Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate To jul 26, 2005 3:57 pm

Cudno tole...

Clovek je dal idejo, k se mi sicer ne zdi neumna, je pa vprasljivo ce bo sploh kaj dosegla, kurcate ga pa vec al manj vsi, med drugim tud moderator, WTF? Odgovor, da je ze dost kotickov na forumu je cist sprejemljiv in tehten... da pa naj gre drugam... ne razumem... bi se razumel, ce bi pisal bedarije in smetil forum. Samo kar sem jaz prebral od sm56, je bilo dobro in pametno napisano.

Zarad enga bebca bi bil skor ob zadnji del avta dons. Se peljem po Masarykovi in ze hocem dat zmiguc in se postavt na levo stran svojega pasu, pa sm nasreco pogledu v spegu in vidu bucmana, k me je prehitevu brez zmiguca po levi strani cez polno crto 30 metrov pred rdecim semaforjem. Se dobr, da sm pogledu v spegu, ceprov mi sploh ne bi blo treba, in ne zavil levo.

Problem je, ker taki, kot je bil tale ne bi brali tem o strpni voznji in ne bi dosegla svojega namena. Razen pri vecinoma strpnih, da bi manjkrat "znoreli".

Nisem vedno strpen in sm vcasih tud mal agresiven :oops: pa se vseen strinjam, da bi taka tema bla koristna. Pa se neki prosim, ce ze nekdo ne odobrava ideje, ne potem vsi za njim ponavljat. Pomislte s svojo glavo in napiste _svoje_ mnenje. Dostkrat se tuki zgodi, da je 2. do 8. odgovor enak kot 1. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ To jul 26, 2005 4:18 pm

Sprašuješ zakaj se pizdimo?

Zato, ker posplošuje, žali itd, mal preber pa ti bo jasno :?

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To jul 26, 2005 4:24 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:Sprašuješ zakaj se pizdimo?

L.p. Bistri...

jst pr njegovih odgovorih nikjer nisem porajtal da bi te žalu
posploševanje je pa logično- sej če rečeš večina je idiotov na cesti (se nism dost zmotu :oops: ) tist k bo to prebral se bo smatral med manjšino in si bo rekel res jih je velik, nekdo drug pa se bo počutil ogroženega, ker verjetno se zaveda da prevečkrat pride v kritično situacijo

sm56
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a sm56 To jul 26, 2005 4:42 pm

predlog je bil čisto dobronameren, ker nikogar tukaj gor ne poznam, tudi nikogar ne žalim, ravno zato pa posplošujem. trdim: obstaja precejšnja skupina tistih, ki mislijo, da je avto namenjen dirkanju, (bolj ali manj odkritemu) izživljanju nad šibkejšimi udeleženci v prometu in zdravljenju svojih frustracij in nezadovoljstev. Ne vem, če so ljudje, ki se skrivajo za mclaren, bistri in drugi, takšni in me niti ne zanima. Zato sem vedno napisal "razni" spredaj, kar pomeni, da gre za bolj ali manj odprto množico in če prizadeti ne paše vanjo, je to lahko samo dobro. kdor pa se je prepoznal v množici, pa to ne more biti žalitev, kaj?
še enkrat škoda, ker moderatorji ne mislijo, da je to pametna ideja. morda bodo pa kdaj kasneje...

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ To jul 26, 2005 4:44 pm

kljukec je napisal/-a:
_BiStRi_ je napisal/-a:Sprašuješ zakaj se pizdimo?

L.p. Bistri...

jst pr njegovih odgovorih nikjer nisem porajtal da bi te žalu
posploševanje je pa logično- sej če rečeš večina je idiotov na cesti (se nism dost zmotu :oops: ) tist k bo to prebral se bo smatral med manjšino in si bo rekel res jih je velik, nekdo drug pa se bo počutil ogroženega, ker verjetno se zaveda da prevečkrat pride v kritično situacijo

Tm v enem kontekstu navaja, oziroma mene pa firestrma inači z ostalimi bedaki na cesti, ki vozijo brez glave...res je da vozim hitro, nisem pa idiot-kar sicer ni direkto rekel, je pa namigoval ;)

Glede na to, da me ne pozna je to zame žaljivo.

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jul 26, 2005 5:06 pm

ja nevem zakaj bi moral biti še en takšen kotiček. Kot prvo kdor naredi izpit za B oz. ostale kategorije,je seznanjen s pravili ter obnašanjem na cesti,zdaj pa če se tega drži - lahko rečem samo pohvalno, če ne pa je njegov problem oz. obstajajo uradne osebe da poskrbijo za varnost.

Saj če se pa kdaj kakšnemu kaj nenavadnega pripeti v prometu,pa lahko objavi v rubriki splošno.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To jul 26, 2005 8:51 pm

Torej da zaključimo to, potem naj se pa moderatorji odločijo kako pa kaj.

Aja..pa posploševanje sux big time 8)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jul 26, 2005 9:14 pm

kotički so taki kot so trenutno, ko se bo forum razširjal bomo moderatorji in administratorji tudi to vzeli v razmislek

ker se je pa tema razširila v nezaželjene besede in ostalo, temo zaklepam in po pravilniku dajem vsakemu kršitelju pravilnika po eno opozorilo.

LP

p.s.: mclaren, res ni blo lepo, kar si rekel, je pa res, da če mu ni všeč, da lahko odide. če pa bo kršil pravilnik in žalil uporabnike, pa bomo definitivno pomagali, a po pravilniku, kot smo že večim uporabnikom.
Slika
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost