Drager je napisal/-a:Pohvalno.
Ampak mislim da se s tem še vedno nebo odgnalo ljudi ki ne sodijo sem gor. Saj je to namen ane? Ali prevzgoja?
Prokarjon je napisal/-a:Edini pravi način označevanja kogar koli je prej z dobrimi stvarmi kot s slabimi.
Torej pravi način je nagrajevalni in ne kaznovalni!
Ergo nek sistem, ki omogoča pravično nagrajevanje/pohvale za trud na forumu
pa naj si bo s strani tehnične pomoči, pravne, zavarovalniške, pomoč v PS-u ali pa
kar koli drugega.
Helping community.
Kaznovalni sistem (Označevanje nekoga s šolarjem je skrajno leva ideja. Predvsem me zanima kako se pogrunta da je nekdo "šolar" oz. mladoleten?) deluje le v redkih primerih sploh pa ne kot splošna praksa!
Prokarjon je napisal/-a:...
Kaznovalni sistem (Označevanje nekoga s šolarjem je skrajno leva ideja. Predvsem me zanima kako se pogrunta da je nekdo "šolar" oz. mladoleten?) deluje le v redkih primerih sploh pa ne kot splošna praksa!
esem je napisal/-a:...
MacTron je napisal/-a:Prokarjon:
"Prokarjon proti uporabnikom" ...le tako lahko citiram ta tvoj spodnji citat... zakaj?
Tema je bila ustvarjena ravno zaradi publike oz. mnenja ali ja ali ne. Lahko bi se to
izvedlo tudi preko ekipe a.com vendar mi je v globalnem to veliko boljse, kajti tu se
je odlocilo ze 192 uporabnikov za predlog DA. Ne vem cemu potenciras s slabsalno
noto zanicevanja itd... mislim, da sem ze oz. mi je nekdo polozil besedo prevzgoja
ze pred nekaj posti nazaj pa tudi esem ti je naknadno povedal se mojo n-povedano.
Glede samega nagrajevanja smo pa tudi povedali kaj se izvaja in kaj je v planu oz. moznost.
Prokarjon je napisal/-a:Samo poglejte kako zgleda pri osebi, ki se je sama ponudila za označbo.
Kot da nima niti najmanjše kredibilnosti. Kaj kredibinosti. Kot da sam ne zna dihat.
Prokarjon je napisal/-a:Še enkrat poudarjam da je prvi korak pohvala. Lahko bi za začetek uvedli sistem pohval, kot jih pozna veliko tujih forumov, kjer se uporabnik, če mu je prispevek nekoga drugega pomagal, zahvali tako da klikne ob njegovem imenu gumb Hvala!. Takemu uporabniku potem namesto število prispevkov, katero je za moje pojme totalno sfaljeno, ker implicira ravno na nabijanje postov, raje piše število pohval. "(torej še ena velika stvar bi bila odstranitev št. postov, vsaj s prve strani pri imenu, pa naj to piše le v podrobnem profilu)"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov