abcabc je napisal/-a:Tole temo sem šele včeraj vidu
adis je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Objavljeno: čet dec 03, 2009 7:47
OFF:
A ste res tako moderatorji za*iti, da brez dovoljenja dajte uporabnikom ene pripombe pod uporabniškom imenom.
Objavljeno: čet dec 03, 2009 8:00
še enkrat:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0
Lumpy_ je napisal/-a:Nekateri pišete, da so prestroga pravila... Meni se ne zdijo. Sem na nekaterih drugih avtomobilističnih forumih, kjer ni potreb po kartončkih, bananju in vseh teh sankcijah, pa vseeno ni nobenega problema in kregarije ter ostalega sranja. Ta forum je očitno raj za .... da nebom rekel kaj in žalil.
Upam, da se porihtajo zadeve.
DaDek je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Nekateri pišete, da so prestroga pravila... Meni se ne zdijo. Sem na nekaterih drugih avtomobilističnih forumih, kjer ni potreb po kartončkih, bananju in vseh teh sankcijah, pa vseeno ni nobenega problema in kregarije ter ostalega sranja. Ta forum je očitno raj za .... da nebom rekel kaj in žalil.
če hojiš na bmw forume ko vsi navijate za isti avto kojn
Lumpy_ je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Nekateri pišete, da so prestroga pravila... Meni se ne zdijo. Sem na nekaterih drugih avtomobilističnih forumih, kjer ni potreb po kartončkih, bananju in vseh teh sankcijah, pa vseeno ni nobenega problema in kregarije ter ostalega sranja. Ta forum je očitno raj za .... da nebom rekel kaj in žalil.
če hojiš na bmw forume ko vsi navijate za isti avto kojn
Da te popravim, nisem samo na bmw forumu pa ne nekaj na pamet. Sicer pa tudi na tistem forumu je dosti tem dizel vs. bencinar in podobno, kjer se tukaj zaklepajo teme, tam pa se ne. Razumeš, kaj ti hočem povedat?
Al nimaš kaj bolj pametnega za delat?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost