Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 To mar 23, 2004 5:48 pm

X-Hair je napisal/-a:Kot vseved, ko je zacel sam stet poste :har

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 5:50 pm

X-Hair je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:Jst sploh ne vem, kakšne probleme mate vi, men čist brez problema delajo podpisi :P

Kot vseved, ko je zacel sam stet poste :har. Da ne bos se tukaj bana fasal :mrgreen:

kokr jst vem lepljenje slik ni kaznivo :twisted:
iz suksa sem bil pa banan zato, ker ma verjetno administratorka neki proti men,
ampak ona bo že dobila svoje, takoj ko jo dobim!! :evil:
Slika
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 5:50 pm

Sale je napisal/-a:Mene ne nič o tem spraševat, ker sem vam samo prenesel obrazložitev - zame je zadeva končana ;).

Aja, pa za božjo volje - enkrat si že razčistite pojme administrator, moderator (upravnik) in uporabnik :!: Pa kot uporabniki foruma bi tudi že lahko vedeli kdo ima kakšno funkcijo in s tem kakšne pristojnosti.

Ummm, če si jst to prou predstavlam....

ICE - administrator - bog i batina (vse pravice - boli ga za mnenja glede malih oglasov...edina zamera )
Moderatorji... vs je kr nekej. Brišete in spreminjate poste, zaklepate ipd
Uporabniki - vsi ostali, ke hočmo met male oglase na forumu :D

Mam res?

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj To mar 23, 2004 5:53 pm

Enkrat je že bila debata na temo velikosti podpisov! Js se čisto strinjam, da podpisi z velikimi slikami zmanšujejo preglednost foruma in povečujejo čas nalaganja; mislim fajn je tistim na kablu ali pa adsl, js z dial upom se nej pa j*** preden se mi odpre kej???

lp
Slika
Caliber CA1375 + Blaupunkt VW300 + Missy Elliott: "Pass That Dutch" = 142dB

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 5:54 pm

skor...
edin k moderatorjem bi dodal da so najslabši primeri uporabnikov foruma kateri moderirajo edino v svojo korist in z namenom "boss-anja" nad drugimi, ko pa se enkrat
res pojavi nuja po njih, jih pa ni od nikoder oz. se delajo nemočne :roll: :roll:

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 5:55 pm

Tisti s dial-upom, predvsem 56k se preselte iz kamene dobe v sedanjost :)

Ne sej ne. Sej si lahko naštimaš da ti explorer ne nalaga slik.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 5:56 pm

KAJ PA ČE BI NAREDILI MOŽNOST DA LAHKO VSAK UPORABNIK ZASE IZKLOPI PODPIS?????
TAKO KOT JE ŽE NA PARIH FORUMIH???

NAJLAŽJE JE STVAR UKINIT... DA BI PA KDO KEJ NAREDIL GLEDE TEGA TO PA NE...

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 5:58 pm

Hugo dihej.... dihej. :)

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 5:58 pm

pa pišuka če gremo gledat na res low liferje z 286 računalniki, potem tud
tejle knofki preveč zasedejo :roll:

NAJBOL DA VZAMEMO ZA PRIMER WAP :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

niste resni.... :!:

aja podpis :D
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 6:00 pm

BWAHAHAHAHA!! Ja men je šlo tut enkrat na živce ke sm z mobitelom nalagou avtomobilizem. S tem da mam uklopljen HSCSD, tako da je zadevca kr nardila svoje. Z vsemi podpisi vred.

NA MOBITELU!!!!!!!
Zadnjič spremenil Omelo, dne To mar 23, 2004 6:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk To mar 23, 2004 6:00 pm

Sliko v podpisu sem imel res majhno , edino kar boga&batino moti je bilo očitno tole http://www.ford-klub.tk ( stran Ford kluba ). V nastavitvah sem izbrisal.Če boste še ostali lepo poslušni in pridni uporabniki dobimo podpise nazaj , čeprav me boli "saj veste kaj" če so ali niso.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:00 pm

pa naj rećem še tole, ko ti browser enkrat naloži sliko z neta, jo drugič nalaga iz diska
in pri tem nima povezava nobene vrednsti, tko da ne zgovarjajte se na to!!

je pa res da preglednost trpi pri nekatrih :!: to se pa strinjam,
samo dejte najdt neko rešitev pišuka no... najlažje je ukint :(

Slika
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:02 pm

kdk je napisal/-a:Sliko v podpisu sem imel res majhno , edino kar boga&batino moti je bilo očitno tole http://www.ford-klub.tk ( stran Ford kluba ). V nastavitvah sem izbrisal.Če boste še ostali lepo poslušni in pridni uporabniki dobimo podpise nazaj , čeprav me boli "saj veste kaj" če so ali niso.

ja res, verjetno smo jim z našimi klubi že tolko uporabnikov spelal da JOJ :roll:

al pa enostavno hočjo začet še za to kasirat... ja sej me ne bi čudil --- slovenija! :roll: :roll:

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 6:07 pm

Ja in vedno se najdejo ljudje, ki imajo probleme z avtoriteto, takšno ali drugačno :roll:

Mah ne mislim se jaz s tem ubadat - sem si že ustvaril svoje mnenje, vi pa verjetno svojega. Javite se za moderatorje - pošljite mail adminstratorju s par besedami: "Želim biti administrator v (vstavi željene rubrike), svoje delo bom opravljal vestno in pošteno, ter bom vedno ustregel čisto vsaki želji vsakega uporabnika. Pod mojo "vladavino" bodo zadovoljni vsi, tudi tisti neprilagojeni."

Grem stavit, da je moderatorsko mesto zagotovljeno ;). Brez zamere - pač sem rahlo naveličan kako folk pluva po moderatorjih skoraj na vsakem drugem forumu. Preizkusite se v tej vlogi, je zelo zabavna ;).

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:09 pm

ja SALE vem da je zabavna... sem tud sam moderator in admin, samo pač ne tle,
lahko pa tud to postanem, sam pol veste kaj bo :D

govoru sem pa iz izkušenj... pa ne bi zdej tuki razglabljal, lahko ti pa kdaj
v živo povem, ni pa letelo nate :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 6:14 pm

Sale je napisal/-a:Ja in vedno se najdejo ljudje, ki imajo probleme z avtoriteto, takšno ali drugačno :roll:

Mah ne mislim se jaz s tem ubadat - sem si že ustvaril svoje mnenje, vi pa verjetno svojega. Javite se za moderatorje - pošljite mail adminstratorju s par besedami: "Želim biti administrator v (vstavi željene rubrike), svoje delo bom opravljal vestno in pošteno, ter bom vedno ustregel čisto vsaki želji vsakega uporabnika. Pod mojo "vladavino" bodo zadovoljni vsi, tudi tisti neprilagojeni."

Grem stavit, da je moderatorsko mesto zagotovljeno ;). Brez zamere - pač sem rahlo naveličan kako folk pluva po moderatorjih skoraj na vsakem drugem forumu. Preizkusite se v tej vlogi, je zelo zabavna ;).

Najprej, maš 3999 postov :D

Pol pa naprej. Jst nč ne pluvam po vs. Kr vem kako je to težko, čeprou se prevečkrat nardijo kkšne bedarije. Drgač pa je zadevca taka. Na jetra mi gre, da administrator ne posluša uporabnikov, nardimo anketo npr. zdej za male oglase, jih je že 62 za, pa ne duha ne sluho o kom da bi kej ukrenu glede tega. Al pa saj reku. Namenoma spregleda, kao sej ni nč. Bodo že nehal težit. To se mi ne zdi prav!

Se pa sam javljam za moderatorja v malih oglasih, če bodo sploh odprti!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS To mar 23, 2004 6:17 pm

jst sem tud lohk moderator, kjer hočte 8)

to je to, kakor je omelo napisu,
ko ti prosiš kaj moderatorja ali kogar koli že, je tišina,
ko se pa njemu mal zazdi, pa takoj briše, zaklepa, in ne vem kaj še vse :evil:
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To mar 23, 2004 6:17 pm

no da malo razčistimo pojme!!
VSAK SI LAHKO DODA ALI ODSTRANI PODPIS! to lahko naredi pri vsakem odgovoru! ampak!! nekateri podpisi so zares preveliki! recimo tvoj hugo: 800 x 79 ?? to je zate malo? probaj to na kaki 800x600 resoluciji ali pa 1024x768. boš videl kako lepo zgleda tvoj podpis ko je potem cel forum raztegnjen...

VSAK uporabnik ima lahko ikonico z svojim web naslovom! ampak tega 90% ni imelo! je bilo bolj simpl napisat v podpis!

glavni problem so bile prodaje prek podpisov: prodam to pa to,to pa to se prodaja,...
podpis ni namenjen temu!!

moderatorji se trudimo po svojih močeh! seveda je najlažje se pizditi in valiti krivdo na nekoga drugega kot pa upoštevati nekatera pravila! in potem jaz izpadem k****n in pa nevem kaj ko nočem zbrisati oz. popraviti objave od nekoga drugega ker vsebuje sliko ki jo nekdo pozna in ta oseba noče videti svoje slike na internetu....

Administrator in moderatorji skrbijo, da se neprimernim uporabnikom onemogoči vstop na stran. Neprimerna sporočila bodo prav tako brez opozorila zbrisana.

zase mislim da sem dovolj fer in ne brišem oglasov čeprav bi jih moral! prav tako puščam nekatere objave dovolj dolgo časa da si jo tisti ki mu je namenjeno prebere! ampak ne! vsak dan je n tem v splošnem ki spdajo drugam,v n-tih temah je ircanje in tako ali drugače pogovor čisto izven teme! ampak tega noben ne opazi! seveda je najlažje grajati kot pa da bi najprej poskrbeli da imamo moderatorji in administrtor manj dela z uporabniki ter se lahko tako prej in bolje posvečajo izboljšanju foruma!

ampak vaša reakcija je pokazala dovolj!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To mar 23, 2004 6:17 pm

Točno vem, da ni konkretno name letelo ampak kljub temu me jezijo takšne zadeve. Tudi sam sem še moderator in administrator še na par drugih forumu, ki pa nikakor ne bodo primerljivi s tem dokler ne bodo imeli vsaj pol toliko uporabnikov in mi izkušnje od tam kaj malu koristijo na tem forumu, kvečjemu obratno.

Zavedat se morate, da je ta forum v svojem razvoju precej prepuščen toku dogodkov in je dokaj liberalen. Seveda ima to včasih svojo ceno (recimo vtis dvojnih meril ipd.) ampak žal boljšega sistema nimamo. Pa res ne sedaj tu primerjat manjši community-ev kjer vse špila na drugačnem principu. Na tem forumu je šlo vsaj včasih vse po načelu zaupanja v kulturo in samokontrolo uporabnikov in praktično moderatorji nismo terorizirali nikogar. Seveda se vse spreminja in temu sledijo tudi ukrepi. Potem se pa najde dosti uporabnikov, ki na to gleda kot v poseg v "pridobljene pravice" ipd. Vsi mi uporabniki sami bi moral delat na tem, da do tega ne bi prišlo - včasih je to delovalo, mogoče bo še kdaj. Matr sem utopist :P .

Upam, da sem vsaj malo predstavil zadevo še z druge perspektive.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo To mar 23, 2004 6:22 pm

Še kkšna beseda glede Ica in Malih oglasov - njegovega ignoriranja, do mišljenja drugih uporabnikov glede tega??
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost