 09, 2009 9:39 am

fanatizem do neke znamke je v redu dokler s tem ne škodiš nekomu drugemu.

lep primer je tudi povpraševanje po renaultih. ko se odpre tema o renaultu se oglasijo renaultovci, ki jasno povedo kaj je v redu in kaj ni v redu ter katerega motorja se izogibati itd... tu so vagovci tiho in se ne vmešavajo v take debate in ne silijo svojih "izdelkov".

ko pa se odpre tema o nemcu je pa oh in sploh kjer imajo zopet renaultovci in grupa d italia kar veliko za povedati čez nemce nakar se sprevrne tema v dvoboj med vagovci ter renaultovci/grupa d italia in na vsak način silijo svoj "ponos" v debato.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz So maj 09, 2009 11:02 am

Tukaj se strinjam z Adisom. Teme o meganu so ponavadi na nivoju, tudi tista v "Vozila prihodnosti", ker pač drugi ne prcajo noter.. Ko je bila pa tema o (novem) golfu, v istem podforumu, je bilo pa nonstop kreganje o tem in onem in nonstop so se dajale neke primerjave, pa z meganom, pa z kio, glede cene, itd. Bog ne daj, da se je potem odprla še tema o Slovenskem avtu leta..

Sej sam tko povem... ne ker bi hotel napihovat zadevo, ampak zgolj v opravičilo VAG strani, ki se jo dostikrat neki k*rca, pa se mi zdi, da se dostikrat pokaže drugače.

lp

ps: vse debate, tudi megane vs. golf so lahko normalne, dokler so na nivoju. Argumentirani posti z vsaj nekaj vrsticami so lahko pot do konstruktivne debate, čim se pa začne "ne morem verjet kdo bi kupu ta kmečki avto" ali pa "ma ne bom francoza kupval, sosedu se non stop kvari" se pa vse neha in se začne folk kregat. Take poste bi bilo treba brisat an..

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 So maj 09, 2009 11:24 am

jst samo dodam,da nesnaga nastane zaradi prevelikega casa uporabnikov in nezrelih fantinov :roll:
kar se pa tice moderatorjev.lahk pa sm recm da druge izbire nimajo.glede na besede postov ki jih folk pise.je najbl enostavno zbrisat celo temo,ker pomoje nimajo casa cel dan rihtat forum.enostavno potegnem z moderatorji.pa tud ce ljubijo vw al pa kio al pa nvm kva.jbg jst sm pa pac hondas.ampak se zmer vsem tece kri po zilah

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy So maj 09, 2009 11:31 am

Evo primer. Človek sprašuje o rabljenem Aveotu in v vsaki temi ko kdo sprašuje o tem modelu začnejo nekateri limati linke NCAP testov.

upam da se s tem resnične ne misliš vozit... to da bi bil slab dvomim, amapk tole... ne hvala

http://www.euroncap.com/tests/chevrolet ... 6/250.aspx

lp

Spet tisti pacient - vemo kdo!

še enkrat premisli. kredit za daewoo-ja je pa res čist mim. Poglej raje za kakšno alfo 147 1.9jtd, al pa kaj podobnega. še enkrat premisli, da ti ne bo potem presneto žal.
moj komentar je dobronameren, za vse tiste, ki ga boste pograjali.
lp

pa kaj je s tabo človek?? v dobrem namenu sem mu predlagal, naj se izogne daewooju, ti pa govoriš naj neham govorit? mislim da bi moral moderatorji zaradi tebe ukrepat,saj ti maš ševija pa veš da je za en k... in pol želiš ostalim tud slabo al kaj? mislim to je pa že preveč.. izogni se daewooja in ševija, če pa že boš kupil pa čez kakšno leto poročaj o njem.

Bravo moderatorji! Super opravljate svoje delo.

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire So maj 09, 2009 11:35 am

Odprite teme : kaj vas moti pri italjasnikih vozilih
kaj vas moti pri nemskih vozilih
kaj vas moti pri francoskih vozilih
kaj vas moti pri kitajskih vozilih in tako naprej in naj se tam razpisejo fiat fan in posebni in tko bojo meli to veselje in cast pograjat doloceno znamko :D.
Je pa se ena velika napaka tega foruma (uporabnika),ker se spuscajo na nivo takega uporabnika ki ima vedno kaj neumnega za povedat al pa trdit neki pozitivnega za doloceno znamko.Preprosto njegov post preskocis in je mir.
Konec konec vsaka znamka je potrosni material in strosek :D.
rocna - bok - streha
Pravopis spreglej

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So maj 09, 2009 11:43 am

off:
@chevy: počasi mi greš že pošteno na živce! če imaš kaj proti "tistemu" mu daj napiši PM in ne kur**j za brezveze!

imaš modri gumb za v bodoče...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron So maj 09, 2009 11:56 am

mihaing: Na principu cesa bi te lahko izkljucil? ? ocitno me premalo poznas, da lahko
na podlagi zgornjega sestavka vizijsko predvidis izkljucitev. Za tem nism stal jaz
pac pa nekdo, ki je prvi videl (ne sam zacetek teme) pac pa uporabnika lancia hf z
nabijanjem o "regradu in krompirju" in to se je le stopnjevalo.

Poleg vsega tega zgornjega nepremisljenega teksta sem ti pa nekoc se celo pomagal
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=66890 ...res zanimivo.

Lahko bi te le opozoril, da si malo pogledas dolocene poste kjer ne prestopim meje
netehnicnega odgovora in ne zaprem teme brez odgovora na nespametno odpiranje nove.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So maj 09, 2009 11:57 am

JEREMIJA79 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:zato smo tu modi, da presodimo kaj je prav in kaj ni prav

Ja samo je pa tudi res,da so te presoje včasih slabe... Spomni se INFINITI-ja in njegovih neprimernih objav. :idea:

Jap... recimor točno njega... sem dlje časa opazoval in takšno znašanje nad ljudmi kot ga je on zganjal ga malokdo... to je čista nadutost in nič drugega...namesto da bi služil boljšemu formu je bolj pomembno znašat svojo moderatorsko nadmoč nad obične uporabnike...

exPapy
Nov uporabnik

Napisal/-a exPapy So maj 09, 2009 2:41 pm

Ta forum je že zdavnej prodpadu. Ni več teme kjer bi se govorilo samo o temi ki je v naslovu. Vedno se oddalji preveč od teme. Tudi moderatorji niso več to kar so bili včasih. Uglavnem se pridem nasmejat sem. :twisted:

giffy
Nov uporabnik

Kraj: Laško

Napisal/-a giffy So maj 09, 2009 3:05 pm

Nemorš glih rečit da je forum propadu.

Treba je lepo 2 opozorila z argumentom moderatorjev, pol pa pač letiš, razn če argumentiraš zakaj si ne zaslužiš opozorila oz. zakaj nebi letel.

Pa to je treba lepo preverjat pa bo vrjetno mal bolš.

sj ne bom reku da je pa spet tujk slabo na tem forumu.
It's not about what you know, It's about what you can prove.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov