adis je napisal/-a:... grupa d italia ...
Adis, narobe si napisal. Pravilno je
"kripa d' Italia" :P

("raje pet talijanov kot enega nemca"
je rekel partizan s samo še enim metkom 
)
Sicer pa - forum bi lahko bil slabši - pa tudi boljši. Če nekdo pogosto stresa neumnosti, ne bi bilo napak, če mu kakšen uporabnik ustrezno (argumentirano, natančno, čim bolj "nenapadalno" in omejeno, skromno) odgovori, kje in zakaj je nekaj neumnost - ker modi pač ne moremo pisat vsakemu. Če pa dotičnega ne bo nehalo trest, bomo še mi kakšno rekli ali kaj podelili (morda tudi s pomočjo plavih kartonov?).
Precej manjka samokritičnosti in preveč je slepega zagovarjanja "svojega" (pri tem seveda izključujem poste z dokazi, argumenti, linki itd). Nekdo, ki mu kaj očitajo, se, namesto da bi morda celo utihnil ali vsaj preusmeril svoje pisanje, začne jokat, kako ima on prav itd, običajno pa se ne vpraša, koliko je sam bil OFF, kaj šele kaj drugega. Nato debata oz kregarija nekaj časa teče samo skozi to optiko. Take poste in take debate (znotraj tem) je morda še najbolje ignorirat - tudi zato, ker bi en tak post kasneje z lahkoto zbrisali (ali preskočili, zavestno spregledali in si ob tem mislili svoje, morda se celo nasmejali), dve strani je pa že bolj zoprno in zamudno, dostikrat pa tudi ne pomaga umirit kregarije, ali pa se celo pojavijo teme a la "Zakaj so mi prekleti modi zbrisali to pa to? Resnica boli!" Itn....
Bo bob ob rob? Počasi....
GiGi1985 je napisal/-a:Mene pa neki zanima....ko odgovorim na določeno(bilokatero) temo, potem ne dobim obvestila na email? Itak imam vklopljeno funkcijo "obvesti me o odgovoru" ?! A to je problem v mail ali a.com ?
lp
Morda ti pa blokira A.com mejle kot spam. Preglej najprej to (in seveda točnost tvojega e-mail naslova na A.comu). Če je to vse OK (in ti tudi drugače e-mail dela OK), pošlji MacTronu ali Krho-tu ZS.