Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So maj 28, 2005 8:38 am

McLaren je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:dejte raj mal pogledat kake kretenske teme folk odpira, pa tam talajte opozorila, ne pa za to če se 2 v eni temi zmerjata???
...bom kar pugija citiral, ker mi je tale njegov "stavek" všeč...
jafak

Jaz zarad kretenskih tem ne bom dajal opozorila. Seveda dokler so za kretensko temo normalne (za kakršne koli grožnje, rasne nestrpnosti itd pa bom uporabniko vsekakor dal karton ali dva, v kolikor se to ponovi ban)!
Če pa človek odpre temo o Mercedesu (ali Hondi, VW, Renaultu vseeno je) in napiše svoje občutke (kakršni koli že so) mu pa jaz NE BOM dal opozorila. Temo bom zaklenu (tako kot sem tisto) in je to to.
To so moji kriteriji. Kakšne imajo drugi moderatorji ne vem.

Sej tole po eni strani čisto drži! Ampak tukaj se ni šlo za samo odprtje ene teme...to gre v pozabo, vsak kdaj kakšno brezvezno butne, on pa nonstop nekaj nabija in tudi tale tema(v bistvu obe) je bila ohohoho...Pa tudi če ne dobi opozorila, sej ni treba opozoril zarad mene, zarad mene bi se lahko samo tema zaklenila pa konc, ali pa zbrisala, problem rešen.
Ampak če nekdo dobi opozorilo zato ker mu je rekel da se je prej bril kot je on s kurcem po pesku risal :roll: ...nekateri pa odpirajo nonstop glupe teme, ala F50 vs Murcielago...in to ne eno, ampak po 4 na dan...itd, itd...
Vem da nihče ni popoln, pa da je težko tak velik forum nadzorovat, ampak na cajte nekateri modi fejst pretiravajo zaradi najmanjših malenkosti, včasih pa ne naredijo ama nič...pa čeprav radikovič že kar nori da bi zaklenu temo, pa mu ne dajo koncesije :lol: Malo več objektivnosti prosim ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So maj 28, 2005 9:40 am

Še neki a opozorilo in karton ni isto?
Če dobiš 10 opozoril = ban, kako je pa z kartoni?

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So maj 28, 2005 10:14 am

Kje se vidi, kdo ima opozorilo?
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So maj 28, 2005 10:15 am

bor, narobe... 5 opozoril je ban (po novem :twisted: )

karton pa je lahko tud rdeči, kar je pa direktni ban... tudi to imamo moč delat sedaj moderatorji v V3, ja ;)
Slika

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So maj 28, 2005 10:49 am

Asterix je napisal/-a:Kje se vidi, kdo ima opozorilo?

Opozorilo se ti vid točn pod tvojim nickom ;)

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM So maj 28, 2005 10:52 am

Po kakšnem sistemu se pa moderatoji zamenjajo ali izberejo pa to?

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So maj 28, 2005 1:04 pm

Sm opazu, da se opozorila brišejo (regy ga nima več). Po kakem postopku pa to deluje? Jst ga mam še zmer, čeprav sm moj "prevelik" podpis že zdavnej odstranu (takrat ko je bil forum še ozek, sem dobu kar to opozorilo pred banom samo zaradi tega :? )
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker So maj 28, 2005 2:02 pm

URBY je napisal/-a:Ne se sekirat, poglejete mene :lol:

upravičeno. sicer ne bom trdil, da sm jz kj boljši, ampak nisi napisal niti enga konstruktivnga posta. pa si poznavalec. zanč v temi "operacija uno turbo" si celo lepo vprašal, kje je počen blok motorja in si seveda dobil odgovor. ampak kaj ko pol z naslednjim postom vse zaserješ in se potem izkažeš kot najbl retaded user na forumu. pa brez zamere.

glede opozoril je pa že prav da so. in menim, da ga še nuben ni dobo neupravičeno. tut tista od habirja ni bla čist ok, ker od kje človk ve, kok je un tadrug star?! taka izjava bi bla upravičena sam za človeka ki je star 40+.

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So maj 28, 2005 2:53 pm

Kaj urbiju koristi, če je zaklenjen, če pa lahko še kar piše poste. :ue

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix So maj 28, 2005 2:58 pm

Kaj urbiju koristi, če je zaklenjen, če pa lahko še kar piše poste.

Trobec ima tudi racunalnik v restu :lol:
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So maj 28, 2005 3:20 pm

Ja no, kaj če bi se razčistl o nekaterih stvareh, k uporabnike očitno zanimajo.
Navodila, k jih ice objavlja tukaj, sem prebral, pa imam še vedno par vprašanj.
Lepo po točkah, da bo tisti ki ve odgovor lažje repliciral:

1. Moderatorji delijo opozorila. Ali se ta opozorila kdaj (če da, pod kakšnimi pogoji) zbrišejo ali ti ostanejo za stalno? Komu opozorilo lahko koristi, popravi stvari, ki niso bile pravilne, toda na vzven še zmeri zgleda kot eden, ki kvari (pozornost na sedanjem času) kvaliteto foruma.
2. Katere titule so po novem možne (pri Urby-ju se vidi, da je zaklenjen) in kaj pomenijo.
3. Ali te moderator, preden ti da javno opozorilo, obvesti o tem (PS), da kršiš pravila in ti da določen čas, da napako popraviš?
4. Ali se lahko kdo od pristojnih sedaj jasno razjasni, koliko opozoril dobiš pred ban-on? V navodilih piše, da 10, Regy pravi, da 5.
Regy govori tudi o nekih rdečih kartonih ...

Za odgovore se že v naprej zahvaljujem.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So maj 28, 2005 3:44 pm

borut007 je napisal/-a:Meni se zdi, da se malo preveč obremenjujete s to administracijo.

Če kdo dela kakšno sranje, se mu da opozorilo. Ko nabere določeno število opozoril je banan. Opozorila se ne brišejo. Moderator lahko obvesti dobitnika opozorila, ni pa to njegova dolžnost.

Eva vam pravila. Bolj ko se bo kompliciralo z nekimi pravili, slabše bo. :roll:

Če bi se opozorila delila še malo bolj objektivno in ne za male stvari ja, za velike pa ne, bi bilo pa super ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So maj 28, 2005 3:48 pm

Slide: pokaži mi veliko stvar za katero kdo ni dobil opozorila.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So maj 28, 2005 3:49 pm

Ma jok,zbrište te opozorila pa to sranje,sej je že itak par let tale a.com drugi sux,pa nikol nebo bolje,niti s temi opozorili,sej bodo čez 3 mesce sam še administrator pa moderatorčki kle gor,ker drug sploh ne bo več mel dostopa...in tako bo nekega dne končana zgodba o a.com :roll:
Dobr da je na svetu še miljon drugih boljših forumov ki se sploh ne ukvarjajo s takimi smetmi :roll: :roll:
Sicer sm pa tud sam že mal sit tega sranja kle gor in ga bom če bo šlo tko naprej kr sam zapustu,ker z nekaterimi moderatorji se sploh ne da ..npr,Regy je en zlo lep primer smetenja tuki gor,pa vem da nism edini k tko misl
Lepo se mejte,dokler se bote mel :noro :roll:
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost