Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So maj 21, 2005 7:01 pm

Še ena napaka,ki sem jo opazil in ne vem ali se samo pri meni to pojavlja:

recimo ko napišeš kaj v temo in post potrdiš,greš nazaj na prvo stran,in tam potem še ni updatano,da si ti kaj napisal ,ampak je vse nekam z zamikom :roll:

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny So maj 21, 2005 8:28 pm

se mi zdi da je tale salon kot na mobisux-u ocenjevanje uporabnikov, ko si folk pač več nick-ov naredi in manipulira. morda meja vsaj 50 sporočil IN včlanjenost 6 mesec ali kaj podobnega, da sploh smeš glasovat

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So maj 21, 2005 9:08 pm

killah bee je napisal/-a:Še ena napaka,ki sem jo opazil in ne vem ali se samo pri meni to pojavlja:

recimo ko napišeš kaj v temo in post potrdiš,greš nazaj na prvo stran,in tam potem še ni updatano,da si ti kaj napisal ,ampak je vse nekam z zamikom :roll:

LP Killah bee

Sm opazu ja. Enkat se je neki govoril, da se bl počas obnavla, zato da bi bla stran hitrejša. Mogoče je to to.

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 So maj 21, 2005 9:17 pm

Men je zelo lep, pa še veliko uporabnih stvari je gor. Sam tok počas mi zdj odpera (da čist popi...) :evil: Upam da se bo tole popravl :!:
Lp

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So maj 21, 2005 9:25 pm

killah bee je napisal/-a:Še ena napaka,ki sem jo opazil in ne vem ali se samo pri meni to pojavlja:

LP Killah bee

ja ja, meni isto.
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne maj 22, 2005 9:43 am

ice: dej malo razloži to označevanje neprebranih tem.

ene gorijo, ene ne gorijo, ene gorijo oranžno ene rumeno :shock: :D
Slika

Uporabniški avatar
virus
Administrator a.com

Kraj: virusland

Napisal/-a virus Ne maj 22, 2005 11:45 am

LP Killah bee

zadnje na forumu v prvi strani je z zamikom 1 minute ... zakaj? tisto ne laufa v živo in stran pohitri :) koliko hitreje? ne sprašujte, ogromno :) mislimo tudi na tiste z dial-up :\

M3 je napisal/-a:ice: dej malo razloži to označevanje neprebranih tem.
ene gorijo, ene ne gorijo, ene gorijo oranžno ene rumeno :shock: :D

gorijo, ne gorijo? kliknite tukaj in si spodaj preglejte "legendo". če vam ne prikazuje pravilno oz. če imate še stare ikonce iz prejšnjega a.com, zbrišite "cache" oz. v velikih primerih ctrl+r ali ctrl+f5.
za nove teme je na prvi strani foruma ikonca, ki ima zvezdico zraven. aha, po novem je rumena :D

PiLLLe je napisal/-a:Am zdj nevem a se to sam men dogaja al je to tko sam men na seznamu forumov ni oznake da bi bile not nove teme. Pac ni oznake (yellow dingling shit :mrgreen: ) da bi bila nova objava. Pa me zanima al je to do vs al do mene :) in how to fix it :P :D
Lp ;)

odgovor zgoraj.

Uporabniški avatar
Ziggy
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ziggy Ne maj 22, 2005 10:52 pm

Men se zdi sprememba zlo pozitivna mam pa en komentar na salon, kar pa v bistvu nima veze s samo obliko foruma ampak s smislom ocenjevanja. Pridem recimo na forum in vidim da je najboljši avto na temu forumu katrca, courage-ov in audi je "spodoben", darkdog-ovega clia pa sploh ni med prvih 10 (vključno z mnogo zelo uštamnimi avti na temu forumu). Pa brez zamere, katrca je supr uštimana, res najlepši primerek tega avtomobila kar sem jih dosedaj videl, ampak da je pa boljša od okusno opremljenega audija pa nebi reku. Itak se gre za moj osebno mnenje, in okusi so različni ampak ravno zato se mi zdi to ocenjevanje tko smiselno kot kreganje al je boljši audi al bmw. Folk dobr glasuje za tistega k ga pozna, 1ko da tistmu k mu gre na k**** in tko je objektivnih glasov zlo mal. Mal je nesmiselno da je najboljše ocenjen avto na forumu ocenjen le z "6.7" oz spodobno. Najbrž te ocene lohk vsakmu k mu je všeč svoj avto prov dan pokvarjo. Jest bi to ukinu, samo moje mnenje.

LP, Žiga

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Ne maj 22, 2005 10:56 pm

Ziggy je napisal/-a:Men se zdi sprememba zlo pozitivna mam pa en komentar na salon, kar pa v bistvu nima veze s samo obliko foruma ampak s smislom ocenjevanja. Pridem recimo na forum in vidim da je najboljši avto na temu forumu katrca, courage-ov in audi je "spodoben", darkdog-ovega clia pa sploh ni med prvih 10 (vključno z mnogo zelo uštamnimi avti na temu forumu). Pa brez zamere, katrca je supr uštimana, res najlepši primerek tega avtomobila kar sem jih dosedaj videl, ampak da je pa boljša od okusno opremljenega audija pa nebi reku. Itak se gre za moj osebno mnenje, in okusi so različni ampak ravno zato se mi zdi to ocenjevanje tko smiselno kot kreganje al je boljši audi al bmw. Folk dobr glasuje za tistega k ga pozna, 1ko da tistmu k mu gre na k**** in tko je objektivnih glasov zlo mal. Mal je nesmiselno da je najboljše ocenjen avto na forumu ocenjen le z "6.7" oz spodobno. Najbrž te ocene lohk vsakmu k mu je všeč svoj avto prov dan pokvarjo. Jest bi to ukinu, samo moje mnenje.

LP, Žiga

Se tut jest popolnoma strinjam

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po maj 23, 2005 7:42 am

No, sedaj ko je virus popravil da lahko izklapljate levi meni (whos the king whos the king?!), kaj boste še našli za pritoževat se? ;) :twisted:
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Po maj 23, 2005 7:43 am

opa, lej k so dodal premikajoči stolpec na levi :D pridni...
zdej se pa ne morjo prtožvat da je preozko :P

a to ste zdele nardil ane?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po maj 23, 2005 7:45 am

AAAAA , hvala ata Ledeni :D

Much better :twisted:

A fora je, k sploh nisem opazil dokler nisem prebral obvestila :lol:
Slika

Uporabniški avatar
virus
Administrator a.com

Kraj: virusland

Napisal/-a virus Po maj 23, 2005 7:54 am

hvala, hvala, ... omogočene morate imeti piškotke, da se vam bo forum zapomnil, kako ste imeli nastavljeno :P

all i can say is .......
Priponke
celebrate.jpg
yeeeeeaaaah baby !!!!

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| Po maj 23, 2005 7:56 am

morem povedat da je oblika foruma zlo všečna...edino to z oglasi mi nekak ne sede....čudno mi je...

samo cajt nalaganja je skoraj predolg.

Drugače pa kr tako naprej....!!!
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po maj 23, 2005 8:07 am

no, zdaj pa res vsa čast vam. šele zsajle sem opazu da ste skrili levi stolpec pod tipko.
res. zdaj je forum najboljši! :bow :tomidelej: :wiihuu :woohoo :pivo

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Po maj 23, 2005 8:09 am

Sonny je napisal/-a:se mi zdi da je tale salon kot na mobisux-u ocenjevanje uporabnikov, ko si folk pač več nick-ov naredi in manipulira. morda meja vsaj 50 sporočil IN včlanjenost 6 mesec ali kaj podobnega, da sploh smeš glasovat

Dobra ideja, gre na 2do ;)
IceBreakr

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po maj 23, 2005 9:47 am

Dojaja hudo :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po maj 23, 2005 10:02 am

ice je napisal/-a:No, sedaj ko je virus popravil da lahko izklapljate levi meni (whos the king whos the king?!), kaj boste še našli za pritoževat se? ;) :twisted:

:clapclap

jaz osebno nimam več pripomb, zadeva je super...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Po maj 23, 2005 10:06 am

Tiskani mediji (Delo) o prenovi:

slika: Tomaz40, thx
Priponke
a3scan.jpg
Delo o prenovi Avtomobilizem.com
IceBreakr

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po maj 23, 2005 10:10 am

tomideli :) lepo napisano, samo spet nisn omenjen kak uživam v zaklepanju :twisted: lol
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost