Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec Sr jul 14, 2004 3:21 am

RegY je napisal/-a:nič, bom jaz to premaknil v prostor za komentarje o forumu - sorry, domzi

To je kot droga, an? :D

Slika

U mater, dej še zakleni temo, bo bolš kot najbolš hors! :shock:

Pugi je napisal/-a:Tud js se bom počasi upokojil... :?

:( Ker se očitno vrste moderatorjev krčijo, bi jaz z veseljem honorarno moderiral recimo zabavni kotiček. :D

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr jul 14, 2004 5:21 am

Madona zgodnji post. A mate ze ob tem casu telovadbo? Dobro vas gonijo tam po dobu.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Sr jul 14, 2004 9:06 am

monster_d je napisal/-a:
Zacni vlagat mal vec casa v forum pa bo zihr sel mal na boljse...

Hehehe, monster večni optimist ;).

Ma jaz lahko tukaj vložim ves svoj prosti čas in še tistega, ki ni prosti :P pa ne bo nič boljše - kvečjemu pljuvat bodo začel po meni.Takih mazohističnih nagnenj pa nimam. Jaz sem že zdavnaj dvignil roke nad vsem skupaj. Dokler je trajalo je bilo enkratno in to je bil recimo leto in pol po "ustanovitvi" foruma; potem pa je šlo za moj okus navzdol.

Sicer se je pa že ogromno folka javilo na un sistem: ja sej če rabite kakšnega moderatorja sem jaz pripravljen pomagat - pol pa ni bilo vse skup nič od nobenega (razen nekaterih redkih svetlih izjem).

Je pa res, da ima moderator premalo pristojnosti, da bi speglal forum v nulo in bi bilo treba tudi administratorsko krepko preuredit forum.
Slika Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr jul 14, 2004 10:51 am

Matr se eni obremenjujejo s tem da nekdo zaklepa teme :lol: pac stari prehitu te je in je zaklenu predn si ti odgovoru j*** ga :lol: se zgodi ane :lol: drugic bot pa kt oni non stop za kompom pa nabiji poste tko da bos happy :lol:

Lp PiLLLe

p.s domzalcan and podobni :) dont take it personal :)

p.s.2: podpiram zaklepanje saj s tem eni nabijajo poste za brezvze :)

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Sr jul 14, 2004 11:03 am

Pa dajte se že enkrat zamislit no. Kaj hočete, de je to avtomobilistični forum, ali čvek forum - rumeni tisk, Lady al kako se že temu reče bemti gospo - pa ne se sekirat za te qurčeve teme no. Pa to da se je forum poslabšal, se tudi jaz strinjam, samo Alešič nam še manjka pa bomo kompletni :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jul 14, 2004 11:13 am

Sej je prov da se nektere teme zaklepajo in brišejo, ampak tle gre pa moj glas definitivno domzalcanu21, Regy res zaklepa vse kar je že blo, pa tud če je blo pred 2 letam, pol pa utemeljuje to, kao, če se ena zaklene se morjo vse, brez izjeme...ma ja...mal je pa treba tud bit prožen pi*da...A vse delaš po istem kopitu...brez izjeme...lepo te prosm, tisti k nas pred dvem letam ni blo ne mormo vedit kjra tema je bla in kjra ne, pa zlo naivni ste, če mislte da bo vsak k objav novo temo šou iskat kaj je blo že o tem napisanga, sploh ker ti fukne ven ene 132420 naslovov, pol pa išči...sploh če maš kak specifičn problem al pa vprašanje...
Sicer pa...velikokrat se zaklepajo le teme, ki so trn v peti komu od moderatorjev...tko da ne mi pol brez izjeme :?
Torej Regy bi se lahko umiril mal, to je dejstvo...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jul 14, 2004 11:41 am

din je napisal/-a:Pa dajte se že enkrat zamislit no. Kaj hočete, de je to avtomobilistični forum, ali čvek forum - rumeni tisk, Lady al kako se že temu reče bemti gospo - pa ne se sekirat za te qurčeve teme no. Pa to da se je forum poslabšal, se tudi jaz strinjam, samo Alešič nam še manjka pa bomo kompletni :evil:

Mah prav, ce bi blo pomojem, bi izlocil nima veze z avtomobilizmom, ker resn nima pomena, samo neko nabijanje v tri krasne :!:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jul 14, 2004 3:26 pm

Ker sem dnevno na forumu mi res nebi bil problem mal premetat par stvari in pa brzdat ljudi z neprimernimi posti. Tako, da ponudba z moje strani ostaja.

Golfy > kaj si se glih u spegu gledov, k si moje poste bral :P ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jul 14, 2004 5:01 pm

Mah ravn zarad takih izpadov...... ki so včasih res nepotrebni mi že počas za ta forum dol visi...... "popravila in okvare" še pregledam ker sem moderator..... za ostalo mi pa dol visi.
Zadnje čase se pa tko več al manj sam norca še delam tuki gor.. Ker sorry če niso banani nekateri ki so ne vem kake pizdarije že delal tle gor ( vsi veste o katerih govorim)....... pol pa lahk še jaz pizdarije delam a ne?
Za moje pojme je to čist super forum.... sam vodstvo foruma je mal zgrešeno in pa nekateri moderatorji.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr jul 14, 2004 5:18 pm

najbols bi blo, da bi meu samo TROBEC pooblasilo za zaklapljanje tem!!! poooool bi blo sele zanimiv...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 14, 2004 5:54 pm

Evo, tkole. Na željo Zorana bo tole zdj odklenen, samo ob najmanjši kršitvi etičnega kodeksa bo padla 8 batna brembo čeljust na 16" prisilno hlajen navrtan disk!
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So jul 17, 2004 4:26 am

moje mnenje: večina tistih ki se nekaj pizdite čez moteratorje v naslednjih postih pol rečete :tale forum ratuje mobisux2!
ja kdo ga je pa naredil takega? moderatorji z zaklepanjem in urejanjem al uporabniki z glupimi temami? najlažje se je pizdit na "oblast" ko gre kaj narobe ampak da bi se pa sami v roke vzeli in ne pisali glupih tem to pa ne! :evil:
SlikaSlika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy So jul 17, 2004 12:35 pm

maky je napisal/-a:moje mnenje: večina tistih ki se nekaj pizdite čez moteratorje v naslednjih postih pol rečete :tale forum ratuje mobisux2!
ja kdo ga je pa naredil takega? moderatorji z zaklepanjem in urejanjem al uporabniki z glupimi temami? najlažje se je pizdit na "oblast" ko gre kaj narobe ampak da bi se pa sami v roke vzeli in ne pisali glupih tem to pa ne! :evil:

/me se strinja z maky :oops: 8)

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So jul 17, 2004 7:20 pm

1. regy zaklene če je že blo al pa tu če še ni blo :P
(je pa še vedno preveč stvari tukaj gor nepovezanih z avtomobilizmom :roll: )

2. zakaj lahko eni odpirajo poste pa delajo reklamo za svoje net strani al pa forume?
( moja tema je bla takoj zaklenjena :roll: )

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR So jul 17, 2004 11:25 pm

Ce hocete rumeni tisk se morte najprej poscat na cajtng. :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Po jul 19, 2004 10:07 pm

Če bi bili v redu moderatorji (manj naduti in egocentrični), potem tu sploh ne bi bilo 10 na ne vem kolikšno potenco topicov glede pljuvanja moderatorjev. Če bi znali temo zapreti z utemeljenim in malo bolj prijaznim razlogom, tukaj ne bi bilo pritožb. Madonca to je res že skrajnost! Na teden se odprejo vsaj 2 poimenski temi moderatorjev, ki slonijo na njihovem brezobzirnem moderiranju. Prvo kar je, si mora moderator pridobiti spoštovanje uporabnikov. Predvsem Regy :!: S svojo domišljavostjo in brezobzirnostjo si si nakopal le sovraštvo. Če pogledaš malo topice nasploh, je že ne vem koliko žaljivih in grozilnih tem tebi posvečenih, in nekajkrat sem zasledil tudi zbadljivke iz tvojega privat lajfa. Katere ne bi komentiral. Zgleda, da ti moderatorstvo res ni naklonjeno. Mislim, da smo že vsi siti te monotonosti, vsako temo zapreš brez razloga, na katero pa bi vsi radi še kaj dodali. Daj vzemi se v roke malo, ker sem že prav sit tvoje prepotentnosti in domišljavosti.

Aja pa recimo moderator maky, ki se poleg slabega moderiranja, še krega z uporabniki za brezveze. In tu je dokaz kdo smeti ta forum!

Dokler moderatorstvo ne bo zamenjalo rok, bo ta portal postal mobisux1 in ne mobisux2 :?
Zadnjič spremenil Desmodromika, dne To jul 20, 2004 9:00 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jul 19, 2004 10:19 pm

Desmodromika je napisal/-a:In tu je dokaz kdo smeti ta forum!

Dokler moderatorstvo ne bo zamenjalo rok, bo ta portal postal mobisux1 in ne mobisux2 :?

A boš ti? :roll: :?
Slika

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika Po jul 19, 2004 10:25 pm

Ja.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jul 19, 2004 10:43 pm

Ne ne boš :P
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po jul 19, 2004 11:31 pm

Desmodromika je napisal/-a:Ja.

to bi pa res rad videl :D

nič, pritožite se na domenco, pa naj oni porihtajo, pol se bomo pa moderatorji nazaj pritožli, da oni SPLOH nič ne naredijo in zaradi tega je stanje na forumu kaotično in ušlo iz rok, kot je vsem znano, ampak noben ne spremeni obnašanja do drugih

zresnite se že malo, pa uvidite, da je res že šlo vse po klancu navzdol

desmo, ti pa samo tiho, ker vsi vemo, da si samo zato tukaj, da delaš zgago in se skrivaš za tem, da te moderatorji ne moremo banat, adminov pa ni blizu ne daleč na spregled
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov