Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Po jun 13, 2005 6:27 pm

Jst sm že pred časom povedu, da je potrebno ob glasovanju podat obvezen komentar zakaj takšna ocena, ter jo z tem utemeljit ;)

Pa bi rešu vse težave, komur se pa ne da napisat "avto je grd zaradi kiča, ki je gor" in dati enko, pol mu pa ni treba glasovat.

Jst osebno glasujem samo za avte, ki so mi všeč...za tiste ki mi niso pač ne glasujem, ker verjamem, da ima vsak svoj okus, torej nej si avto ureja po svojih željah...

Kar se pa tiče tega, da bo hmalu glasujzame.com lohk pa sam rečem...uporabnice dobroodošle, da se poslikajo....Joke :D da me ne bo kdo hotu zdej :/:o:/

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi To jun 14, 2005 2:29 pm

To ocenjevanje je že v osnovi zgrešeno, posledice pa se vidijo iz dneva v dan, kajti povprečje non-stop pada. Mislim, da se bo ustavlo nekje pr 3.0 za najboljši avto. Potem pa se začne dogajat, da folk, ki vidi, da ima avto povprečje 6.0 že zarad trenutne ocene ne bo šel dajat 9.0, pač pa bo podzavestno privzel oceno 6.0 kot maksimalno zadovoljivo. Če mu bo avto zelo všeč, bo dal mogoče 6.2, če mu avto ne bo všeč, pa recimo 4.9. Tako pavšalno glasovanje nima nobenega pomena, saj je nemogoče podeliti realno oceno.
Čeprav je najprej salon izpadel kot super zamisel, se sedaj iz dneva v dan spreminja v večjo farso....to pa zarad uporabnikov, ki so na nivoju otroškega vrtca.

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares To jun 14, 2005 2:49 pm

Pa saj problemi so tko isti povsod ko gre za javno ocenjevanje.

Pa naj gre za glasujzame, moj lep avto, itd..

Razpon od 1 do 10 je res prevelik.

Zakaj točno so potem že ocene od 1-4, če se jih bognedaj ne sme uporabljat? :roll:

In kot že omenil, razjasnite se:
a) Ocenjujemo pač samo avto, všeč / ni všeč

b) Ocenjujemo avto kot tudi trud vložen vanj.

Če gre za a), so tud 1 čist legitmne, čeprav sam jo tudi ne bi nikoli dal, sam zdaj ene lovit ki dajajo enke kot en gestapo je pa tud brezveze. Bolj bo enih pravil, omejitev, nadzora, bolj bo dolgočasno.. saj vsak pač par slabih ocen faše.. povprečno približno enako..in se vse pogliha.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jun 14, 2005 2:57 pm

Nej samo obvestim ,da so bili trije uporabniki banani zaradi neupoštevanja pravil,to sledi tudi v bodoče za ostale ,ki se boste šli igrat enko ;)
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To jun 14, 2005 3:39 pm

Fullback je napisal/-a: (moj avto so ocenili 12 krat, od tega 3 enke?!?!)

lp

kak ti to veš?

jst bi tud to rd vidu kake ocene sm dobu!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To jun 14, 2005 9:26 pm

jest sem dal tud eno enko :D
Ban me :D
Jest pa pravm kaj se sekirate za enke...sami ste krivi da dajete avto ocenjevat na net

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz To jun 14, 2005 9:42 pm

habbich je napisal/-a:Jest pa pravm kaj se sekirate za enke...sami ste krivi da dajete avto ocenjevat na net

Jah sam...če obstaja ta "funkcija" (Salon), je fajn da se jo tud uporabla. Če so pa ksne pomankljivosti je pa še tok bl fajn da se jih odpravi oz. izboljša :D :P

Uporabniški avatar
Ziggy
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ziggy To jun 14, 2005 10:59 pm

W|zz je napisal/-a:Kaj pa ce bi se poleg cesa uvedlo tud glasovanje glede na poste. Ker mislim da nekdo ki ima 300, 400, 500+ postov ne bo enk talal, en z 15timi posti, ki ni tolk tuki na forumu al pa je nov al pa sploh ne misli bit tuki in se mu je**, se bo sou zafrkavat in bo usem enke prpopau.
Upam da se da nekak razumet kaj sm mislu :)

Tole mi ni glih dobra ideja. Poglej kok cajt sm že jest na forumu pa kok objav mam :? Forum pa pregledujem po dvakrat dnevno zihr, ampak se držim tega da se oglasm sam če mam neki za povedat. Tud če mi je neki smešn recimo ne bom pisu LOL ampak se bom pač smeju. Maš pa ene izdelke k se prjav pa v enmu dnevu nabije 50 objav. To nima veze. Itak sem pa istega mnenja kot Dejan in sem isto že napisu pod komentarje o forumu. Ocenjevanje je nesmiselno ker je vprašanje al je boljši serijski bmw serije 5 al spedenan darkdogov clio. Če je že to ocenjevanje bi ble lohk vsaj kategorije, ne vem: tuning, avtoakustika,"lepota" samega osnovnega modela...pa ser pol izračuna povprečje; to ocenjevanje lohk človeku sam dan pokvar pa čist nč drugega, zato sm tud jest recimo svojga umaknu iz salona. Sploh mi pa že v principu ni jasno kaj je s tem avtomobilizem.com pridobil. Edina uporabna stvar v tem salonu je iskanje po znamki, ker si lahko poiščeš avto ki ti je res všeč in morda tud sam dobiš kakšno idejo

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi Sr jun 15, 2005 5:57 am

Ziggy - se v celoti strinjam s tabo!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jun 15, 2005 8:14 am

habbich je napisal/-a:jest sem dal tud eno enko :D
Ban me :D
Jest pa pravm kaj se sekirate za enke...sami ste krivi da dajete avto ocenjevat na net

Smo že zdavnaj ugotovili... nekateri ;)
Slika

Uporabniški avatar
Ziggy
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a Ziggy Če jun 23, 2005 4:05 pm

Ok, jest sm svoje že enkrat povedu, ampak tole je pa že prov bolano. Pridem spet v salon, pa vidm da so povprečne ocene pri vrhu okol 6.9! oziroma spodobno. Pa spodobn je bil od kolega bivši wartburg k je šu 120 če je bil ugodn veter, crknu ni nikol, pa k ga je za staro železo prodal je tok dnarja nazaj dobil, da je šu 2 nova kupt. Tole se men zdi bl ocenjevanje uporabnikov kukr kej druzga, tko k zvezdice na mobisuxu. Lohk bi si pa tle volančke podarjal! :? Fak
Ker da je en bmw 528 (prejšnji model) na 90-em mestu iz povprečno oceno 4, k je recimo men en najlepših serijskih avtov, da ne govorim o udobji in tehniki...
Najbrž to pomen sam da gre enim ta uporabnik v nos in nič druzga. Sej vem, rekl boste "kva bi se sekiru"...ampak a ni žalostn da en k se matra s svojmu avtam da bi ga zrihtu, pol pa raj ne gleda kok je ocena, da ga še cel dan glava ne boli. Ok zdej boste pa rekl "sej mu ga ni treba na net dat"... Ampak pol bojo pa v salonu sam stock avtomobili, je pa vsen če grem pred merkator na parkerplac sedet pa jih gledat.

Uglavnm, sedeči bik je govoril, hawg

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Če jun 23, 2005 4:39 pm

Ziggy je napisal/-a:Ok, jest sm svoje že enkrat povedu, ampak tole je pa že prov bolano. Pridem spet v salon, pa vidm da so povprečne ocene pri vrhu okol 6.9! oziroma spodobno. Pa spodobn je bil od kolega bivši wartburg k je šu 120 če je bil ugodn veter, crknu ni nikol, pa k ga je za staro železo prodal je tok dnarja nazaj dobil, da je šu 2 nova kupt. Tole se men zdi bl ocenjevanje uporabnikov kukr kej druzga, tko k zvezdice na mobisuxu. Lohk bi si pa tle volančke podarjal! :? Fak
Ker da je en bmw 528 (prejšnji model) na 90-em mestu iz povprečno oceno 4, k je recimo men en najlepših serijskih avtov, da ne govorim o udobji in tehniki...
Najbrž to pomen sam da gre enim ta uporabnik v nos in nič druzga. Sej vem, rekl boste "kva bi se sekiru"...ampak a ni žalostn da en k se matra s svojmu avtam da bi ga zrihtu, pol pa raj ne gleda kok je ocena, da ga še cel dan glava ne boli. Ok zdej boste pa rekl "sej mu ga ni treba na net dat"... Ampak pol bojo pa v salonu sam stock avtomobili, je pa vsen če grem pred merkator na parkerplac sedet pa jih gledat.

Uglavnm, sedeči bik je govoril, hawg

Se strinjam s tem-pomoje so itak vse ocene pod 5 nesmiselne! Tud če je stock avto, si vseen zasluž vsaj oceno dober al pa spodoben...ne pa da se enmu hudo predelanmu prbije 1! :?

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Če jun 23, 2005 5:16 pm

mah, sj ubistvu se ne gre za kruh... tk da delite kar čete fajn je edin to da je mal bol pregledna galerija... :)
Slika

mekon
Nov uporabnik

Napisal/-a mekon Pe jun 24, 2005 9:05 am

fantje, prevec ste obremenjeni s stevilkami - a rihtas avto zase al za dobro decimalko pri oceni?

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če jun 30, 2005 12:31 pm

brezveze jokate...kaj pa dajete avto ocenjevat?? pa sej ga rihtate zase ne pa za druge al pa za ocene na a.com!!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če jun 30, 2005 12:44 pm

vesolc je napisal/-a:brezveze jokate...kaj pa dajete avto ocenjevat?? pa sej ga rihtate zase ne pa za druge al pa za ocene na a.com!!

Sam elijen,če obstaja funkcija,zakaj ga ne pokazat,pol ko ga pa pokažeš,ti en klofne enko in si zarad tega slabe volje,pa se buniš potem.

To je tko kot da bi bila klapa tipov pa bejb,pa bi tipi kazal svoje pitone in se hvalil z njimi,pol pa bejbe katerih tipi imajo manj rejenega bi bile folš pa bi ti stisnile enko,in ti bi bil spet slabe volje in bi si mislil kaj si delal,da si tolk mal zaslužiš :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če jun 30, 2005 12:48 pm

hja sej prov da se uporabi SALON, ampak ne da si potem uzaljen in jokas zakaj mas tok slabo oceno (ne leti nate cbela)!!

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS Če jun 30, 2005 12:48 pm

..hehehe.. :rofl ..to je pa bla primerjava..
kilca a se ti mal :noro ..od sončka... :hi

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če jun 30, 2005 1:50 pm

Loool killah k je moja tole prebrala me je vprašala če bo na a.com odslej tud salon za naše pitone :lol:

Brez skrbi da ne :cry
Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost