spet en brihta!!!!!

MAST je napisal/-a:Clutch je napisal/-a:Res da sem nov na tem forumu, ma ko berem vase objave opzam da vecina sploh ne ve kaj pomeni TUNING! Jaz nevem zakaj tako strogo locujete tuning- styling ce je pa oboje z eno besedo tuning!!!!!
Najbolj smesne so mi izjave kot: ta tuningshow bi se moral preimenovat v styling show:))))))
Od kod vam tako misljenje???? Poglejte malo v druge drzave.
jaz ti dam prav!
need 4speed je napisal/-a:to je čist drgač styling je šminka, tuning pa predelava za boljše vozne lastnosti in preseganje hitrosti!
HA sj sm bolši k prešern
Clutch je napisal/-a:need 4speed je napisal/-a:to je čist drgač styling je šminka, tuning pa predelava za boljše vozne lastnosti in preseganje hitrosti!
HA sj sm bolši k prešern
Res je ampak zavedajte se tega da je recimo en plasticni spojler sminka in tudi izboljsana aerodinamika: z eno besedo TUNING!
Samo vi tega se vedno ne razumete.
Clutch je napisal/-a:Res je ampak zavedajte se tega da je recimo en plasticni spojler sminka in tudi izboljsana aerodinamika: z eno besedo TUNING!
Clutch je napisal/-a:need 4speed je napisal/-a:to je čist drgač styling je šminka, tuning pa predelava za boljše vozne lastnosti in preseganje hitrosti!
HA sj sm bolši k prešern
Res je ampak zavedajte se tega da je recimo en plasticni spojler sminka in tudi izboljsana aerodinamika: z eno besedo TUNING!
Omelo je napisal/-a:Pobček dej loči:
STYLING je urejanje avtomobila da zgleda dobr, ali pač slabo če mečeš gor kr ti pride prvo pod roke.
TUNING je predelava motorja, podvozja in usega boga, kar izboljša moč in vozne lastnosti.
Avto, na katerem je narejen TUNING, je lahko čist klasičen avtek, ki skriva pod havbo 300hp.
Avto na katerem je narejen STYLING, pa je lahko totalno plastičen, in oh in sploh "polepšan" avto, ki ma not lahko 1.1 motor s 50 konji.
Yes
HA sj sm bolši k prešern
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost