Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To maj 10, 2005 10:48 am

heh... no, jih bomo mal podrozal (beri: mailing) ko bo nova stran zunaj, da še kaj napišejo.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po maj 23, 2005 7:35 pm

Da ne zakomplicirate preveč.
Predlog >
Kdor nima nobene objave, drugače pa (redno) spremlja portal in forum naj se javi v roku 14-ih dni, kdor se pač ne, se ga pa brisne.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Vikking
Uporabnik

Napisal/-a Vikking Po maj 23, 2005 7:40 pm

Samotar je napisal/-a:Da ne zakomplicirate preveč.
Predlog >
Kdor nima nobene objave, drugače pa (redno) spremlja portal in forum naj se javi v roku 14-ih dni, kdor se pač ne, se ga pa brisne.

Eni pač nočejo smetiti foruma kot ti. :D

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po maj 23, 2005 8:21 pm

Me ne motijo prav nič. Sam eni komplicirajo in komplicirajo. Zato moj predlog.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po maj 23, 2005 9:10 pm

moj predlog? kdor ni 3 mesece obiskal stran, izbris :D
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po maj 23, 2005 9:27 pm

M3 je napisal/-a:moj predlog? kdor ni 3 mesece obiskal stran, izbris :D

Gre en "Mojster foruma" s 1000+ posti v eksotične kraje za 3 mesce pa nč ne piše na forumu, pride nazaj pa vid da je zbrisan :) Nevem kaj si bo mislu :D :lol:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Po maj 23, 2005 9:59 pm

Simpl ko pasulj. Tist k se nejav na mail se ga brise ce je pa tak baksuz da neopaz da je dubu mail se pa skos lohk obrne na admine po svoj stari nick.

kripa
Nov uporabnik

Napisal/-a kripa Po maj 23, 2005 10:28 pm

Fullback in zakaj smo idioti?

Mogoče zato ker pač preprosto nimamo časa?

Mogoče zato ker se mi zaradi vsakodnevno prevoženih 150 kilometrih na jebeno ŠS delo in nato še pisanja diplome zvečer ne da niti kliknit več?

OK priznam sem slab uporabnik, pa je kdo od vas kej na slabšem zaradi tega; ma kdo manjšo plačo, bo dobu cirozo jeter? Al pa je samo komu dolgcajt pa se je mogu obregnit še v to stvar?

Prijavil sem se pa, če koga zanima, zarad tega, ker se mi je avtomobilizem pač zdel ena boljših strani s tega področja, ki me sicer zlo zanima.

Aja sicer pa ni panike: "delete from tabela where uporabnik=kripa" administrator bo že znal. Pa tut ostale "idiote" se da zbrisat samo z enim stavkom, tko de ne bo velik dela.

lp vsem

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po maj 23, 2005 10:40 pm

Kripa, se strinjam s tabo, sploh nevem zakaj se eni tok obremenjujejo kok ima kdo postov. Sej je res da na nekatere člane gledaš mogoče malenkost drugače kot na druge (vsaj zame so taki recimo Slide, ice, maky,...) to pa je predvsem zaradi tega ker vidš da po forumu ne pišejo samo brezvezne poste ampak se iz njihovih postov marsikej naučiš. Sej forum je zato da se čimveč iz njega naučiš, med drugim pa lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagaš drugim, eni pač nimate cajta, tud sam še za branje foruma dostkrat nimam cajta. Ni vse v postih ;) Boljš 20 postov pa teh vsaj približno pametnih, kot 2000 postov pa teh totalno neumnih in neumesnih.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
frutko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frutko Po maj 23, 2005 11:24 pm

ToniTic je napisal/-a:jaz tudi ful dosti več samo berem, pa veliko manj pišem, verjetno jih ogromno samo bere

za branje ne rabi bit registriran, pa samo z branjem se forum ne bo razvijal...

LP Tomaž
Wrummmmmmmm!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po maj 23, 2005 11:31 pm

spet resnica pala na dan :D

1task
Nov uporabnik

Napisal/-a 1task To maj 24, 2005 12:29 pm

Ko me zanima neka konkretna stvar uporabim iskalnik. In presenetljivo “moje novo vprašanje” je nekdo že zastavil in dobil tudi številne uporabne odgovore. Pred kratkim mi je kolega poslal link s tega foruma. Ker nisem bil prijavljen nisem mogel pogledati filmckov na tem linku. Ekola. Zato prijava.
Vedno pa je tako da imamo “ekstremiste” mojega kova :) ki nič ne napišejo in sam berejo na drugi strani pa tiste ki napišejo svoje mnenje skoraj v vsaki temi na forumu pa če to pripomore k razvoju foruma ali ne. Mi pa ni jasno zakaj bi moral “pisno” neaktivne oziroma neaktivne člane brisat. Sej forum se ponaša s številom prijavljenih pa četudi nas je pol mutastih, ki samo gledamo in se učimo (!) četrtina takih ki samo bluzijo in poste nabijajo ter peščica takih ki zadevo obladajo in gonijo forum naprej :) Itak pa je vse skupaj zabava. Tud kreganje :twisted:

Ajde

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To maj 24, 2005 12:39 pm

Mogoče da jih res ogromno nima še objav (je veliko samo takih, ki berejo!), vendar naj vas malce potolažim, da je samo 120 takih, ki se niso že 12 mesecev prijavili (danes smo jih tudi obvestili, da imajo na voljo sedaj V3).
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo To maj 24, 2005 12:39 pm

se strinjam, da je brezveze brisat nekoga s foruma zato ker ni bil že nekaj časa tuki gor. sej ne veste razloga zakaj ga ni. jaz se tudi ne prihavljam vsakokrat sem, pa si skoraj vsak dan preberem kaj se dogaja tuki. in ne glejte kolko postov ma kdo, tisto cifro se da naklofat kakorkol brez enega pametnega posta.
tko da, ne trosit takih naokoli plz.

ne si vzet tega kakorkoli osebno in v smislu, da koga nadiram, to je sam moje mnenje.

lp, sixtoo

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX To maj 24, 2005 12:42 pm

frutko je napisal/-a:
ToniTic je napisal/-a:jaz tudi ful dosti več samo berem, pa veliko manj pišem, verjetno jih ogromno samo bere

LP Tomaž

jah eni so zato prjavleni da berejo pa da vidjo ke so nove objave ;)
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead To maj 24, 2005 12:42 pm

ja jst npr. k sm se prjavljal sm neki zajebu in moj nick Swiftdriver je ostal neaktiven!!ker mi je prslo na pamet Swifthead (hitra glavca) sm nov nick naredu in tega uporabljam!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker To maj 24, 2005 1:32 pm

KMX je napisal/-a:
frutko je napisal/-a:

LP Tomaž

jah eni so zato prjavleni da berejo pa da vidjo ke so nove objave ;)

Točno tko! Mam dost frendov ki so prijavljeni ravno iz tega razloga, da vidijo kje so nove objave in da imajo še nekatere možnosti ki jim pridejo prav, kot neregistrirani uporabniki pa le teh nimajo ;)

Tko da tistih 120 ki se niso prijavili 1 leto ali več, pa mogoče res nebi bilo slabo zbrisat...al pa tud ne, nikol ne veš kdaj bojo spet prišli nazaj :) Itak pa glede na celotno število članov, se tistih 120 sploh ne pozna, tko da mislm da glede tega nima smisla preveč komplicirati :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n To maj 24, 2005 2:09 pm

Jst sm prjavlen tuki ze kr neki casa in mam razmeroma malo objav glede na cas. Zato pa velik berem in spremlam debate in se iz tega marsikaj naucim, zvem, se nasmejim....tko da pomoje je itq brezveze jih brisat pa se sploh obremenjevat s tem, sej nc ne dela bl pocas al pa karkol podobnga :)

LP
Zm3-D3n
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost