Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To nov 23, 2004 3:02 pm

če bo 1% od tega narejenega svaka čast :?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To nov 23, 2004 3:31 pm

Golfy je napisal/-a:če bo 1% od tega narejenega svaka čast :?

Kot je ze znano in ze bilo izkuseno nebo nc od tega :)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To nov 23, 2004 3:47 pm

u Safy , a to veš da ni lepo javno špecat, to je za 5letnike :?

in pa word with PiLLLe-čina :twisted:

pa mogla bi se črna lista bed userjev dat,da folk javno vidi keri so kr neki userji,tja bi jih pa dajali moderatorji,ki bi opazili nepravilnosti ;)

LP Killah Bee
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz To nov 23, 2004 4:05 pm

PiLLLe, se enkrat preber tisto debato k jo je Safrane omenu, pa bos razumu zakaj se gre. Tm so ble nekatere izjave zelo neprimerne, in je iz te teme dokaj ocitno zarad cesa bi lahko forum propadu. Ni Safy nobenga kurcov, bi pa lahko reku da je blo obratno. Pa nocem se s tabo kukrkol kregat, sam je res tko...

Drgac se pa s spremembami strinjam, razn s tistim o ukinitvi zabavnega koti......
Pa se ena dobra ideja je bla (sory ne vem nicka), da bi se enmu k je krsiu pravila foruma, dala zravn nicka ena zvezdica or something, ce se pa nebi popravu pa ban!!

lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 23, 2004 4:18 pm

SE OPRAVIČUJEM VSEM ZA DOLŽINO, PROSM ČE SI VZAMETE 5 MINUT PA PREBERETE, UNI TA PISMENI PA 2 MINUTE ;)

SAFRANE je napisal/-a:OK:

1.)Kar se tiče štetja postov mi je res čisto vseeno, nism se prijavil na avto...com zato da bi tekmoval kdo ima največ postov.

2.)Ne razumem pa kako se lahko preglednost IZBOLJŠA če se v eno stvar dajo zdej 3 (???)

3.)Zabavni kotiček
a.) se ne strinjam da se ukine, saj niso na svetu samo avtomobili, zato se lahko kdaj vpraša/pove tudi kaj drugega in da tudi kakšno zabavno stvar notr.

b.)predlagam da se da pod sticky :
-''vic'' in ''komentarji na vice''
- ''filmčki'' in ''komentarji na filmčkie''
- ''smešne slike'' in ''komentarji na slike'' in pa
- ''igrice'' in komentarji na igrice'' .
Tako bi imeli odprtih točno samo 8 tem v zabavnem kotičku.

c.)da se zbriše prejšne starejše poste se strinjam->vendar naj bo to res samo pod ''zabavni kotiček''. Kajti ostale stvari so dobre če ostanejo. Če že ne zaradi nas, zaradi novih uporabnikov, ki kaj iščejo in jim zato ni potrebno objavljati novih tem

4.) nadaljujem c.točko = prosim pa da se nekaj naredi kar se tiče možnosti ''iskanje'' saj če napišem nevem npr. renault clio, mi vn vrže 24 strani vseh ostalih stvari in zato najbrž večino folka tut obupa z iskanjem sploh in pač rajš odpre na novo temo.
Torej tukaj res : tole morte res narediti bolj natančno!

5.) kar se tiče bana :

a.) se strinjam da se lahko bana nekoga ki se ne drži pravil.

b.) s tem da še citiram pravilo : ''...Prepovedano je uporabljati kletvice,ŽALITI IN ZMERJATI OSTALE UPORABNIKE...''

Še kaj ? hm...*razmis*...: aja!
mogoče bi lahko naredili še kakšno temo ''klubi'' kjer bi bili napisani samo internetni naslovi le-teh. S tem bi se lahko kljubi dosti hitreje večali in tudi zanimanja za njih.
Mislim da se to ne more smatrati za oglaševanje, saj nobeden od tega nebo nič zaslužil.

LP VSEM
JOHNY 8)

Kot prvo naj povem, da vsem različnim uporabnikom pač ne more nihče zadostiti - torej ni univerzalne rešitve, je pa tale zaenkrat največ kar se je dalo naštudirat med moderatorji.

Komentiral bom na enega od postov, kjer bom odgovoril na večino komentarjev...

1. Štetje glasov je ukinjeno, zato ker se je domnevalo, da nekateri samo nabijajo poste z nepotrebnimi komentarji, predvsem v zabavnem in nima veze.

2. Preglednost se izboljša tako, da ni več 3h različnih področij s 4 temami noter in zmede med uporabniki kam naj določeno stvar napišejo. Kot veš si bil tudi ti žrtev tega, ko si zajebov.

a)Zabavni kotiček in Nima veze: Ko klikneš pokaži nova ali današnja sporočila se ti odpre miljon tem od tega 3 uporabne v zvezi z avtomobilizmom. Sej je smeh, samo to ne služi preglednosti. Bo pač treba na kak drug forum, ki je za to specializiran. Bo pa neprimerno lažje dobit informacije o avtomobilih, kajne? Plus to, pa ta dva kotička nam moderatorjem enormno otežujejo delo.

b) Tvoj predlog je xtremno optimističen, a žal neuresničljiv. Nikol nebi mogl met samo 8 tem, ker bi vsak novo odpiral svojo temo, vrjem...

c) stare teme se bodo brisale samo v teh dveh kotičkih, ker so neuporabne. Ostale so še za ponucat.

4. To funkcijo je izjemno težko kontrolirat.

5.
a)Bani bojo, predvsem za psihote in tiste ki bodo namerno kršili kodeks o neoglaševanju. Če napišete temo v narobni rubriki to seveda ni nikakršna huda kršitev an.

b)Žaljenje in pretirana uporaba kletvic (nekatere so cenzurirane) je itak prepovedana, kletvice se lahko uporabljajo v kontekstu, kjer ne izpadejo škodljive za okolje...

O KLUBIH se bomo pogovorili.

Sedaj pa še tole

sedaj pa še citat MODERATORJA (ki mora btw. skrbeti zato da se to NE počne!) :
''...stari tis totaln b****r in ti ni pomoci...'' ali pa '...'tis k****n...''
avtor teh izjav je pugi=@, ki je moderator na forumu avto...com.
Zato prosim, da šele ko boste ''naučili'' moderatorje se obnašati po pravilih, potem prosim dajte pravila nam ostalim.
Ker pa se to sliši bolno (saj nobeden ni rekel da naj bi moderatorji bili pametnejši),
pa predlagam da se v takih primerih tudi moderatorje (tako kot ostale uporabnike: brez opozorila) bana. Pika. Če se že gremo fair play, potem prosim naj velja za vse.
S tem da se mi zdi to pravilo mogoče malo preveč strogo: vsaj 1x naj se prej opozori.
Če pa ste resno mislili s tem ''brez opozorila',' potem pa po vaši logiki pričakujem ban pugija=@.

enako velja za bandita : ''...ti v tvoji bolni glavi ne boš nikol dojel...'' ali pa ''...ko boš prišel na raven 12 letnega otroka...'' ali pa ''A ti je ati dons že zamenjal pleničko? '' ali pa ''...''Safy, ti si res en bednik, brez zajebancije''

tema je bila o variantah pogonov. In še sedaj ne vidim zakaj je bila zaklenjena.
Večina je povedala v tej temi le:
-svoje mišljenje
-svoje izkušnje
-in kaj je iz tega potegnila
tudi jaz. Žalitve in zmerjanja ni bilo od nobenege le od pugija=@ in bandita.
Pričakujem da se kaj naredi!!!

Kot prvo: Safran nikakor se ne boš vtikal v odločitve moderatorjev, to bo dokler bom jaz moderator! Temo je zaklenil vestni mod Mclaren, ker se je pač njemu tako zdelo in ker je zato tudi moderator. Vtikal se ne boš zato, ker si ravno TI kriv, da je bilo porabljeno zelo izjemno veliko moderatorskih ur, tudi mojih, ko sem vztrajno brisal 10000 žaljivih postov v Temah o bmwju in podobno, katerih VEČINA JE BILA UPRAVIČENA, TO LAHKO DANES ZATRDIM!

Drugič: SAFRANE, veliko starih in novih uporabnikov tebe pozna po tvojih postih (prostih spisih) in nekateri tudi v živo. Sedaj ti bom jaz tukaj razložil kar sem ti že razložil v živo in se te ni nič prijelo.

Vse tiste zgoraj naštete žalitve sem izrekel, zato, ker sem ti NEŠTETOKRAT pomagal, svetoval, celo sticky napisal, vse. Ampak zdaj ti bom povedal naravnost - za vse kar se ti dogaja si povsem in izključno sam kriv in VEM, da se strinja večina uporabnikov in kranjčanov.

Ves čas pišeš o svojih podvigih, ki to niso, ali pa jih sploh ni blo, ves čas pišeš o tem koliko maš dnarja, kako je tvoj foter šef vseh šefov in pozna vse na svetu. Poglej če slučajno to dela še kak uporabnik in se mal zamisli, če to paše sem.

Zameril si se številnim uporabnikom in tudi zato večina tvojih tem konča s ključem in tvojim jokanjem in 100000 stranskim razlaganjem kaj je z nami vsemi narobe in kako smo te razočaral ter seveda podkrepljena s halooooo.

Da o raznih podvigih na drugih forumih NE govorim, ker se tega ne tiče.

PROSIM če upoštevaš moje sledeče nasvete brez izjeme, ker so bistveni za to, da se ne boš več zapletal v spore in da tvoje debate ne bodo končale pod ključem:

- NEHAJ POVZDIGOVATI SEBE
- NEHAJ Z ZGODBICAMI O TVOJEM OČETU TUDI ČE SO RESNIČNE
- NE MEČ OKOL DENAR TUD ČE GA MAŠ
- NE PODCENJUJ DRUGIH UPORABNIKOV
- PREDEN NAPIŠEŠ TEMO ALI POST SE 3X PRAŠAJ, ALI BO ZANETIL PREPIR
- NE GOVOR, DA TI JE BENTLI SLAB :lol:

Sedaj pa še zahvala - SAFY kljub temu kar je zgorej napisano v kar vrjamem, da se bo izboljšalo, smo ti hvaležni za vse popestritve foruma kar se novih avtomobilov tiče. Tako je prav.

Pozdrav od @e, ki še naprej misli bit zatežen, če ne bo red u bajt ;)

P.S. Sori za tist k sm reku k****n - mogu bi rečt čudak.
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To nov 23, 2004 4:51 pm

W|zz je napisal/-a:PiLLLe, se enkrat preber tisto debato k jo je Safrane omenu, pa bos razumu zakaj se gre. Tm so ble nekatere izjave zelo neprimerne, in je iz te teme dokaj ocitno zarad cesa bi lahko forum propadu. Ni Safy nobenga kurcov, bi pa lahko reku da je blo obratno. Pa nocem se s tabo kukrkol kregat, sam je res tko...

Drgac se pa s spremembami strinjam, razn s tistim o ukinitvi zabavnega koti......
Pa se ena dobra ideja je bla (sory ne vem nicka), da bi se enmu k je krsiu pravila foruma, dala zravn nicka ena zvezdica or something, ce se pa nebi popravu pa ban!!

lp

W|zz lj ne me narobe razumet sam v vecih temah k jih je safy odpru so se kregal.
Ubistvu se na tem forumu skor v usaki temi krega kdo zakaj? zato k eni misljo da so bog i batina tko kt se je safy parkat zajebu in pisu svega i svasta zdj ga ma pa folk za laznjivca, osebo ki klati veliko buc itd.

Tko kt sm reku treba bi ga blo zapret da bi modiji mel lepo cajt da ga uredijo.

Ice kar se tebe tice bi lahk dou moderatorjem kak dostop vec k tebe itk ni nikjer vidt mogoce parkat v tem koticku pa v zabavnm to je pa tut skor use :D brez zamere :)

Killah bee tnx for support :P :D

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To nov 23, 2004 4:56 pm

bodite veseli da jest nism moderator...poj bi ble sele pi*darije!!! pol bi se pa vse zaklepal, kar nima veze z avtomobilizmom!!
safy ti pa ne bit toook obcutliv na vsako besedo k ti jo kdo rece....ce bi bli vsi taki, bi se ze pobil med sabo!!

Pa bodte veseli da sploh kdo se hoce bit moderator, ker drgac bi su ta forum v k....!!!

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To nov 23, 2004 5:06 pm

vesolc je napisal/-a:ker drgac bi su ta forum v k....!!!

za moje pojme je že

ampak ma še možnost da se popravi :oops:

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To nov 23, 2004 5:08 pm

jst bom čist kratek!!!
Glede sprememb se strinjam!!! ok nima veze.... bi lohk vstala, ampak je problem, ker se pol edino ta tema uporablja in je ta forum ratal vse kaj drugega kot pa pomoč pri težavah oz tuningom, oz stajlingom avta!!!
Skor noben ne zna več pomagati pri resnih problemih (razen parih izjem, ki se jih da prešteti na roke!!!), vsi skor pa znajo smajle lepit, pa pisat v zabavni kotiček in podobno!!!
Naj forum spet postane kar je bil -AVTO FORUM (in ne trič trač)
nujno pa mora vstati tema ZA Moško POPULACIJO!!! :P :P
---------------------------------------
kar se tiče safija in pugija!!
Pugiju dam 90 % prov!!!, Safi pa pač spet piše svoje spise :?
Safi malo se zamisli, mogoče boš pogruntal poanto, ki ti jo govori 3/4 foruma!!
Pa brez zamere, sem pa povedal kar sem si mislil!
LP

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To nov 23, 2004 6:28 pm

ja kva a bo treba tud tole obvestilo zaklent al kva? eni bi rekli halloooooooooooooooooo! zanimivo da je v vsaki kregariji 1 oseba zravn. začne se na S.

zdej pa dejte že mir! obvestilo je bilo mišljeno kot razlaga če bi kdo iskal kake kotičke ki so sedaj združeni. botite veseli da se o mojih tiranskih predlogih še razglablja :-P :-P . za info:jaz sem predlagal ukinitev tako zabavnega kot nima veze z avtomobilizmom kotička. brez pardona bi se tudi take teme brisale. za čitčat so drugi forumi, irci in msn,icq,...-ji.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To nov 23, 2004 6:44 pm

men se zdi predlog sprejemljiv ker je vendarle tuki avtomobilizem.com forum čepraw sem tut sam zlo doskrat pisal v zabavnem kotičku.
@SAFY&PUGI Safy men se sicer nisi nič zameril nikoli sam bom vseen neki povedu osebne stvari niso za na forum vsi smo lahko hvaležni modom ki ukrepajo čepraw včasih prepočasi ampak vendarle delajo svojo delo če nebi blo mod.... bi že zdavnaj bili avtosux.com ampak zaenkrat se nismo predlagam pa vsem da se umirite sj bo kmalu pršu veseli december pa pokažte vsaj mal veselja ne pa neprestano nekih kregarij gonit v nedogled mislim da se bo še kdo našel ki misli podobno kot jst.
Zadnjič spremenil seat, dne To nov 23, 2004 7:10 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To nov 23, 2004 7:07 pm

ja ampak dokler ga pa ni blo se pa takih postv sploh ni pisalo. regy je mel občasne izpade glede ircanja( :lol: :lol: :lol: ), mogoče je bla kaka res dobra fora in to je blo to.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To nov 23, 2004 7:12 pm

halooo pa dajte se skulirat.....navsezadnje je to avtomobilistični forum....tud če zabavnega kotička ne bo,ne bomo nič izgubili....kajti ta forum je namenjen za debate o avtomobilizmu itd. kaj drugega se pa ne rabi da je gor...

ko nekateri želite zabavni kotiček....ok namesto da bi ga obiskali pa obiščite kakšno drugo stran kjer je zajebancije čez glavo...

ta forum bi bil lahko špica če nekaterih oseb ne bi bilo gor (pa na nikogar ne ciljam)...sam fora je ta,ko se vname prepir,se le tega ne pogasi oz. ne omeji....tako da je še slabše...

pač moje osebno mnenje je to,da kjer so si nasprotna mnenja....naj debata teče naprej oz. tam kjer se pojavi prepir,bi se le te poste briše (ok saj vem da se to dela že sedaj - naj se še v prihodnje) če pa še to ne bo zadostovalo pa se zbrise cela debata. res da bo potem od nekaterih nekaj hude krvi...ampak se bomo počasi vsi na to navadili...tko da bomo vsi zadovoljni pa še pregleden forum s pametnimi informacijami bomo imeli ;)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To nov 23, 2004 7:27 pm

to je tako narejeno, moderatorji in administratorji smo prišli do take odločitve... ko si bomo vsi vzeli čas in prebrali to temo in vaše komentarje, pa če se bo kak zdel pameten, bomo podebatirali o njem in ga poskušali uresničit

Asterix je napisal/-a:Ker smo že ravno v demokraciji, bi lahko za ban katerega userja naredli anketo in bi uporabniki odločili.

je pa v redu, da se brezzvezni, provokativni posti kar brišejo brez opozorila.

glede tega je tudi dogovorjeno, da se bo v moderatorskem kotičku (ki ga vi ne vidite) dala tema z glasovanjem in bomo MODERATORJI glasovali, kdo bo bannan in kdo ne.

lep pozdrav
Slika

drejc
Novinec

Napisal/-a drejc To nov 23, 2004 7:33 pm

Men se pa zdi zabavni kotiček FUL vredu in se NE strinjam da se ukine, sej nas ne zanimajo samo avti pa problemi z njim, ampak se rad tud mal na smejim pa kakšno lepo punčko pogledam :D

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc To nov 23, 2004 7:35 pm

drejc je napisal/-a:Men se pa zdi zabavni kotiček FUL vredu in se NE strinjam da se ukine, sej nas ne zanimajo samo avti pa problemi z njim, ampak se rad tud mal na smejim pa kakšno lepo punčko pogledam :D

ce te avtomobili ne zanimajo, pa nimas kle kej iskat!!! za smesne stvari in tem foram, mas toook drugih forumih!!! zakaj pa misls da se imenuje avtomobilizem.com???? :evil: :evil:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc To nov 23, 2004 7:36 pm

glede tega je tudi dogovorjeno, da se bo v moderatorskem kotičku (ki ga vi ne vidite) dala tema z glasovanjem in bomo MODERATORJI glasovali, kdo bo bannan in kdo ne.

sam bi blo fino ce bi kje vsaj pisalo kdo je na tej listi!! tok da se to ve...??!! ne vem...samo predlog

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 23, 2004 7:49 pm

Bo obvescen. Al pa ne. ;)
Slika

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune To nov 23, 2004 7:53 pm

Fantje tol ste si dobro zastavili. Dela je res preveč in vsak normalen ve, da bi bil to full time job. Mi imamo na forumu temo razni vici, klepetanje in se vse neumnosti objavljajo tam. Res redko se zgodi, da nekdo odpre novo temo. Zato Safyjev predlog glede parih sticky tem ni napačen. Fantje res je, da je forum avtomobilistični, ampak vsak forum, katerega sem jaz gledu ima off-topic del, kjer lahko uporabniki debatirajo razno. V večini tudi tam posti ne štejejo. Če ni tega forum lahko zamre, sploh glede na to, da je bilo verjetno že vse povedano(napisano) v zvezi tuningom, stylingom itd. Vsak noob, ki kaj vpraša ga takoj napadejo. Stvar je po eni strani pravilna, naj pač najprej uporabi iskanje. Ampak spomnite se zdaj ene stvari od avtomobilizma in napišite v iskalnik, pa boste videli, da je bilo o njej že kaj napisanega. Skratka se že veselim nove oblike foruma in režima dela. Če se pol še kakšnega predloga spomnim bom napisal.

Lp! Denis
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To nov 23, 2004 7:58 pm

glede tega da je to avtomoto forum:
če boste načrtno ukinjal teme kot so nima veze z avtomobilizmom, zabavni kotiček...
bo folk šou drugam
ker namen večine je, da se menš o avtomobilih, ampak vsake tolk cajta rabš tud kej sprostitve, kej druzga, nimaš zmeram težav z autom ampak tud z radiom, pa računalnikom pa...
in če takrat ne bo posluha za tvoje težave tuki, boš šou pogledat drugam, kjer te bojo bolš sprejel in boš mim grede pogledu njihou zabavni kotiček, počas boš zmeram več tm in... avto...com boš obisku sam kadar te bo striktno neki zanimal
če pa odide dost folka, odidejo tud strokovnjaki za določena področja, torej ti ne bo nihče znou odgovort na uprašanje in pol sploh ne boš več hodu na avto...com

point je: če se boste preveč usmerl, preveč sankcioniral... bo folk odšou
kje je fora met forum za ene par folka ne vem, vem pa in si upam trdit da domenca ne bo sponzorirala strani in foruma in... če bo gor 20 osebkou, polovico od tega moderatorjeu
podpis
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost