X-Hair je napisal/-a:Kot vseved, ko je zacel sam stet poste
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
X-Hair je napisal/-a:Kot vseved, ko je zacel sam stet poste
X-Hair je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:Jst sploh ne vem, kakšne probleme mate vi, men čist brez problema delajo podpisi :P
Kot vseved, ko je zacel sam stet poste. Da ne bos se tukaj bana fasal
Sale je napisal/-a:Mene ne nič o tem spraševat, ker sem vam samo prenesel obrazložitev - zame je zadeva končana.
Aja, pa za božjo volje - enkrat si že razčistite pojme administrator, moderator (upravnik) in uporabnikPa kot uporabniki foruma bi tudi že lahko vedeli kdo ima kakšno funkcijo in s tem kakšne pristojnosti.
kdk je napisal/-a:Sliko v podpisu sem imel res majhno , edino kar boga&batino moti je bilo očitno tole http://www.ford-klub.tk ( stran Ford kluba ). V nastavitvah sem izbrisal.Če boste še ostali lepo poslušni in pridni uporabniki dobimo podpise nazaj , čeprav me boli "saj veste kaj" če so ali niso.
Sale je napisal/-a:Ja in vedno se najdejo ljudje, ki imajo probleme z avtoriteto, takšno ali drugačno![]()
Mah ne mislim se jaz s tem ubadat - sem si že ustvaril svoje mnenje, vi pa verjetno svojega. Javite se za moderatorje - pošljite mail adminstratorju s par besedami: "Želim biti administrator v (vstavi željene rubrike), svoje delo bom opravljal vestno in pošteno, ter bom vedno ustregel čisto vsaki želji vsakega uporabnika. Pod mojo "vladavino" bodo zadovoljni vsi, tudi tisti neprilagojeni."
Grem stavit, da je moderatorsko mesto zagotovljeno. Brez zamere - pač sem rahlo naveličan kako folk pluva po moderatorjih skoraj na vsakem drugem forumu. Preizkusite se v tej vlogi, je zelo zabavna
.
Administrator in moderatorji skrbijo, da se neprimernim uporabnikom onemogoči vstop na stran. Neprimerna sporočila bodo prav tako brez opozorila zbrisana.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost