recimo ko napišeš kaj v temo in post potrdiš,greš nazaj na prvo stran,in tam potem še ni updatano,da si ti kaj napisal ,ampak je vse nekam z zamikom

LP Killah bee
killah bee je napisal/-a:Še ena napaka,ki sem jo opazil in ne vem ali se samo pri meni to pojavlja:
recimo ko napišeš kaj v temo in post potrdiš,greš nazaj na prvo stran,in tam potem še ni updatano,da si ti kaj napisal ,ampak je vse nekam z zamikom![]()
LP Killah bee
killah bee je napisal/-a:Še ena napaka,ki sem jo opazil in ne vem ali se samo pri meni to pojavlja:
recimo ko napišeš kaj v temo in post potrdiš,greš nazaj na prvo stran,in tam potem še ni updatano,da si ti kaj napisal ,ampak je vse nekam z zamikom![]()
LP Killah bee
M3 je napisal/-a:ice: dej malo razloži to označevanje neprebranih tem.
ene gorijo, ene ne gorijo, ene gorijo oranžno ene rumeno![]()
PiLLLe je napisal/-a:Am zdj nevem a se to sam men dogaja al je to tko sam men na seznamu forumov ni oznake da bi bile not nove teme. Pac ni oznake (yellow dingling shit) da bi bila nova objava. Pa me zanima al je to do vs al do mene
in how to fix it :P
Lp
Ziggy je napisal/-a:Men se zdi sprememba zlo pozitivna mam pa en komentar na salon, kar pa v bistvu nima veze s samo obliko foruma ampak s smislom ocenjevanja. Pridem recimo na forum in vidim da je najboljši avto na temu forumu katrca, courage-ov in audi je "spodoben", darkdog-ovega clia pa sploh ni med prvih 10 (vključno z mnogo zelo uštamnimi avti na temu forumu). Pa brez zamere, katrca je supr uštimana, res najlepši primerek tega avtomobila kar sem jih dosedaj videl, ampak da je pa boljša od okusno opremljenega audija pa nebi reku. Itak se gre za moj osebno mnenje, in okusi so različni ampak ravno zato se mi zdi to ocenjevanje tko smiselno kot kreganje al je boljši audi al bmw. Folk dobr glasuje za tistega k ga pozna, 1ko da tistmu k mu gre na k**** in tko je objektivnih glasov zlo mal. Mal je nesmiselno da je najboljše ocenjen avto na forumu ocenjen le z "6.7" oz spodobno. Najbrž te ocene lohk vsakmu k mu je všeč svoj avto prov dan pokvarjo. Jest bi to ukinu, samo moje mnenje.
LP, Žiga
Sonny je napisal/-a:se mi zdi da je tale salon kot na mobisux-u ocenjevanje uporabnikov, ko si folk pač več nick-ov naredi in manipulira. morda meja vsaj 50 sporočil IN včlanjenost 6 mesec ali kaj podobnega, da sploh smeš glasovat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost