Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če avg 04, 2005 12:10 pm

Jurchi je napisal/-a:FAK....tole se spet razvija v farso!!!!!!!!!!!

Tkole je:

-boli me qrac, če mi kdo da šut, rad bi pa vedu, kaj je bil razlog za tako oceno (bom vsaj lahko kak popravek naredu na avtu)....ISTO pa pričakujem, da bojo ljudje ki bodo dali visoke ocene komentirali zakaj so dali tako oceno

-bedno pa je dat komentar v stilu.....to je pač yugo, daewoo,...in zatorej ima v izhodišču 5 ocen nižje izhodišče

-zame osebno stock audi, BMW,.... ni nč (res je da so mi všeč, ampak to ni razlog, da zjebem folk ki teh avtov nima) v primerjavi s custom predelanim avtom nižjega cenovnega razreda

Moje razmišljanje je v tem stilu majstr je tist k npr.iz avta k ma 100 konjev dobi vn 160 konjev....ne pa tist, k ma turbaka s 300 konji in pol z manjšim posegom takoj pride na 350 konjev

enako mišlenje ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Če avg 04, 2005 12:10 pm

Vsak pač ocenjuje po svojem okusu in presoji,tuki ne moremo nič pomagati,jebiga tko je.

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Re: Ocenjevanje avtomobilov uporabnikov foruma

Napisal/-a MapleLeaf Če avg 04, 2005 12:19 pm

nebivedu je napisal/-a:
MapleLeaf je napisal/-a:
Templar je napisal/-a:Opiram (sicer mislim da ponovno ampak se NE sekiram :P ) temo kjer se resno sprašujem o ocenah ki jih imajo nekateri uporabniki!

Pa boste rekli zakaj! Poglejte recimo rezultate! Imaš uporabnike ki so v avto vložili veliko lastnega truda ročnega dela, unikatnosti (Katrca, Robertos, itd)pa imata oceno oba pod 6.6, na drugi strani pa se pribija stock avtomobilom in raznim Puntotom s pioner radijem in podaljškom iz baumaxa čez 7!!! :jao:

Kaj ti sploh ves kake blatis,
res mi ni jasno kako se ocenjuje da ima katerca vec tock kot pa recimo kaksen Audi za 4 MIO SIt + polno opremo recimo od Laneta ali pa Audi odMakya, kot pa katrca za 30k SIT z odrezanimi fedri pa na blef postrihana!

Zapri gobec. Ne moreš ocenjevat primitivno po tem - ta avto je pa več vreden od tistega zato mora dobit višjo oceno. Več dela je bilo vloženega v eno katrco, ki je izpadla kot katrca od uporabnika Katrca, kot pa v večino stock audijev in ostalih avtov na tem forumu. V Makijev avto je blo tut mnogo uloženega. Tukaj ni samo ocenjevanja znamke avta, ampak mora bit ocenjen tudi trud ki je vložen v avto in izgled. Poleg tega audi sploh ni avto - bil je nekoč avto - dons je sam kos pleha ki se drago prodaja, tko kot večina znamk - vreden tko al tko ni nič. Včasih so delal avto po meri človeka, dans pa delajo avto po meri denarnice. in če ti ocenjuješ avto po meri denarnice si vosu pa falil si forum.
Tvoj forum je www.avtomobili.za.mamine.sinkote.bogatih.staršev.com.

Glej tvoj nik "NEBIVEDU" pove vse
potem pa ti meni reci da ti je katrca bolj vsec kot pa tisti predelani avtu v nulo, pa ne glede da je to audi, bmw, reno ali pa yugo, samo zaradi tega ker se je ded spravo avto postrihat pa neke felne gor pokno.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Re: Ocenjevanje avtomobilov uporabnikov foruma

Napisal/-a vesolc Če avg 04, 2005 12:55 pm

@MapleLeaf: a si si ze ogledov katro v zivo?? si preprican da je samo porezov feltne pa feltne gor dau?? dej ne mec takih ven ker sploh niso resnicne!! OK!!! tko kot je ze nekdo reku, je sam barva na katrci drazja od tvojga prevoza, tko da utihn s takimi!!! ker me raz*izdi en s takimi izjavami, ker sploh nima dokazov oz. sploh ne pozna avta!! valjda da je lazje enmu z misljonsko placo predelat audija (na nobenega konkretno ne ciljam) al pa bemfla in ostale, kot pa z minimalnimi sredstvi predelat katrco al pa bilokater drug avto, pa s tem da cim vec naredis sam in zapravis cimmanj denarja!!! in glede na to bi se moglo ocenjevat v salonu, ne pa samo da je audi al pa benfl al pa ksn visji razred avto, dat takoj visoko oceno!!

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Če avg 04, 2005 5:28 pm

OK, raj nej mi nekdo razloži, zakaj napiše meni, ko kliknem v profilu na svoj Avto, da stran ne obstaja oz. je v pripravi.... :ue
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če avg 04, 2005 6:16 pm

Tinal je napisal/-a:OK, raj nej mi nekdo razloži, zakaj napiše meni, ko kliknem v profilu na svoj Avto, da stran ne obstaja oz. je v pripravi.... :ue

Ker nimaš linka pravilnega od strani :roll:

Sam je nekej zajebaval,pa ne vem če so popravili.
Slika

Uporabniški avatar
virus
Administrator a.com

Kraj: virusland

Napisal/-a virus Če avg 04, 2005 7:54 pm

Tinal je napisal/-a:OK, raj nej mi nekdo razloži, zakaj napiše meni, ko kliknem v profilu na svoj Avto, da stran ne obstaja oz. je v pripravi.... :ue

če imaš prima link ...
http://www.avtomobilizem.com/forum/Batmobile

takega odkar vem za avtomobilizem še nisem videl ... v tvojem primeru napiši tam notri v profilu v link avtomobila:
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=3108

bo?
:)

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Če avg 04, 2005 9:08 pm

virus je napisal/-a:

če imaš prima link ...
http://www.avtomobilizem.com/forum/Batmobile

takega odkar vem za avtomobilizem še nisem videl ... v tvojem primeru napiši tam notri v profilu v link avtomobila:
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=3108

bo?
:)

Bo... :oops: Hvala! :D
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Pe avg 05, 2005 5:31 pm

Kako dodaš pa komentar v galeriji pod določen avto, če ni še nobenga komentarja?? :oops:
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe avg 05, 2005 5:39 pm

Tinal je napisal/-a:Kako dodaš pa komentar v galeriji pod določen avto, če ni še nobenga komentarja?? :oops:

Če to dovoljuje uporabnik mu lahko kaj napišeš , če pa lastnik tega avta ni omogočil pa ne moreš ;)
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe avg 05, 2005 5:40 pm

avtomobilizem.kreganje.ze1000. ista tema.com :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Pe avg 05, 2005 5:42 pm

killah bee je napisal/-a:
Tinal je napisal/-a:Kako dodaš pa komentar v galeriji pod določen avto, če ni še nobenga komentarja?? :oops:

Če to dovoljuje uporabnik mu lahko kaj napišeš , če pa lastnik tega avta ni omogočil pa ne moreš ;)

Ajaaaaa :oops: .... hvala ;)
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Pe avg 05, 2005 9:33 pm

@Tina:

kaj maš to v podpisu? :)

:tomidelej: :wiihuu :)=(: :bow

glasovanje avtomobilov je že skoraj postalo podobno GZ :P

10-k€€c@ za vse :-P

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal So avg 06, 2005 11:54 am

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:@Tina:

kaj maš to v podpisu? :)

:tomidelej: :wiihuu :)=(: :bow

glasovanje avtomobilov je že skoraj postalo podobno GZ :P

10-k€€c@ za vse :-P
Cuore he he, mam dober podpis a?? :-P Ahhhh Alfa 156 SW bo vedno moj sanjski avtek.... mmmm :D
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So avg 06, 2005 12:15 pm

jst predlagam, da bi se mogl k daš oceno, nujno dodat tut komentar.. in pol bi pač napisou zakaj si dau tako oceno.. Al pa uno, da se kaže kok je dal kdo, sam pol bi pa spet iz maščevanja tist k je dobu recmo od nekoga slabo oceno, bo pač se maščevou pa dau slabo nazaj alpakej..

Ne vem.. al pa da en tečaj al pa seminar ocenjevanja priredite za vse člane a.com :D :) :D

lp
Slika

MunjiS
Nov uporabnik

Napisal/-a MunjiS So avg 06, 2005 12:26 pm

:tomidelej: ....komentar ob vsaki oceni..jasno in glasno :!: :vrum

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So avg 06, 2005 12:50 pm

je samo ena rešitev....če nimate toliko j**c da bi dali fer oceno,potem se rajši vzdržite ocenjevanja....torej ste zmožni :?: itak ste sami krivi tako,da zavidate,ste nevoščljivi itd.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So avg 06, 2005 1:03 pm

šmeks je napisal/-a:je samo ena rešitev....če nimate toliko j**c da bi dali fer oceno,potem se rajši vzdržite ocenjevanja....torej ste zmožni :?: itak ste sami krivi tako,da zavidate,ste nevoščljivi itd.

Fora je v tem da zivimo u pussy country ker je tko da je folk zahrbtn pickast in brez pameti.

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal So avg 06, 2005 4:11 pm

PiLLLe je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:je samo ena rešitev....če nimate toliko j**c da bi dali fer oceno,potem se rajši vzdržite ocenjevanja....torej ste zmožni :?: itak ste sami krivi tako,da zavidate,ste nevoščljivi itd.

Fora je v tem da zivimo u pussy country ker je tko da je folk zahrbtn pickast in brez pameti.

Ja, ampak res! Tole je nacionalni šport! :-:o
Podn.... :evil:
In love with Eleanor ;)
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost