RegY je napisal/-a:no, jaz to tudi opažam, da je šmeks nekak vzel delo zelo resno... vsaj odkar je od mod. je dosti več zaklenjenega, kot takrat, ko sem jaz mel moje "moderne čase"

šmeks:
vem da ti je dosti lažje zaklenit temo, kot pa naredit nekaj bolj logičnega: enostavno pobrisat poste, ki so "neprimerni" in nekako ohranit balans v temi
res je, da je za to potrebno več časa, ampak kot moderator si se zaobljubil, da si ga boš vzel - jaz se spomnim nekajkrat, da sem se spravil na nekatere teme, ki so imele več kot 20 strani, sem jih prečital, preglodal, tudi po 2 uri sem rabil za to, ter sem izločil vse neprimerne poste
za večje teme jaz uporabljam uporabno ikonico, ki je na razpolago polek zaklepanja - razdruževanje - jo klikneš, poklikaš ob strani vse poste, ki niso primerni, lepo rečeš da se ti posti premestijo v drugo temo, klikneš ok, greš na novo ustvarjeno temo, jo zakleneš, jo premestiš v smetnjak... najlažje
v glavnem... vse se da z dosti manj upora in na dosti nežnejši način naredit in zate in za uporabnike, pa je čisto vsem v pogodo, pač malo moraš uporabit zdravo pamet da dobiš tisto pravo cedilko

sorry, po moje tud dosti preveč zaklepaš

no regy lepo to da poveš kako in kaj. Res si je za forum treba uzet cajt,ampak sm precej gor...mal porajtej...
ja res je da je enostavno zaklent...če je kakšna taka debata,ki je že bila dostkrat,jst lepo dam link do tiste temo to pa zaklenem...to po mojem mnenju ni narobe...ali pač.
sam glej če bo tema zaklenjena,se bo folk ki je pisal vanjo sam pri sebi vprašal le zakaj se je zaklenilo,če so bo pa brisalo pa tega učinka ne bo!!
Ok če je kaj od mene preveč zaklenjeno,ODKLENTE,res sem si mogoče mal preveč zares zastavil,sam red mora bit...(tukaj se pa ve kakšen je) povem samo primer: ne enem forumi,če kaj neprimernega objaviš.te lepo skenslajo dol za kakšen dan (tko da maš cajt premišljevat zakaj so te

)
no če je bil kdo mojega zaklepanja prizadet,se mu opravičujem...
če pa administrator meni da ni zadovoljen z mojim delom,naj me pa skensla dol!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.