Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 4:17 pm

RegY je napisal/-a:še je potrebna dodatna razlaga, al morejo res bit pravila za vsak forum posebej napisana?

Če gre za tako dvoumne zadeve, kjer si vsak uporabnik razlaga stavek "Odprt za vse (člane in simpatizerje)" drugače je odgovor DA.

Od kdaj sem pa jaz problematičen uporabnik?

Roky Accent: za take zadeve (drugi del tvojega posta) so privatna sporočilca!
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So feb 26, 2005 4:19 pm

juhica - glede nivoja: ko bo V3, bomo moderatorji dobili dosti več nadzora nad forumom in mislim, da bo dosti več resnosti, ampak za vsako akcijo bo potrebno pojasnilo, kot jo do sedaj dajemo samo za zaklepanje.

takrat bomo lahko delili "kazenske točke", banali itd. že tudi moderatorji, tako da mislim, da bo forum dosti bolj pregleden in tudi dosti bolj kultiviran.

verjetno pa bo za vsak forum res potrebno napisat pravila. lihkar se spravljam pisat za HKS forum pravilnik, ki ga bom dal na sticky. odprt pa bo še vedno.
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko So feb 26, 2005 4:21 pm

moje mnenje da si pretiraval z svojo izjavo! Vseeno si moderator in moraš zadržati neko distanco in se ne spuščat na tak nivo!!!

RegY je napisal/-a:em... ta forum je nastal iz moje pobude, če pa se ne strinjate z njim, pa lahko dam anketo, pa ga lahko odstranimo, meni ni noben problem. bo pač hyundai klub, ko bo enkrat uraden imel čisto svoj forum in bodo se lahko včlanli samo vozniki hyundaija, ki jih bomo poznali osebno in bo preverjeno, da res vozijo korejca

ok in kaj je tle pol fora???
Če ga ne voziš pa ti je všeč--> odjebi , nimaš šans al kaj :?

nevem kaj boš/boste s tem dosegli!!

RegY je napisal/-a:morda je v klubskih forumih, kjer se vsi poznajo, malo boljše (batine lahko hitro letijo na kakem sestanku :twisted: )

kaj je pol poanta foruma, če vas je recimo 5 oseb???
po raje po ircu ali telefonu ali pa ob pijači razglabljate o stvareh...

tale post ni namenjen "jebanju" !!Da neboš narobe zastopu!

lp

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 4:22 pm

Jest samo upam, da boste z V3 dobili tudi moderatorji malce več "pameti".

Pravilnik, ki ga sedaj pišeš bi pa moral biti že prej, sploh če me potem hočeš na podlagi njega vreči ven iz foruma.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So feb 26, 2005 4:24 pm

RegY je napisal/-a: morda je v klubskih forumih, kjer se vsi poznajo, malo boljše (batine lahko hitro letijo na kakem sestanku :twisted: )

sploh ni tako kot si ti to predstavljaš,na reno forumu imamo uporabnike tudi drugih znamk Opel , Peugeot,pa še kaj bi se našlo

ti očitno ne ločiš besedo Forum pa besedo Klub,kar sta dva različna pojma

logično da ne more bit voznik Seata član Renault kluba, član foruma je pa lahko,se ti ne zdi, mogoče se pa kdaj premisli nikoli ne veš.

Še en nasvet zate, nikar ne pristopaj tako do uporabnikov kot sedaj,ker je pol vse obsojeno na propad kot pa na uspeh,

Pa želim vam veliko uspehov pri usanovitvi in registraciji kluba,kot pri ustanovitvi foruma
in upam da bom kdaj tud dobrodošel not :roll:

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So feb 26, 2005 4:26 pm

fantje pa zakaj ste tako napeti...treba se je sprostit....bi rekel hmm kdo že :vc

ma res iz muhe delate slona...pač vsak ma kdaj slab dan,pa napiše kakšno pikro,ampak fora je v tem da jo nekateri ne priznajo in potem je še večji kreg...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 So feb 26, 2005 4:29 pm

Tale tema je pa sam :pop:

Too much! Da zaradi tega, ker nimaš pač Hyundaja ne moreš it na forum?! :roll:
Kaj pa recimo jaz zdej vozim Fiata. Zanima se za nakup Santa Fe-ja, a pol tud ne morem povprašat na vašem forumu?!?!?!

Tko kt so že rekl, omislte si svoj irc kanal pa se pejte šefe tam, za bolj resne zadeve, kot je forum, pa si vzamte manj časa!!!

Btw. ni mi do Hyundajev, nič nimam proti njim, ampak da letite vozniki Hyundajev tok visoko, pa si nisem mislil!!!!

LP, predvsem pa brez zamere!!!

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY So feb 26, 2005 4:29 pm

ko govorim o forumu, mislim del foruma, v katerem je nastal spor

ko pa govorim o klubskem forumu, ki bomo ga naredili, pa je to misšljen forum, ki še ne obstaja. zaenkrat. bo pa narejen, ko bo klub uraden. na svojem pejđu pa vse... verjetno bo www.hyundai-klub.si
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So feb 26, 2005 4:30 pm

RegY je napisal/-a:juhica - glede nivoja: ko bo V3, bomo moderatorji dobili dosti več nadzora nad forumom in mislim, da bo dosti več resnosti, ampak za vsako akcijo bo potrebno pojasnilo, kot jo do sedaj dajemo samo za zaklepanje.

takrat bomo lahko delili "kazenske točke", banali itd. že tudi moderatorji, tako da mislim, da bo forum dosti bolj pregleden in tudi dosti bolj kultiviran.
verjetno pa bo za vsak forum res potrebno napisat pravila. lihkar se spravljam pisat za HKS forum pravilnik, ki ga bom dal na sticky. odprt pa bo še vedno.

Če bo tistole tako, potem se boš enkrat zameril enemu modu, ki morda sploh nima prov, pa boš lepo banan v najslabšem primeru če bo imel mod slab dan :roll:
Sej bi napisal kjri forum si za zgled vzamte...pa sem lahko banan zaradi invajtanja :lol:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 So feb 26, 2005 4:31 pm

šmeks je napisal/-a:fantje pa zakaj ste tako napeti...treba se je sprostit....bi rekel hmm kdo že :vc

ma res iz muhe delate slona...pač vsak ma kdaj slab dan,pa napiše kakšno pikro,ampak fora je v tem da jo nekateri ne priznajo in potem je še večji kreg...

Se ti ne zdi, da bi bil mogoče lahk malo bolj objektiven in rekel, da je tole res mal prevec, kar si je Regy privoscil??????

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So feb 26, 2005 4:34 pm

Slide je napisal/-a:
RegY je napisal/-a:juhica - glede nivoja: ko bo V3, bomo moderatorji dobili dosti več nadzora nad forumom in mislim, da bo dosti več resnosti, ampak za vsako akcijo bo potrebno pojasnilo, kot jo do sedaj dajemo samo za zaklepanje.

Če bo tistole tako, potem se boš enkrat zameril enemu modu, ki morda sploh nima prov, pa boš lepo banan v najslabšem primeru če bo imel mod slab dan :roll:
Sej bi napisal kjri forum si za zgled vzamte...pa sem lahko banan zaradi invajtanja :lol:

trda roka s pravo mero,bi temu lahko rekli :D
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So feb 26, 2005 4:35 pm

Slide je napisal/-a:[

Počak da bo mel tist forum tolk članov kot ta pa da pol vidimo. :roll: :roll:

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 4:40 pm

Slide je napisal/-a:Če bo tistole tako, potem se boš enkrat zameril enemu modu, ki morda sploh nima prov, pa boš lepo banan v najslabšem primeru če bo imel mod slab dan :roll:

D.J. je napisal/-a:Jest samo upam, da boste z V3 dobili tudi moderatorji malce več "pameti".

;) Če ne bo res hudič, ja :?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So feb 26, 2005 4:41 pm

McLaren je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:[

Počak da bo mel tist forum tolk članov kot ta pa da pol vidimo. :roll: :roll:

omenjeni neimenovani forum, verjetno ne bo imel toliko uporabnikov kot tukaj,ker se neaktivni uporabniki brez vsaj ene objave sistematično brišejo,seveda z opozorilom ;)
zato pa vse teče tako kot je treba 8)
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So feb 26, 2005 4:41 pm

Chill out boys and pussys,vse bo vredu :-P :P :P

Drgac pa tko recem Regy je regy velika kita majhen mozak(joke) Regy je zahtevna osebnost in zahteva red!!!Drgac je pa faca zverca tale regy ;) ;) :P

lp venom

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So feb 26, 2005 4:42 pm

samo potem upam, da ne boš ti več moderator, ker bo po tvojem polovico članov dol letelo.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. So feb 26, 2005 4:43 pm

RegY je napisal/-a:1. Vsak uporabnik, ki piše v ta forum mora biti voznik ali bodoči kupec vozila Hyundai.

Samo takole lahko komentiram: :roll:

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 So feb 26, 2005 4:45 pm

No k sm že umešan tam, se bom pa se kle malo podpisal... Hja, mal berem, pa vidm da se kregate za pasji drek... neki pametujete nekateri wow ta ma tok navora pa ta ma tok navora....jst mam in hyundaia in alfo...pa vozim alfo,...pa me regy "noce" uzet v klub ker pač vozim alfo...pa nimam nic proti, kaj cem, on je predsednik, njegova odlocitev je taka...pa ce bom jst se toook težil....a ne regy :D

Drgac pa Killah Bee>...napisal sem samo kaj pise regyu in ostalim, da mu oziroma vam bo jasno....da je trenutno forum odprt za vse...pa upam da se ga cimprej zaklene, ker se not oglašate sam taki, k ste proti hyundaiu k se najmanj kwari in je zelo kwalitetno vozilo!

No ja whatever...jst še spim....ne upostevat zgoraj napisanega ker sm use mal zmesu....pa lahko noc :D

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So feb 26, 2005 4:46 pm

Sem prebral pravila foruma HKS :? ,
majko mila, kot Kuba in Fidel Castro :D

ma ja sej jest mam dost tega,ne moreš it z glavo skozi zid,

mejte se
:P
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY So feb 26, 2005 4:47 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=27854

tukaj so pravila, strogo se bodo upoštevala. drugega opozorila mislim, da ni potrebnega.

lep dan še naprej, jaz vem, da ga nebom mel, ker sem razjarjen ko stekli pes (moja punca je malo prej bežala od mene na kafe k materi, ker točno pozna pogled, ki sem ga ji dal)
Zadnjič spremenil RegY, dne So feb 26, 2005 4:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost