Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr sep 22, 2004 6:27 pm

Coleman je napisal/-a:Dejte dejte..mal zajebancije more bit...odklente temo in bodite veseli da nekateri vendarle nabijajo poste in ohranjajo tole stran živo..

Sej veš znani pregovor: "Brez uporabnikov nebi avtomobilizem.com obstajal"...

S takim attitude odganjate uporabnike.

uporabniki ki iscejo tukaj pomoc, znanje, nasvete in pa obratno, bojo tukaj ostal neglede na zabavni koticek in pa nima veze z avtomobilizmom.
Jaz osebno skoro negledam teh dveh podrocij ker sploh ne spadajo k avtomobilizmu, forum naj sluzi tistemu ko je namenjen.
Ce bi jaz bil ICE bi tale dva dela canclal.
lp

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Sr sep 22, 2004 7:02 pm

No če se že gremo nabijanje postov pa se igrajmo tole igrico:

En mali slonček se je pozibaval na pajčevini tam pod drevesom in ko je ugotovil da stvar je zanimiva je poklical še enega slončka.
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Sr sep 22, 2004 7:04 pm

Jest sm enkat slišov, de je biu en gurenc tko bukov, de je mogu skoz žvižgat, k je šu u hosto, da ga niso posekal.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr sep 22, 2004 7:10 pm

mislm da se tale tema tut lahko zaklene!! :wink:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr sep 22, 2004 7:31 pm

SAFRANE je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Jaz osebno skoro negledam teh dveh podrocij ker sploh ne spadajo k avtomobilizmu, forum naj sluzi tistemu ko je namenjen.
Ce bi jaz bil ICE bi tale dva dela canclal.
lp

in d ? a je zdej forum zaradi tega kej težje brati ? al dobiš kej manj informacij zaradi tega ? a ? pač, če te ne zanima, ne klikni na to temo. Konc debate, sploh nevem kaj je še za razmišljat...

LP
JOHNY 8)

ja ga je mnogo težje brati.
zakaj--->ko klikneš nove objeve je mnogo preveč zajebancij itd v zabavnem kotičku in v nima veze. prave teme zaradi katerih forum obstaja pa se tako hudo porazgubijo in z tem tudi težje prideš do inforamcij.

pa mal čudn ton maš ti tole. ko ti kej ne ustreza se sprdneš in začneš pičkarije delat..... a se bomo začel še bolj grdo gledat?

(edited: tega nisem jaz zaklenil sem šele sedaj videl da je zaklenjeno da se ne boš začel spet usajat!)
SlikaSlika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov