Hay!
Bi pa se jas malce dodal.......
Vse lepo in prav.....je veliko idej, ki so mi zelo vsec. Ampak res bi prosil, da nebi prevec spreminjali strani (vizualno), saj sem za maico vrgel ven 2.500,00 SIt in nebi rad da bi bila ze prvi dan "zastarela", ce me razumete.
Sicer pa sem nasel na tej temi (se opravicujem.......ampak leplenje linkov in slik.......ne obvladam

ops: (bi bla tud dobra ideja, kot mislim, da je ze blo omenjeno, da bi lahko sliko oz. link (tud napisal) kar prilepil, kot npr v wrdu, all kaj podobnega.......saj veste kaj mislim))
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c&start=20
eno zanimivo zadevco (link do strani je na prvi strani - za eventuelno uporabo zadeve, oz. ideje, bi bilo pametno predhodno vprasat avtorja za dovolenje, da nebo kaksnih zamer, oz. sitnosti), kjer je mogoce izracunat porabo avta. No z moje strani bi bilo to zelo uporabno, saj bi si lahko vsak sam preracunal za svoj avto, oz. bi bilo mogoce tudi voditi evidenco, po moznosti vpogledati tudi drugemu. Se bolj zanimivo se mi pa zdi, da bi se lahko, kakor je na tej temi, v podpis dodalo uporabniku, da bi mu izpisovalo trenutno porabo (seveda bi se stvar osvezevala avtomatsko, kakor se st. postov ), ob tem bi pa le dodalo se (kot sem opazil je trenutno slabo le to) v podpis za kak avto oz. motor gre (kubiki +moc + .......), s tem, menim, da bi zmansali, ce ne ustavili, kregarijo, ki se je v zadnjem casu pojavila........glede porabe (cudno, da vsem tak malo avti zerejo............), saj bi se z tem onemogocilo nabijanje, da njegov avto full maro zere..........ce bi pa ce gdo nabijal, pa bi se mu lahko preverila evidenca............
No to je moj predlog