Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Pe jan 14, 2005 1:16 pm

RegY je napisal/-a:tema proti zaklepanju pa ti butaš take, da se zaklene... ti si jih res želiš, an? :lol:

A dej no, k taka tema prov kliča da en neki tazga prjav! :twisted:

Drgač se mi pa čist prov zdi, da se določene teme zaklepa, tko mam usaj red, da usaka druga tema ni od filtrov! Kr se pa tiče tega "jamranja" glede zaklepanja, če koga kej preveč mot, gre pa loh tut dol! Sej ga noben ne sil, da je kle!
Tko da moderatorji: Keep up the good work ;)
Slika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe jan 14, 2005 1:23 pm

povzek je napisal/-a:Kr se pa tiče tega "jamranja" glede zaklepanja, če koga kej preveč mot, gre pa loh tut dol! Sej ga noben ne sil, da je kle!

Ja, čist res... SPEESDI!!!!!! :twisted:

Hehehe :P Dej pejt u PM ;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Napisal/-a povzek Pe jan 14, 2005 1:32 pm

dejan84 je napisal/-a:
povzek je napisal/-a:Kr se pa tiče tega "jamranja" glede zaklepanja, če koga kej preveč mot, gre pa loh tut dol! Sej ga noben ne sil, da je kle!

Ja, čist res... SPEESDI!!!!!! :twisted:

Hehehe :P Dej pejt u PM ;)

An, rešpekt!
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Pe jan 14, 2005 1:39 pm

čisto prav imate da zaklepate neumne debate, pa naj se že enkrat naučijo kliknit
na iskanje! a prav zbrisat pa se jih ne da? ker samo smetijo forum.
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 14, 2005 1:51 pm

Dis topik iz ofišali hajđekt baja banč of morons. :D
Slika

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Napisal/-a povzek Pe jan 14, 2005 1:57 pm

Pugi je napisal/-a:Dis topik iz ofišali hajđekt baja banč of morons. :D

Damn, pol se pa ne bom več mogu oglašat! :P
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe jan 14, 2005 2:16 pm

M3 je napisal/-a:čisto prav imate da zaklepate neumne debate, pa naj se že enkrat naučijo kliknit

Bomo dal 3 javascript alerte (Da/Ne), ko kliknete na področje:
"Ali ste uporabili iskalnik za tisto kar iščete?"
"Ste prepričani?"
"Ste res prepričani?"

:EE
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jan 14, 2005 2:23 pm

ice je napisal/-a:
M3 je napisal/-a:čisto prav imate da zaklepate neumne debate, pa naj se že enkrat naučijo kliknit

"Ste prepričani?"
"Ste res prepričani?"

da ne boš mislu to sploh ni slaba ideja. sploh tam recmo do 50 postov bi se ti tole skor moralo prikazovati. ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 14, 2005 2:25 pm

samocenzura :D
Zadnjič spremenil Pugi, dne Pe jan 14, 2005 3:01 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Napisal/-a povzek Pe jan 14, 2005 2:26 pm

maky je napisal/-a:
ice je napisal/-a:

"Ste prepričani?"
"Ste res prepričani?"

da ne boš mislu to sploh ni slaba ideja. sploh tam recmo do 50 postov bi se ti tole skor moralo prikazovati. ;)

In pol bi mel usak dan po ene dve teme z naslovom: Zakaj se mi odpirajo novi oknčki?

:woohoo
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe jan 14, 2005 2:47 pm

RegY je napisal/-a:no, jaz to tudi opažam, da je šmeks nekak vzel delo zelo resno... vsaj odkar je od mod. je dosti več zaklenjenega, kot takrat, ko sem jaz mel moje "moderne čase" :D

šmeks:

vem da ti je dosti lažje zaklenit temo, kot pa naredit nekaj bolj logičnega: enostavno pobrisat poste, ki so "neprimerni" in nekako ohranit balans v temi
res je, da je za to potrebno več časa, ampak kot moderator si se zaobljubil, da si ga boš vzel - jaz se spomnim nekajkrat, da sem se spravil na nekatere teme, ki so imele več kot 20 strani, sem jih prečital, preglodal, tudi po 2 uri sem rabil za to, ter sem izločil vse neprimerne poste

za večje teme jaz uporabljam uporabno ikonico, ki je na razpolago polek zaklepanja - razdruževanje - jo klikneš, poklikaš ob strani vse poste, ki niso primerni, lepo rečeš da se ti posti premestijo v drugo temo, klikneš ok, greš na novo ustvarjeno temo, jo zakleneš, jo premestiš v smetnjak... najlažje

v glavnem... vse se da z dosti manj upora in na dosti nežnejši način naredit in zate in za uporabnike, pa je čisto vsem v pogodo, pač malo moraš uporabit zdravo pamet da dobiš tisto pravo cedilko ;)

sorry, po moje tud dosti preveč zaklepaš :?

no regy lepo to da poveš kako in kaj. Res si je za forum treba uzet cajt,ampak sm precej gor...mal porajtej...

ja res je da je enostavno zaklent...če je kakšna taka debata,ki je že bila dostkrat,jst lepo dam link do tiste temo to pa zaklenem...to po mojem mnenju ni narobe...ali pač.

sam glej če bo tema zaklenjena,se bo folk ki je pisal vanjo sam pri sebi vprašal le zakaj se je zaklenilo,če so bo pa brisalo pa tega učinka ne bo!!

Ok če je kaj od mene preveč zaklenjeno,ODKLENTE,res sem si mogoče mal preveč zares zastavil,sam red mora bit...(tukaj se pa ve kakšen je) povem samo primer: ne enem forumi,če kaj neprimernega objaviš.te lepo skenslajo dol za kakšen dan (tko da maš cajt premišljevat zakaj so te :D )

no če je bil kdo mojega zaklepanja prizadet,se mu opravičujem...

če pa administrator meni da ni zadovoljen z mojim delom,naj me pa skensla dol!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 14, 2005 3:04 pm

šmeks, pri nas boš mel en tedn časa ;)

Drgač pa no need to be upset, sam radikoviča mal inhibirej pa bo, spomn se kako so regyja bombardiral, se mi je dec kr smilil ;) Zdj je pa junak, da ga ni pod soncem :D
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jan 14, 2005 3:14 pm

Pugi je napisal/-a:spomn se kako so regyja bombardiral, se mi je dec kr smilil ;) Zdj je pa junak, da ga ni pod soncem :D

hahaha

no, hvala, bom vzel, kot kompliment :D

lej, saj ni da nismo zadovoljni s teboj, šmeksi, samo pač malo bolj na izi... saj veš, kake scene sem jaz včasih mel po forumu, še celo grozili so mi :twisted: ampak, ok.. nebi o tem

v glavnem, bodi tako kot je tisto... nice from far but far from nice :D kar hočem povedat: bodi nežn, ampak ko pa je treba pa vzami macolo (pajsarjev podpis pove več, kot dovolj)

over and out ;) keep up the good work
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe jan 14, 2005 3:25 pm

ok zdaj vsaj vem kako ina kaj...kaj se je s tabo dogajal nevem regy k nevem če sm bil jst že na tem forumu...ampak si mislim ja...

sam ste pa face...če sm preveč zaklenil...le zakaj potem ostali modje niste odklenil (saj itak bi lohko če tudi sm jst zaklenu) pa potem nebi bilo nobene hude krvi

no fajn sm mejte...morm nazaj mal delat it

PS. kdo bo zdaj to zaklenu :lol: joke
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jan 14, 2005 5:13 pm

Radikovič ma dopust..
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Pe jan 14, 2005 8:07 pm

ma, saj je prav zabavna ta tema, morda še kdo doda kako teorijo zaklepanja ali pa mojo dopolni :P
Slika

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 So jan 15, 2005 1:41 am

Jaz bi dodal, da podpiram zaklepanje tem, ne podpiram pa ircanje nekaterih moderatorjev (bili naj bi nam vzgled) :?
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby So jan 15, 2005 3:25 am

šmeks je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:no, jaz to tudi opažam, da je šmeks nekak vzel delo zelo resno... vsaj odkar je od mod. je dosti več zaklenjenega, kot takrat, ko sem jaz mel moje "moderne čase" :D

šmeks:

vem da ti je dosti lažje zaklenit temo, kot pa naredit nekaj bolj logičnega: enostavno pobrisat poste, ki so "neprimerni" in nekako ohranit balans v temi
res je, da je za to potrebno več časa, ampak kot moderator si se zaobljubil, da si ga boš vzel - jaz se spomnim nekajkrat, da sem se spravil na nekatere teme, ki so imele več kot 20 strani, sem jih prečital, preglodal, tudi po 2 uri sem rabil za to, ter sem izločil vse neprimerne poste

za večje teme jaz uporabljam uporabno ikonico, ki je na razpolago polek zaklepanja - razdruževanje - jo klikneš, poklikaš ob strani vse poste, ki niso primerni, lepo rečeš da se ti posti premestijo v drugo temo, klikneš ok, greš na novo ustvarjeno temo, jo zakleneš, jo premestiš v smetnjak... najlažje

v glavnem... vse se da z dosti manj upora in na dosti nežnejši način naredit in zate in za uporabnike, pa je čisto vsem v pogodo, pač malo moraš uporabit zdravo pamet da dobiš tisto pravo cedilko ;)

sorry, po moje tud dosti preveč zaklepaš :?

no regy lepo to da poveš kako in kaj. Res si je za forum treba uzet cajt,ampak sm precej gor...mal porajtej...

ja res je da je enostavno zaklent...če je kakšna taka debata,ki je že bila dostkrat,jst lepo dam link do tiste temo to pa zaklenem...to po mojem mnenju ni narobe...ali pač.

sam glej če bo tema zaklenjena,se bo folk ki je pisal vanjo sam pri sebi vprašal le zakaj se je zaklenilo,če so bo pa brisalo pa tega učinka ne bo!!

Ok če je kaj od mene preveč zaklenjeno,ODKLENTE,res sem si mogoče mal preveč zares zastavil,sam red mora bit...(tukaj se pa ve kakšen je) povem samo primer: ne enem forumi,če kaj neprimernega objaviš.te lepo skenslajo dol za kakšen dan (tko da maš cajt premišljevat zakaj so te :D )

no če je bil kdo mojega zaklepanja prizadet,se mu opravičujem...

če pa administrator meni da ni zadovoljen z mojim delom,naj me pa skensla dol!
jolj ko sm to vidu, sm že mislu da se je safrane vrnu :D (velikost pa to) :D

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 15, 2005 7:47 am

Post Safy era :D

Ma butaste teme se nej zaklenejo, tisto o 3x vprašanju,ki jo je Ice napisu,je pa huda , ful,in to bi res moglo bit do 50 postov, mala šola forumov :lol:

Modiji pa -->keep up good work ;)

LP Killah bee :roll:
Slika

lucky
Stalni uporabnik

Napisal/-a lucky Ne jan 16, 2005 5:31 pm

Kaj pa je butasto....da je nekdo vprašal ali je treba športni filter homologirat...pa so se mu vsi smejali....zdaj, ko je pa g. Jerončič napisal, da je treba imet homologacijo pa so vsi tiho......in iščejo doma kje je stari airbox končal......
Torej okoli športnih filtrov oočitno ni bilo še vsega napisano, in prava debata oz. spraševanja prov glede tega se bo šele začela.....

Če nekaj ne poznaš, ne pomeni, da ne obstaja......

Vsi se učimo, in več bomo pisali, več bomo vedeli, le take, ki res zgubljajo čas in ki ne znajo nič konstruktivnega napisat....ta forum očitno to omogoča in dokler se ne bo kej spremenilo (glede na to, da uporabnike ne moreš spremenit) se bo to dogajalo.....
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost