Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To feb 01, 2005 2:37 pm

eXtreme je napisal/-a:Pomoje da dokler nisi mod je brezveze da se sekiras za forum, al ti je tok pri srcu? :P

Tud ko si mod je brezveze, da se sekiraš, ker če pri taki masi ljudi misliš da bo kdaj kej bolje, si pa optimist... :P
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To feb 01, 2005 2:54 pm

eXtreme je napisal/-a:Pomoje da dokler nisi mod je brezveze da se sekiras za forum, al ti je tok pri srcu? :P

Mah stari as kako je. forum je v pizd. Mogoce se spomns cajtov ko je blo se cist drgac. Ko si odpru temo si dubu konkretne odgovore ni blo kurcanja ipd.

Zdj pa odpres temo in ti taki retardoti kt je Demo napisejo kj tazga in misl da je s tem izpolnil svoje poslanstvo na tem forumu :)
Mene mot to da so tle full fakin levi ludje. Usi bi mel neki fensi smensi avte, o njih samih pojma nimajo in usi bi se smekeral gor pa dol. In ni cudn da majo pol kopsi na piki use tiste k majo en spojlrck gor. Ti npr da namonteras svoj spojlrck k si ga komi kupu use lepo preracunas da ja nebos kj zajebu pa to. Stvar je narejena kt je treba in je spostovanja vredna.
Drugo so pa kurci k majo doma mal prevec kesa jim starci kupjo en avtek srednje klase jim se dajo kes da si ga spedenajo. No tak kurcek bo prsu na ta forum napisu temo kako se fiksera spojler. Retardoti podobni njemu mu bojo rekl ja dj kr zalep ga z silikonom. In bo model res to naredu. Ko se bo pa zapelu na avtocesto bo pa use odletel in zarad tega kopsi misljo teli pokovci mali usi sam dajo na imiđ da lazje babo dobijo :)
Pa to govorim en primer k se je res tko zgodu da je model ostou brez podaljska :)

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr feb 02, 2005 12:45 am

Jst bom pa sam povedu da Pille ni resn :D
Drugač pa se jst čist strinjam s tem kr je on napisu kaj nej še druzga rečm :) Pa useen če si še tak začetnik loh predn temo objavš mal pogledaš po netu če boš kšne podatke o tem najdu kr te zanima al pa se mal poglobiu u to stvar, k najlaži je odpret temo pa nej se pol drugi jebejo s tem ane! Zato pa je tut miljon idiotskih tem pa še ene parkrat tok jih bo ;)
LP

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr feb 02, 2005 3:42 am

ha ha jst pa tle zdej mal težim brezveze k sm sam na forumu....... :lol:
pille ne se tolk sekirat boš še rano na želodcu fasou :)

eden tak (al pa enih par) tle gor ni dost da b red naredl.
pomoje mal fali moderatorjev ki bi brisal teme ki sm mal smrdijo na čudno.

moj predlog----
novemu uporabniku bi se mogl dok nima vsaj 100 (pametnih) postov, ko bi kliknu "nova tema" odpret vsaj 2 okenčka z vprašanjem--- si uporabil search ali google?

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr feb 02, 2005 4:37 am

se v veliki meri strinjam z piletom, sam to ok pac mlado, ludo, bol mi gre na falus k se vsi tok fine delajo/delate.

en gre tm k je 50 100. pa vsi takoj sprozjo pamet kako je to slabo in nevemkva se.roko na srce, tud js pa marsikdo tle gor je se sel, ampak ne. gremo se delat da smo cistunske aibo naprave, ki nimajo svoje volje, sam sledijo tracnicam, programom, omejitvam in se pri tem dobr zavedat da to ni res in da je laz.

pa se 100tisoc je teh primerov, dej bodte vsaj prblizn odkriti ne pa kotalit teh buc k v cem je sploh point tega?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če feb 03, 2005 8:56 am

Ice nej da moderatorja še piletu, pa bomo vidl, kok mu bo uspelo poštimat zadeve.
Jst sm prec za to. Kaj pa ostali moderatorji??? Da slišimo vaš glas!!!
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če feb 03, 2005 10:24 am

jst edin tega ne razumem zakva ti starci nebi smel pomagat pri nakupu avtomobila?
a je za vas greh če imaš finančno pomoč pri nakupu avta?
hvala bogu da jo majo- mamo
men so posodl četrtino oz dober miljon, ki jim ga bom v 3 letih odplačal
pač nism zaposlen in nisem kreditno sposoben
poleg tega pa me zanima če bo tisti, ki mu starši dajo tudi za pedenanje avta sam doma rihtu- tak ki ima denar bo dal avto v neko delavnico, kjer ga bodo spedenali po njegovih željah
poleg tega pa bi rad še nekaj povedal
mene avtomobili izredno zanimajo, vendar po poklicu nisem mehanik ali kaj podobnega, hodil sem na gimnazijo zdej sm pa na ekonomskem faxu, tko da o izdelavi spojlerjov nimam pojma
pol ti, ki vrjetno to obvladaš operiraj slepič recimo
vsak je ''stručko'' v svoji stroki, in problem je le v tem, da se folk to premalo zaveda in da prišpara 5.000 sit raje sam nekaj poskuša, namesto da bi bil avto deležen profesjonalne nege- in posredno jebejo policaji tudi tiste ki so dejansko živeli za avto
aja pa uglavnem ne se razburjat- boš na stara leta grd :lol:
lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če feb 03, 2005 10:29 am

nebivedu je napisal/-a:Kaj pa ostali moderatorji??? Da slišimo vaš glas!!!

Hov! :P
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če feb 03, 2005 10:33 am

Pugi je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Kaj pa ostali moderatorji??? Da slišimo vaš glas!!!

Hov! :P

:cry :cry :cry

Ne se obremenjevat z kreteni Pille... sej je zihr kej bol pametnega za delat ;)

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Če feb 03, 2005 11:45 am

pille....te pelem na sok ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če feb 03, 2005 11:51 am

golf_c je napisal/-a:pille....te pelem na sok ;)

ah dejmo ga raj u peč,pa nagačmo z dobrim futrom, bomo imel punjeno pilečino,
pol pa še folk iz a.com povabmo na pojedino :D :P

pa bo volk sit ovca pa cela :D
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če feb 03, 2005 11:56 am

killah bee je napisal/-a:
ah dejmo ga raj u peč

Killah = Trobec :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
uršolinko
Novinec

Napisal/-a uršolinko Če feb 03, 2005 12:01 pm

Pugy sam tvoje izjave so pa svetske ne...

lp RC
I was born to be 2-fast and 2-furious!!!!
Tajger

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Če feb 03, 2005 12:04 pm

Golfy je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:
ah dejmo ga raj u peč

Killah = Trobec :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:cry :cry :noro
SlikaSlika

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Napisal/-a imilet1 Če feb 03, 2005 1:40 pm

LP

Tkole je...............jst sm pač odprl neko temo in sm kot vedno pričakoval vaše odgovore.....in nažalost sem dobil od našega SANČO PANSE(Don kihot) odgovor ki me je užalil in ker nisem želel razpravljati tega na forumu sem pač SANČU PANSI poslal PM in mu napisal to kar ste imeli možnost videti na zaslonu. Pričakoval sem da se mi bo opravičil preko PM-a ker nima nobene pravice nekomu govoriti i****! In ker je on kao neki mojster foruma in nevem kaj še vse se je odločil da odpre temo kot je tale naša, ki je po njegovem don kihotskem razmišljanju vsekakor resna tema in ni brezvezna(vseeno bi se dalo najti v meniju iskanje tudi tako temo kot je tale-KREGARIJA...),tko da SANČO naslednjič uporabi SEARCH in ne boš ispadel tako velik "i****" kot sem ispadel jaz po razmišljanju nekaterih, ker je bilo razvidno iz vaših odgovorov.
Če želite se lahko umaknem s foruma in potem vam nebo več potrebno odgovarjati na "IDIOTSKE" kot je npr. tale ki jo je sprožil naš pille!
Dj pille naslednjič bod dec ne pa da se za vsako sitnico žališ tuki na forumu(to bi lahko razčistila med seboj ne pa da zdj tole pol SLO bere!!!)

LEPO SE MEJTE!

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Če feb 03, 2005 2:03 pm

Dejte se še mal kregat :pop:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če feb 03, 2005 2:18 pm

Imlet je čist prov napisu jst bom tole temo zaklenu, ker ne vodi nikamor. Dejte bit mal bolj strpni drug do druzga, pa ne bo več takih izpadov.
PA RES BI BLO DOBR, ČE BI ZAČELI ISKANJE UPORABLJAT.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost