Fiatfan je napisal/-a:Takšnega nepoznavanja osnov demokracije kot se tle kaže, še pa nisem doživel.
Fiatfan je napisal/-a:Takšnega nepoznavanja osnov demokracije kot se tle kaže, še pa nisem doživel.
Nekdo je napisal, ne more biti forum demokratičen saj veljajo neka pravila; ti še verjetno nisi slišal niti za srednjo šolo, kaj šele kaj več. Če pa forum ni demokratičen, potem je totalitaren, ker druge pravne oblike ne obstaja. Ker pa je totalitaren se odpovedujem pisanju nadaljnih komentarjev.
hladni je napisal/-a:Jaz bi samo nekaj še omenil glede fiatfana. Ne vem več v kateri temi, ampak poslal sem mu 3 teste v dokaz, da je bravo vedno zadnji al pa med zadnjimi. 3 teste+možnost, da jih poiščem še več s prošnjo, naj da on meni 3, ki dokazujejo obratno. Kot si lahko mislite, jih ni našel, cel čas nabija le z enim angleškim, ki ga sam še nisem videl. ok priznam, gledam Nemške,Avstrijske,Slovenske,Švicarske teste, ne pa Češke,Španske,Portugalske. A nabijal je pa še naprej, kako je Bravo najboljši in zato dragi moderatorji se sprašujem, zakaj je dobil karton šele nedolgo nazaj!
CHAN je napisal/-a:Problem smetenja onemogočiti z novimi pravili ter objaviti ime in priimek uporabnika, ki je bil nekajkrat opozorjen? Razmišljanje sicer spada v področje znanstvene fantastike, možnost pa vendarle obstaja (ne glede na Zakon o varovanju osebnih podatkov).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost